Muzika - Arhiva postova

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

reds_forever
Kontakt:

Re: Muzika

Post Postao/la reds_forever » 23 jan 2009, 23:28

na nekoj emisiji "glam blam " kako se vec zove(mislim da je na hayatu) pitali su neku turbofolk pjevacicu,ne mogu se sjetit koju,sta porucuje nekom svojom pjesmom i ona rekla "pa to biste trebali pitati autora moje pjesme" znaci,ona fakticki i ne zna sta pjeva,nego et samo da zaradi koji fening, e to je ono sto ja mrzim kod turbofolka,ljudi pjevaju takve pjesme samo da bi zaradili pare,nema nikakvih emocija,jos kad vidim tekstove ...Boze sacuvaj :!:Za njih muzika nema nikakvo znacenje,vrijednost,za njih je to samo "posao",komercijalizacija :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 23 jan 2009, 23:41

Slusam Djordje Balasevica,Olivera Dragojevica,Dinu Merlina,a volim i Parni Valjak,Prljavo kazaliste,Jamesa Blunta,Dubiozu kolektiv,Daleku obalu itd...
A bez sevdaha ne zivi Bosanac...Volim slusati Himzu Polovinu :D
Narodne naravno-Halid Beslic...

Sto se tice turbo folka...Ne volim ga...Ali mora se slusati kad je na svakom koraku...Tako da znam neke pjesme,a vjerujem da zna i od vas svako...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 jan 2009, 00:49

bayer 04 je napisao/la:Sto se tice turbo folka...Ne volim ga...Ali mora se slusati kad je na svakom koraku...Tako da znam neke pjesme,a vjerujem da zna i od vas svako...
potpis

volim poslusati svaku dobru pjesmu
kao sto dince manijak napisa, zavisi od raspolozenja

al najvise slusam dinu merlina, zdravka colica, zeljka samardzica, bojana marovica...
od stranih celine dion

a ne podnosim mnoge pjevace prije svih sabana saulica, cecu, draganu, sinana....
iako znam dosta pjesama od tih pjevaca al visa sila je u pitanju
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 jan 2009, 00:58

Ja slusam sve osim opere! :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 jan 2009, 01:05

Eagles je napisao/la:Ja slusam sve osim opere! :D
Tako i ja...jos bih dodao jez i bluz, koji mi u zadnje vrijeme slabo privlace paznju. :? ;)
Vom Jäger zum Gejagten

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 24 jan 2009, 01:07

geronimo je napisao/la:
Eagles je napisao/la:Ja slusam sve osim opere! :D
Tako i ja...jos bih dodao jez i bluz, koji mi u zadnje vrijeme slabo privlace paznju. :? ;)
Ma dosta mi i svoje jos i tudju muku da slusam :D :D
AMAR OSIM!!!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 24 jan 2009, 01:14

Ljudi ja sam operisan od narodne (al' kad' kažem narodne ne samo Turbo folk , nego uopšte , po mojoj logici nemože narodnjak biti dobar , pa da ga j.beš)
Ja volim i punk i rock i metal i ragee ... pop
Od naših slušam Hladno pivo , Urban , Van Gogh , EKV , Negative , Irina , Erogene zone , Partibrejkerse , Skroz ...
,a od stranih isto šareno : HIM , Green day , System of a down , Metallica , Evanescence , Deep purple , C.Pepperse , Guns N Roses , Pink floyd , Nirvana ...
S M R T N A R O D NJ A C I M A :!:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 jan 2009, 02:04

Pa dobro sve je stvar ukusa,ja nikada ne navijem narodnu kuci ali kada pijem onda je najbolja narodna (mada mi je poslije 3-4 teretne svejedno sta svira :D )

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jan 2009, 09:09

Eagles je napisao/la:Pa dobro sve je stvar ukusa,ja nikada ne navijem narodnu kuci ali kada pijem onda je najbolja narodna (mada mi je poslije 3-4 teretne svejedno sta svira :D )
POTPIS....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 jan 2009, 14:38

Ova nasa muzicka scena propada,ostaju samo turbofolk i narodnjaci...bas me zanima koliko ce ljudi otici na koncert Sepulture mislim 18.februara u Sarajevu ili na koncert od Stinga :?: Na koncert jamesa blunta doslo samo 3000 ljudi, :( a onda se neki pitaju zasto nas sva velika muzicka imena zaobilaze....Pa kako nas nece zaobilazit!Kada madonna ili stonesi dodju u Budvu ili Beograd,na koncert im dodje 100000 ljudi da su odrzali koncert u BiH doslo bi im maksimalno 10 - 20 hiljada ljudi,50 CENT je odrzao koncert u pristini 2007.,karta bila 0,5 eura doslo 30 hiljada ljudi,eto do cega smo dosli...i Kosovo ispred nas... :shock:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 jan 2009, 14:42

jedna od dobrih pjesama crvene jabuke :D :D
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 jan 2009, 14:53

evo jedna i od plavog orkestra :D
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 24 jan 2009, 16:37

Ma Kerber je najjaci
- " $...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 jan 2009, 18:36

obannon je napisao/la:Ma Kerber je najjaci
Ocekivo sam od tebe da napises da je Riblja corba najjaca :mrgreen: . Inace, da su se kojim slucajem raspali 86' bili bi kultni bend, ovako su sve 'upropastili... Bilo je i poslije dobrih pjesama, ali je bilo i strasni sranja. Evo jedna za nase drage gastose:

http://www.youtube.com/watch?v=C7BdiL-e ... re=related - :mrgreen: :mrgreen:

Sto se tice Kerbera, mislim da je to bend sa najjacim pjevacem u EX-YU.

http://www.youtube.com/watch?v=Fs4MtAadhbQ
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 24 jan 2009, 19:31

Kerber sigurno ima najjaceg pjevaca u EX-YU.
Nema toga ko nije slušaoprije i ne sluša danas Čorbu, oni imaju sjajne pjesme,i bez obzira na politički stav Bore.
Čorba je ipak Čorba
- " $...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jan 2009, 13:39

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

partizan in heart
Kontakt:

Post Postao/la partizan in heart » 05 feb 2009, 22:48

Tap011
prejake pjesme!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2009, 23:37

reds_forever je napisao/la:na nekoj emisiji "glam blam " kako se vec zove(mislim da je na hayatu) pitali su neku turbofolk pjevacicu,ne mogu se sjetit koju,sta porucuje nekom svojom pjesmom i ona rekla "pa to biste trebali pitati autora moje pjesme" znaci,ona fakticki i ne zna sta pjeva,nego et samo da zaradi koji fening, e to je ono sto ja mrzim kod turbofolka,ljudi pjevaju takve pjesme samo da bi zaradili pare,nema nikakvih emocija,jos kad vidim tekstove ...Boze sacuvaj :!:Za njih muzika nema nikakvo znacenje,vrijednost,za njih je to samo "posao",komercijalizacija :!:
Veci su debili koji to slusaju, a njih ima puno puno puno

Danas su se izgubile sve istinske vrijednosti, ko zna cemu ovo sve vodi
nema potpisa

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 06 feb 2009, 15:43

Odlicna stvar,poslusajte:
AMAR OSIM!!!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 06 feb 2009, 19:37

Rz88 je napisao/la:Kerber, Miladin Sobic, Valentino, Parni Valjak, ALi najvise Vatreni Poljubac.........sramota je ovaj turbo folk......
Gdje mogu skinuti pjesme od Vatrenog Poljupca???

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JHam, Maestro^^ i 4 gosta.