Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
kako se sazna koja si krvna grupa 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zar to nije ona koja može dobiti krv od iste a može dati svimaDex je napisao/la:0- bogovski
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da.topnik1 je napisao/la:Zar to nije ona koja može dobiti krv od iste a može dati svimaDex je napisao/la:0- bogovski. Meni to ne valja
Ako se dobro sjecam i ja sam 0+.Valja mi to ponovo provjeriti,nisam nikad upisao u knjizicu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
u bolnicilegenda reala je napisao/la:kako se sazna koja si krvna grupa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ja sam 0 pozitivna.
Mislim da je ta krvna grupa najvise zastupljena kod izolovanih naroda, indijanci, Aboridzini, Eskimi i to
Ali ni kod nas u Bosni nije rijetka, svako treci ovdje je ta krvna grupa. Ali nije sada istina da je rijetka, jer je najcesca krvna grupa 0.
Mislim da je ta krvna grupa najvise zastupljena kod izolovanih naroda, indijanci, Aboridzini, Eskimi i to
- legenda reala
- Kontakt:
baš, imal to u ČajničuDANTES je napisao/la:u bolnicilegenda reala je napisao/la:kako se sazna koja si krvna grupa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja baš neki dan pratio to određivanje krvi. Više od 20% što sam ja upratio ima 0 krvnu grupu.tuzlak1987 je napisao/la:I ja sam 0 pozitivna.
Mislim da je ta krvna grupa najvise zastupljena kod izolovanih naroda, indijanci, Aboridzini, Eskimi i toAli ni kod nas u Bosni nije rijetka, svako treci ovdje je ta krvna grupa. Ali nije sada istina da je rijetka, jer je najcesca krvna grupa 0.
Inače, ja sam A+ pa ako kome treba nek kaže
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jes meni, kad su mi svi osim starog 0-topnik1 je napisao/la:Zar to nije ona koja može dobiti krv od iste a može dati svimaDex je napisao/la:0- bogovski. Meni to ne valja
Charlie šta se ti nudiš, pored ovih silnih 0
Samo je moja malo onečišćena IYKWIM
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
jok... ustikolina, čajniče i slična mjesta nemaju bolnice...legenda reala je napisao/la:baš, imal to u ČajničuDANTES je napisao/la:u bolnicilegenda reala je napisao/la:kako se sazna koja si krvna grupa
mada ja sam 2x bio u bolnici, i nemam pojma koja sam grupa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Pa gdje vi iz Čajniča idete u bolnicu, jel idete kad su teži slučajevi u Foču ili ???DANTES je napisao/la: jok... ustikolina, čajniče i slična mjesta nemaju bolnice...
ma ja kad sam vadio ljekarski za poso, prvi put vadio nalaze u životu, prvi put sliko srce, pluć itd.
Volim pomagati drugima.Dex je napisao/la: Charlie šta se ti nudiš, pored ovih silnih 0![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ja sam 2005 i 2010 bio u Foči. u Čajniču je samo Dom Zdravlja.legenda reala je napisao/la:Pa gdje vi iz Čajniča idete u bolnicu, jel idete kad su teži slučajevi u Foču ili ???DANTES je napisao/la: jok... ustikolina, čajniče i slična mjesta nemaju bolnice...
ma ja kad sam vadio ljekarski za poso, prvi put vadio nalaze u životu, prvi put sliko srce, pluć itd.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal gdje kod nas da se donira sperma?
Osim kod dexa.
Osim kod dexa.
u kupatilu hahahahahaDonnie Darko je napisao/la:Imal gdje kod nas da se donira sperma?
Osim kod dexa.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A može i u bilo kojkoj drugoj prostoriji ako si sam.DANTES je napisao/la:u kupatilu hahahahahaDonnie Darko je napisao/la:Imal gdje kod nas da se donira sperma?
Osim kod dexa.
Ja ne znam imam li uopšte krv a kamo li koja sam još.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Udari se čekićem po glavi, pa vidi imaš li krv.
hahahahahaUnofficialpage je napisao/la:A može i u bilo kojkoj drugoj prostoriji ako si sam.DANTES je napisao/la:u kupatilu hahahahahaDonnie Darko je napisao/la:Imal gdje kod nas da se donira sperma?
Osim kod dexa.
Ja ne znam imam li uopšte krv a kamo li koja sam još.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Udari se čekićem po glavi, pa vidi imaš li krv.
možda je bolje macolom, što je sigurno, sigurno je.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Donnie Darko
- Kontakt:
ima krvi 100%. svi ljudi imaju krv!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bolje, ali obavezno da neko drugi uradi, taj drugi neće žalit.alan_kardec je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Udari se čekićem po glavi, pa vidi imaš li krv.
možda je bolje macolom, što je sigurno, sigurno je.
Ja nemam, ja imam benzin.Donnie Darko je napisao/la:ima krvi 100%. svi ljudi imaju krv!!!
Pokušvam se opustit pred sutrašnji dan, dva testa. Prvi ćemo odgodit ali ovaj drugi pravo težak, ne kontam ništa ali bukvalno ništa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.