Ne valja ni to, taj neko ko te opali po glavudži, neće ti je žaliti, ali postoji realna mogućnost da žali macoluUnofficialpage je napisao/la:Bolje, ali obavezno da neko drugi uradi, taj drugi neće žalit.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha o tome nisam razmišlj'o, neki robot da to uradi, on valjda neće ništa žalitalan_kardec je napisao/la:Ne valja ni to, taj neko ko te opali po glavudži, neće ti je žaliti, ali postoji realna mogućnost da žali macoluUnofficialpage je napisao/la:Bolje, ali obavezno da neko drugi uradi, taj drugi neće žalit..
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Previse se Malice nerviras zbog skole
Mi danas ujutro stali pred kabinet hemije, kontam hocemo vani ili unutra i samo se okrenumo i odemo u kafic
Mi danas ujutro stali pred kabinet hemije, kontam hocemo vani ili unutra i samo se okrenumo i odemo u kafic
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jeste sileOtelo je napisao/la:Previse se Malice nerviras zbog skole![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dex je napisao/la:Jeste sileOtelo je napisao/la:Previse se Malice nerviras zbog skole![]()
Mi danas ujutro stali pred kabinet hemije, kontam hocemo vani ili unutra i samo se okrenumo i odemo u kafic![]()
Huligani.
Znamo da homoseksualcima nije dozvoljeno donirat krv, ali je li im dozvoljeno spermu donirat?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Najveci streber Zavidovica se javljaDex je napisao/la:Jeste sileOtelo je napisao/la:Previse se Malice nerviras zbog skole![]()
Mi danas ujutro stali pred kabinet hemije, kontam hocemo vani ili unutra i samo se okrenumo i odemo u kafic![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno prijatelju, boli me qrc. Još ova 2 mjeseca izdržat i uživat.Otelo je napisao/la:Previse se Malice nerviras zbog skole![]()
Mi smo tako sa historije prije 2 god. i niko nije imao zaključenu veću ocjenu od 2. I više ne bježimo a i što bi ne smijemo
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Imao sam ja takvog jednog iz historije, samo sto je on skrenuo sa pameti. Ako te voli samo pitanje prepises kao odgovor i dobijes 5, a ako te ne voli onda mozes knjigu o tom pitanju napisati i " ne moze vise od trise da konji vucu" (citiram ga) 
Uzivajte u srednjoj dok mozete. Tad ste najrahatniji.Unofficialpage je napisao/la:Iskreno prijatelju, boli me qrc. Još ova 2 mjeseca izdržat i uživat.Otelo je napisao/la:Previse se Malice nerviras zbog skole![]()
Mi smo tako sa historije prije 2 god. i niko nije imao zaključenu veću ocjenu od 2. I više ne bježimo a i što bi ne smijemoDa pobjegnemo kod jednog prof. bilo gotova godina, ne samo jedna već i naredne 2-3.
Čo'ek dođe polupjan na čas, radiš test, napišeš cijelu dvolisnicu a bila 3 pitanja i samo na jednoj slici zaboraviš neku strelicu stavit, logično dobiješ 1.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- alan_kardec
- Kontakt:
bulbasor je napisao/la: Uzivajte u srednjoj dok mozete. Tad ste najrahatniji.
100%tačno. da se meni vratit u srednju, šta bih dao
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Goalgetter
- Kontakt:
Najjepsih 5 godina je bilo u srednjoj, ali tek u drugom polugodistu zadnjeg razreda shvatis, da je to najbolje vrijeme, a dotad jedva cekas da prodje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni vala bolje na faksu nego u srednjoj.
Nije mi nikad pretjerano sjela raja u srednjoj, a ni ženskih bilo puno pošto sam išao u tehničku.
Nije mi nikad pretjerano sjela raja u srednjoj, a ni ženskih bilo puno pošto sam išao u tehničku.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovo je jedna velika istina.Goalgetter je napisao/la:Najjepsih 5 godina je bilo u srednjoj, ali tek u drugom polugodistu zadnjeg razreda shvatis, da je to najbolje vrijeme, a dotad jedva cekas da prodje.
U tom smislu studentski život je svakako bogatiji. Ali nosi i veće brige.Donnie Darko je napisao/la:Meni vala bolje na faksu nego u srednjoj.
Tek sam skont'o kad sam kreno na fax, kakvim sam yebenim životom živo u srednjoj 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jesi li to okino jednu?Goalgetter je napisao/la:Najjepsih 5 godina je bilo u srednjoj, ali tek u drugom polugodistu zadnjeg razreda shvatis, da je to najbolje vrijeme, a dotad jedva cekas da prodje.
- Goalgetter
- Kontakt:
Volio bi da jesam, da je trajala duze.bulbasor je napisao/la:Jesi li to okino jednu?Goalgetter je napisao/la:Najjepsih 5 godina je bilo u srednjoj, ali tek u drugom polugodistu zadnjeg razreda shvatis, da je to najbolje vrijeme, a dotad jedva cekas da prodje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Priznaj bolan da si produžio ugovor sa trećim razredom 
A ovdje nama suplju bacaDonnie Darko je napisao/la:Priznaj bolan da si produžio ugovor sa trećim razredom
Na fakultetu je bolje sto imas vise slobode, ne moras u skolu svaki yebeni dan od 8 do 3 ili 4. Mozes kako hoces. Ali u gimnaziji su najbolje zayebancije, raja i pizdarije. Meni nedostaje. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 92 gosta.