Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Je li ko šta od vas operisao ?
Ja sam s pet godina operisao lijevo oko.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesam ja kičmenu moždinu.Belmin6 je napisao/la:Je li ko šta od vas operisao ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bude tih problema s vidom kad se pocne rano flautatiBelmin6 je napisao/la:Je li ko šta od vas operisao ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
Kako vi kažete 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kad ste vec kod bolnice i tih strahova meni su igle jedan od najvecih
vadjenje krvi i primanje injekcija mi je epski poduhvat
@Ljiljan
vadjenje krvi i primanje injekcija mi je epski poduhvat
@Ljiljan
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kupio brate posebnu tekucinu za to. Zove se Logik Screen Cleaning Fluid and Cloth.bavarian_bk je napisao/la:@ cartmo , scim ocisti ekran Boga ti , u mene evo 2-3 sloja prljavstine ima , jedva vidim kursor hahah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kod mene se sutra daje krv u skoli. Ko da krv ne mora na nastavu al dok ja stignem na red zavrsit ce nastava, jos uz to ne znam ni mogul' je dati, prvo to uz krvnu grupu moraju odrediti 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jeste znali da homoseksualci nemaju pravo davat krv? Neki dan mi drugarica sto je bolnicka sestra rece, ja se iznenadio. Ruzno zvuci, mada je cisto zbog vece sanse da imaju sidu.
Tako da svakako ne bi mogao Otelo.

Tako da svakako ne bi mogao Otelo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ja se neki dan testirao na sidu i nemam je 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja sam čuo da ti brzo spavaš.legenda reala je napisao/la:molim te, spavaću kad sutra dođem s posla
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesil to htio da darujes?Cartman je napisao/la:Jeste znali da homoseksualci nemaju pravo davat krv? Neki dan mi drugarica sto je bolnicka sestra rece, ja se iznenadio. Ruzno zvuci, mada je cisto zbog vece sanse da imaju sidu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Evolution87
- Kontakt:
ja sam imao operaciju prednjeg kriznog ligamenta, i operaciju krajnika. Samo sto je ovo drugo smijesno naspram ovog prvog.Belmin6 je napisao/la:Je li ko šta od vas operisao ?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- legenda reala
- Kontakt:
evo odo, čitaću vas, nemoj da forum ispašta, pišiteVirtu4l je napisao/la:Ja sam čuo da ti brzo spavaš.legenda reala je napisao/la:molim te, spavaću kad sutra dođem s posla
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hasan otiš'o na onu stranu.hodža je napisao/la:Autohtoni bošnjak![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da se ne ide na nastavu 2 dana, ali nisam siguran. Dobro dođe i dati krv, kod nas u školi djeci djelili slatkišeOtelo je napisao/la:Kod mene se sutra daje krv u skoli. Ko da krv ne mora na nastavu al dok ja stignem na red zavrsit ce nastava, jos uz to ne znam ni mogul' je dati, prvo to uz krvnu grupu moraju odrediti
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja sam usporio zadnjih dana, tenis me zayeb'o, valja to nadoknaditilegenda reala je napisao/la:evo odo, čitaću vas, nemoj da forum ispašta, pišite
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
moja profesorica zaspala unutra....Unofficialpage je napisao/la:Blago se tebi.Head je napisao/la:Ja nikad nisam bio kod doktora.
Nisam ni ja zbog ovih bolesti išao često u bolnicu, upala pluća i sl., jesam jednom imao pluća ali prešlo mi od jednog čovjeka, proveo noć u bolnici, to jedini put da sam proveo noć u bolnici radi bolesti. Većina doktora kod kojih sam bio bili su ortopedi. Ali najstršnije je bila mag. rezonanca, uđeš u onaj tunel, prvi put kad sam radio nije bilo svjetla u tunelu a kasnije i to stavili, nije to toliko strašno, kad si unutra bude prvo zujanje, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, tako jedno 2-3 min pa odjednom k'o da neko čekićem udari, bum, bum, bum, kako prepadne.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
eto, poselami Vojvodu u moje imeVirtu4l je napisao/la:Ja sam usporio zadnjih dana, tenis me zayeb'o, valja to nadoknaditilegenda reala je napisao/la:evo odo, čitaću vas, nemoj da forum ispašta, pišite
Ja čuo da ne spavaVirtu4l je napisao/la:Ja sam čuo da ti brzo spavaš.legenda reala je napisao/la:molim te, spavaću kad sutra dođem s posla
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha kako može za 2 min zaspatDANTES je napisao/la:moja profesorica zaspala unutra....Unofficialpage je napisao/la:Blago se tebi.Head je napisao/la:Ja nikad nisam bio kod doktora.
Nisam ni ja zbog ovih bolesti išao često u bolnicu, upala pluća i sl., jesam jednom imao pluća ali prešlo mi od jednog čovjeka, proveo noć u bolnici, to jedini put da sam proveo noć u bolnici radi bolesti. Većina doktora kod kojih sam bio bili su ortopedi. Ali najstršnije je bila mag. rezonanca, uđeš u onaj tunel, prvi put kad sam radio nije bilo svjetla u tunelu a kasnije i to stavili, nije to toliko strašno, kad si unutra bude prvo zujanje, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, tako jedno 2-3 min pa odjednom k'o da neko čekićem udari, bum, bum, bum, kako prepadne.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.