A sutra spektakl

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako glup komentar.fundament je napisao/la:treba sutra postavit sergiju pa da se prikupi tih 5k za Zvijezdu pa da mogu igrati protiv tima ciji jedan igrac vrijedi kao njihova cijela ekipa.Ostrakovic je po meni solidno rjesenje. lik ima 27 godina a ja konto on stariji...![]()
Naravno , imamo sva prava na to. Inace dogovoreno je da mi i kone nastupamo zajedno , Gracic nece uopste da prica a i danas je miniro sastanak 2 puta , kada glasno tvrdi..ja necu nista platiti , sudite mi odmah sadHead je napisao/la:Evo kaze Kusta ako treba da ce ici na ustavni sud.
druze da nisi glupo shvatio?Head je napisao/la:Kako glup komentar.fundament je napisao/la:treba sutra postavit sergiju pa da se prikupi tih 5k za Zvijezdu pa da mogu igrati protiv tima ciji jedan igrac vrijedi kao njihova cijela ekipa.Ostrakovic je po meni solidno rjesenje. lik ima 27 godina a ja konto on stariji...![]()
Ne treba nikog tako ponizavati i sazivati im sergiju, do jucer smo i mi bili u slicnoj poziciji kad nas je Arsenijevic ucjenjivo itd. Svi iz Zvijezde su korektni i nisu zasluzili da se tako prema njima ophodi.fundament je napisao/la:druze da nisi glupo shvatio?Head je napisao/la:Kako glup komentar.fundament je napisao/la:treba sutra postavit sergiju pa da se prikupi tih 5k za Zvijezdu pa da mogu igrati protiv tima ciji jedan igrac vrijedi kao njihova cijela ekipa.Ostrakovic je po meni solidno rjesenje. lik ima 27 godina a ja konto on stariji...![]()
E brate svka ti dala, bas kako sam i zamisljaooMCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iphone, uvijek iphoneMirso1197 je napisao/la:fakat nije uredu da se iko vrijedja i ismijava u vezi tog novca kad i sami znamo gdje smo bili jucer! ! !
nego ovako nevezano za temu ako moze neko da mi pomogne!?
Ko se konta u mobitele, ispala mi je situacija pa biram, iphone 5s ili xperia z3..
KOJI JE BOLJI???
collector je napisao/la:razmislite prije nego sta napisete, sve se obije u glavu pa tako i ruzni komentari !!! uzivajte u radu ljudi u klubu i manje se bavite drugima !!!
hvala brateeZijadLopez je napisao/la:iphone, uvijek iphoneMirso1197 je napisao/la:fakat nije uredu da se iko vrijedja i ismijava u vezi tog novca kad i sami znamo gdje smo bili jucer! ! !
nego ovako nevezano za temu ako moze neko da mi pomogne!?
Ko se konta u mobitele, ispala mi je situacija pa biram, iphone 5s ili xperia z3..
KOJI JE BOLJI???
A Kusturica? Ne zezaj, gdje ce kolekcija avatara bez glavnoga.macahz je napisao/la:E brate svka ti dala, bas kako sam i zamisljaooMCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
Zizou je napisao/la:Sta to Sport pise da je Serif nakon sto kupili Dupovca i zaintresovan za Velkovskog
Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, Haksss, Morpheus, mosarajvosa83, Pena, riki46 i 46 gostiju.