Da nema naseg grba rekao bih da je u pitanju neka konferencija za stampu Barcelonejoker90 je napisao/la:
Bit ce sutra ludnica!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ko je taj ? Jel' dobar, mogli bi ga i mi dovesti ?Zizou je napisao/la:Sta to Sport pise da je Serif nakon sto kupili Dupovca i zaintresovan za Velkovskog
Koliko nasi traze za Velkoskog ?
Prica mi jaran da TA ima i neki dio ugovora a vezano za one elektronske reklame oko terena na kojima se trebaju reklamirati? Zna li se vise o tome...
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Head je napisao/la:Zbog tog bola kad sa Bristola ka Turkishu gledamo.![]()
Fakat,kad covjek pogleda ovako nesto,sta reci,koju poruku poslati osim hvala dragom Bogu i hvala nasim ljudima koji su omogucili da nam se klub podigne kao feniks iz pepela,i samim tim ispunili srca svih nas,i vratili nam taj osjecaj zadovoljstva,srece i ponosa
..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Jedina prepreka pri realizaciji ovoga transfera mogla bi biti visina odšteta... Podsjetimo, Velkoski je ljetos bio na listi želja skopskog Vardara, koji mu je nudio 120.000 eura po godini, ali transfer nije realizovan jer je sportski direktor FK Sarajevo tražio obeštećenje od 800.000 eura.macahz je napisao/la:Koliko nasi traze za Velkoskog ?
Kopirano sa Avazovog sporta,sad koliko je istina pojma nemam.
- Evolution87
- Kontakt:
u novoj sezoni idu el. reklameAdiFKS je napisao/la:Prica mi jaran da TA ima i neki dio ugovora a vezano za one elektronske reklame oko terena na kojima se trebaju reklamirati? Zna li se vise o tome...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
svaka ti čast momakfundament je napisao/la:treba sutra postavit sergiju pa da se prikupi tih 5k za Zvijezdu pa da mogu igrati protiv tima ciji jedan igrac vrijedi kao njihova cijela ekipa.Ostrakovic je po meni solidno rjesenje. lik ima 27 godina a ja konto on stariji...![]()
Cinjenica da je reprezentativac mu dize cijenu u startu.amypitar je napisao/la:Jedina prepreka pri realizaciji ovoga transfera mogla bi biti visina odšteta... Podsjetimo, Velkoski je ljetos bio na listi želja skopskog Vardara, koji mu je nudio 120.000 eura po godini, ali transfer nije realizovan jer je sportski direktor FK Sarajevo tražio obeštećenje od 800.000 eura.macahz je napisao/la:Koliko nasi traze za Velkoskog ?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Odakle Vardaru tolike pare ?? :O... velika primanja nema sta, 4 puta vise nego kod nas, a i fina para, milion ipo marakaamypitar je napisao/la:Jedina prepreka pri realizaciji ovoga transfera mogla bi biti visina odšteta... Podsjetimo, Velkoski je ljetos bio na listi želja skopskog Vardara, koji mu je nudio 120.000 eura po godini, ali transfer nije realizovan jer je sportski direktor FK Sarajevo tražio obeštećenje od 800.000 eura.macahz je napisao/la:Koliko nasi traze za Velkoskog ?
ma nemas se radi cega izvinjavati i jeste komentar za reagovanja, uzivajzmaj348 je napisao/la:svaka ti čast momakfundament je napisao/la:treba sutra postavit sergiju pa da se prikupi tih 5k za Zvijezdu pa da mogu igrati protiv tima ciji jedan igrac vrijedi kao njihova cijela ekipa.Ostrakovic je po meni solidno rjesenje. lik ima 27 godina a ja konto on stariji...![]()
sreća pa si u manjini,izvinite što sam upao na temu...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Vardar ima trenutno uz Rijeku najvece pare.Kupio ih neki Rus i enormno ulaze u njih.macahz je napisao/la:Odakle Vardaru tolike pare ?? :O... velika primanja nema sta, 4 puta vise nego kod nas, a i fina para, milion ipo marakaamypitar je napisao/la:Jedina prepreka pri realizaciji ovoga transfera mogla bi biti visina odšteta... Podsjetimo, Velkoski je ljetos bio na listi želja skopskog Vardara, koji mu je nudio 120.000 eura po godini, ali transfer nije realizovan jer je sportski direktor FK Sarajevo tražio obeštećenje od 800.000 eura.macahz je napisao/la:Koliko nasi traze za Velkoskog ?
Kopirano sa Avazovog sporta,sad koliko je istina pojma nemam.![]()
Ibrakadabra je strasan menadzer, prejebace Mamica
Kakav je fudbal biznis i kakav je Tan napravio posao mozemo vijdeti evo i sad. On vec sada moze vratiti duplo vise nego sto je ulozio u upravljacka prava. Cimirot, Radovac, Duljevic, Velkoski, Okic, Tatomirovic, Mihojevic, Kallasi.
A tek u iducim godinama, stvarno svkaa mu cast na hrabrosti, ali ko ne riskira taj i ne profitira.
Nek si ti nama adzuka ziv i zdrav
A tek u iducim godinama, stvarno svkaa mu cast na hrabrosti, ali ko ne riskira taj i ne profitira.
Da pozelim dobrodoslicu ostrakovicu i da opravda dolazak u najbolji klub u BIH. 
04.10.2009 !!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iako sam navijač Želje, itekako mi je drago što je bar jedan naš klub uspio. Ovo više gledam iz ugla repke, što više kvalittnih klubova bolja repka. A vi se popravljate, postajete sve bolji i bolji, samo tako nastavite. 
Kako je lijepo vidjeti da je nekom od naših klubova TA sponzor, pravi merak za vidjet. Nego, čiji je ono znak lijevo od grba Sarajeva?
P.S. Još uvijek nisam pafat'o gdje ko smije pisat, ne znam je li ovdje smiju i drugi pisat osim navijača Sarajeva, halalite.
Kako je lijepo vidjeti da je nekom od naših klubova TA sponzor, pravi merak za vidjet. Nego, čiji je ono znak lijevo od grba Sarajeva?
P.S. Još uvijek nisam pafat'o gdje ko smije pisat, ne znam je li ovdje smiju i drugi pisat osim navijača Sarajeva, halalite.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma samo sa ovom prvom trojicom mladica, uveliko je prebacio tu cifru.macahz je napisao/la:Kakav je fudbal biznis i kakav je Tan napravio posao mozemo vijdeti evo i sad. On vec sada moze vratiti duplo vise nego sto je ulozio u upravljacka prava. Cimirot, Radovac, Duljevic, Velkoski, Okic, Tatomirovic, Mihojevic, Kallasi.
Za Mirsu.
http://www.phonearena.com/phones/compar ... /7710,8764" onclick="window.open(this.href);return false;
Skuplje ne znači uvijek bolje. Eto ti gore podaci pa razmisli.
Da se ja pitam, bez razmišljanja bih uzeo Z3.
http://www.phonearena.com/phones/compar ... /7710,8764" onclick="window.open(this.href);return false;
Skuplje ne znači uvijek bolje. Eto ti gore podaci pa razmisli.
Da se ja pitam, bez razmišljanja bih uzeo Z3.
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 23 feb 2015, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, haris004, kogmagie46, ubipara i 49 gostiju.