AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ja njega prije svega zelim vidjeti pod novim trenerom (kao i sve ostale) koji ce biti trener u pravom smislu te rijeci, a ne neka usputna osoba koja nit' se poznaje u osnove trenerskog posla niti ima autoritet koji je kljucan kod vodjenja jedne ekipe. Ako bi se i dalje nastavio glupirati, kod mene nema dileme sta dalje s njim pa makar da mi je i iz oka ispao, ionako bi nam pare od prodaje lijepo posluzile za veznjaka. Imamo Cercija, Jacka, Saravija, Destra, a uz dobrog trenera i dva dobra veznjaka ne bi ni osjetili njegov odlazak, ovaj kadar igraca bi sasvim dobro stajao na terenu i bez njega, ako ne cak i bolje.
Koliko god dobrog donosio, toliko donosi i loseg sto u sustini minimalizuje sav njegov uspjeh. Nesto poput tumora. Ako pogledamo neke top klubove sirom Evrope, nijedan ozbiljan klub sa ozbiljnim trenerom nema u postavi igraca tipa Menez, u najgorem slucaju sjedi na klupu. A kod nas je jedan takav najvazniji igrac, sto dovoljno govori o svemu.
Koliko god dobrog donosio, toliko donosi i loseg sto u sustini minimalizuje sav njegov uspjeh. Nesto poput tumora. Ako pogledamo neke top klubove sirom Evrope, nijedan ozbiljan klub sa ozbiljnim trenerom nema u postavi igraca tipa Menez, u najgorem slucaju sjedi na klupu. A kod nas je jedan takav najvazniji igrac, sto dovoljno govori o svemu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma ostaje Pippo do kraja sezone sigurno, kada mu do sada nisu dali otkaz ne vjerujem ni da će u nekom budućem periodu. Možda bi Menez bio i dosta korisniji u nekoj drugoj formaciji al' u onakvoj kao protiv Cesene je bezveze (inače postava kao u vakat kao kad smo najjači bili
) i poprilično beskoristan...
Gledaj ti, jedva tri posta za čitav dan na temi a i nas Milaneza na forumu je sve manje, samo par nas (muxa, rope, urby, forzamilan, legendkiller, baresi, muha milanez, milanist, batva, maestro, nevergiveup koliko sam upratio) a i to svi urijetko pišemo na ovoj temi
Gledaj ti, jedva tri posta za čitav dan na temi a i nas Milaneza na forumu je sve manje, samo par nas (muxa, rope, urby, forzamilan, legendkiller, baresi, muha milanez, milanist, batva, maestro, nevergiveup koliko sam upratio) a i to svi urijetko pišemo na ovoj temi
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 23 feb 2015, 23:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma blentavo je sa ovolikim krilima igrati onu formaciju, pa da makar imamo nekog aman kreativca, al' ni to. Doduse ima Honda, al' u situaciji kada ga moze iskoristiti na pravoj poziciji on sjedi na klupi.
kakva je situacija, dobro da nas ikako i ima
ovo okolo sve glori hanteri, mi smo prava raja
al' vala nema ni na drugim podforumima nesto bog zna puno clanova, mi milanezi smo cak jedni i od brojnijih koliko sam zamjetio.
i kad smo vec kod tih forumasa, pa gdje je onaj moj zenicanin, ilprincipe mislim... da mu se nije ne daj boze sta desilo, nema ga vec mjesecima
kakva je situacija, dobro da nas ikako i ima
al' vala nema ni na drugim podforumima nesto bog zna puno clanova, mi milanezi smo cak jedni i od brojnijih koliko sam zamjetio.
i kad smo vec kod tih forumasa, pa gdje je onaj moj zenicanin, ilprincipe mislim... da mu se nije ne daj boze sta desilo, nema ga vec mjesecima
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znam nema ga odavno, zadnji put nekad jesenas što se sjećam da je objavio neku sliku dok je pratio neki derbi
Sjećam se Baresija (al' on je ustvari AgentttB jel' tako ?
) i bio je još jedan momak al' ne znam kako mu je bio nick ako nije nešto kao IlCapitano imao je Maldinija na avataru, možda nekad prije dvije godine da sam ga zadnji put vidio 
Sjećam se Baresija (al' on je ustvari AgentttB jel' tako ?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
evo sad sam ga provjerio na fejsbuku i koliko vidim... ziv je.
taj ilcapitano je mislim noviji forumas, svrati tu i tamo... bune me ti sa prefiksom il, vazda ih mjesam
jah, baresi je tu, ja se sjecam nekog ade i bio je neko sa rivaldovim avatarom, ne sjecam se imena... ma uglavnom, vise-manje smo svi tu, neko dodje, neko ode, al' opet se nekako fin broj nas drzimo na okupu.
bas citam neke postove sa prvih strana (2009 godina) i vecina njih je predvidjala krah Milana, iako smo i tad imali strasnu ekipu.
ja moram priznati nisam takvo nesto ocekivao (bit ce da sam slijep pored ociju bio), bar ne u ovoj mjeri.
taj ilcapitano je mislim noviji forumas, svrati tu i tamo... bune me ti sa prefiksom il, vazda ih mjesam
jah, baresi je tu, ja se sjecam nekog ade i bio je neko sa rivaldovim avatarom, ne sjecam se imena... ma uglavnom, vise-manje smo svi tu, neko dodje, neko ode, al' opet se nekako fin broj nas drzimo na okupu.
bas citam neke postove sa prvih strana (2009 godina) i vecina njih je predvidjala krah Milana, iako smo i tad imali strasnu ekipu.
ja moram priznati nisam takvo nesto ocekivao (bit ce da sam slijep pored ociju bio), bar ne u ovoj mjeri.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja sam naslutio krah Milana one sezone kad su otišli Kaka i Carlo i bili smo loši te sezone (mada za razliku od ove smo imali vanzemaljsku sezonu) al' eto kad dovedoše Ibru i Robinha zamazali su mi oči sa one dvije sezone al' eto sve se to raspalo kad su prodali Ibru i Thiaga Silvu i tada sam znao da je kraj 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A ja kao duh teturam temom, pisem, a kao da me nema.
FaraonTM - ja sam old school milanez kojem zivci posustaju, a srce i dalje vuce na Milanovu stranu.
@Rope - nemamo mi sta vise cekati novog trenera kako bismo se uvjerili da je ovo Menez i to je to. Ostao bi u PSG da je bilo habera od njega.
@Rope - nemamo mi sta vise cekati novog trenera kako bismo se uvjerili da je ovo Menez i to je to. Ostao bi u PSG da je bilo habera od njega.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Tebe sam zaboravio, dešava seBatva je napisao/la:A ja kao duh teturam temom, pisem, a kao da me nema.![]()
FaraonTM - ja sam old school milanez kojem zivci posustaju, a srce i dalje vuce na Milanovu stranu.
![]()
Ma isti sam kao i ti ako ti šta znači
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma znao sam i ja tih godina da je Milan malo opao, al' haj kontas nastupila mala kriza, proci ce, nisi tad mogao ni zamisliti da bi moglo doci do ovoga.
Sve je bilo jasno one 2012-te kada su se u zadnjoj utakmici oprastali i plakali, al' i tad sam zmirio na sve, tjesio se, ma kontam napokon se rijesili onih starkelja, al' klinac jarane, tek sad se vidi koliko nas je ta smjena generacija sjebala, bas smo prenaglo ostali bez citave ekipe. Ali zato me prodaja Silve i Ibrahimovica definitivno spustila na zemlju, to je bio kraj.
sad tek vidim da si i druga milanistu zaboravio, pa dje ce ti bolan dusa
batva je novija generacija forumasa, trebas imati duzi staz da te zapamtimo
to za meneza kazem jer zelim da ga se oproba na krilu jer je to najmanje zlo od svega ili jednostavno priprijetiti klupom da se prestane glupirati, pa ti stisni i pokusaj opet.
a ne ovo kod pippa, svako radi sta hoce, nigdje nikakvog reda ili pravila. ima par igraca na kojim se vazda lomi koplje, a par njih ima milion kredita za lose igre.
Sve je bilo jasno one 2012-te kada su se u zadnjoj utakmici oprastali i plakali, al' i tad sam zmirio na sve, tjesio se, ma kontam napokon se rijesili onih starkelja, al' klinac jarane, tek sad se vidi koliko nas je ta smjena generacija sjebala, bas smo prenaglo ostali bez citave ekipe. Ali zato me prodaja Silve i Ibrahimovica definitivno spustila na zemlju, to je bio kraj.
sad tek vidim da si i druga milanistu zaboravio, pa dje ce ti bolan dusa
to za meneza kazem jer zelim da ga se oproba na krilu jer je to najmanje zlo od svega ili jednostavno priprijetiti klupom da se prestane glupirati, pa ti stisni i pokusaj opet.
a ne ovo kod pippa, svako radi sta hoce, nigdje nikakvog reda ili pravila. ima par igraca na kojim se vazda lomi koplje, a par njih ima milion kredita za lose igre.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovoliku ljudinu da zaboravis.
Rope - stavit cu na avatar svoju fotku, da zapamtite ovo zgodno tijelo
Steta samo sto Djuric ne zabi gol, ima momak potencijala samo mu treba kvalitetniji klub, tj. da mu neko trpa visoke lopte.
Rope - stavit cu na avatar svoju fotku, da zapamtite ovo zgodno tijelo
Steta samo sto Djuric ne zabi gol, ima momak potencijala samo mu treba kvalitetniji klub, tj. da mu neko trpa visoke lopte.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ja vas redovno pratim ali mi bude mrsko pisati a nekada nemam vremena.
Mislim da bi na ljeto mogli dobiti novog trenera, talijani najviše spominju Kontea, taj čovjek bi nas preporodio.
Mislim da bi na ljeto mogli dobiti novog trenera, talijani najviše spominju Kontea, taj čovjek bi nas preporodio.
Forza Milan!
I tebe sam zaboravioMaestro21 je napisao/la:Ja vas redovno pratim ali mi bude mrsko pisati a nekada nemam vremena.
Ma ima nas opet
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
stavi, ja volim zgodna tijela
a ozbiljno ljudi stavljajte avatare ako zelite biti zapamceni, ja po njima i pamtim raju, imena uopste ne registrujem.
a eto vidis mene budale, da sam znao da cu se ovako dugo zadrzati i biti elitni dio milaneza stavio bih neko ljepse ime, a ne ovo sranje.
ma jasta ce konte doci, to mi je nekako u domenu onoga da ce nam doci klopp i dovesti reusa/gundogana sa sobom (necete vjerovati, postoje i ove spekulacije)
eh, jedino ako nema neka prica iza toga, u fazonu da cemo imati novog vlasnika koji ce ulagati i dovoditi igrace koje zeli, tad bih mozda i povjerovao
al' ovako, ma nema teorije.
a ozbiljno ljudi stavljajte avatare ako zelite biti zapamceni, ja po njima i pamtim raju, imena uopste ne registrujem.
a eto vidis mene budale, da sam znao da cu se ovako dugo zadrzati i biti elitni dio milaneza stavio bih neko ljepse ime, a ne ovo sranje.
ma jasta ce konte doci, to mi je nekako u domenu onoga da ce nam doci klopp i dovesti reusa/gundogana sa sobom (necete vjerovati, postoje i ove spekulacije)
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Stvarno je apsurdno da Honda nije odigrao ni minute u formaciji i poziciji koja mu najbolje odgovara. Ruku na srce Jack nije bio los. Sad mi tek zao sto pustise Saponaru na posudbu
Il Club più titolato al mondo!
E jesi našao elitu svaka ti častrope11 je napisao/la:stavi, ja volim zgodna tijela![]()
a ozbiljno ljudi stavljajte avatare ako zelite biti zapamceni, ja po njima i pamtim raju, imena uopste ne registrujem.![]()
ma jasta ce konte doci, to mi je nekako u domenu onoga da ce nam doci klopp i dovesti reusa/gundogana sa sobom (necete vjerovati, postoje i ove spekulacije)eh, jedino ako nema neka prica iza toga, u fazonu da cemo imati novog vlasnika koji ce ulagati i dovoditi igrace koje zeli, tad bih mozda i povjerovao
al' ovako, ma nema teorije.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Fan klubovi u Italiji juče glasali da li su za ostanak ili odlazak Inzaghija. Rezultat: 14 za ostanak, 6 za odlazak.

Forza Milan!
Razumljivo, s obzirom da bi u slučaju otkaza Tasoti vodio ekipu do kraja sezone. Da su kojim slučajem postavili anketu da li su za ostanak Pipa ili recimo za dovođenje Spaletija ili Rijkarda (moja zelja). Tad bi bilo zanimljivo vidjeti rezultate ankete.
Il Club più titolato al mondo!
Ne mogu da vjerujemMaestro21 je napisao/la:Fan klubovi u Italiji juče glasali da li su za ostanak ili odlazak Inzaghija. Rezultat: 14 za ostanak, 6 za odlazak.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Strašno mi Pipo piči po živcima, Honda umro na lijevom krilu i kada konačno promijeni formaciju Honda završi na klupi. Nema on petlju da stavi Jacka na sredinu, hebo ga Poli smotani.
Forza Milan!
Ma mogu misliti koji su to fan klubovi i odakle su izvadili tu informaciju. Postoje oni koji su odmah znali da ce ovo sa Pippom biti fail i oni koji su tek naknadno shvatili neke stvari, vrlo mali procenat podrzava ovo. Odnosno, tesko da iko kome je stalo do Milana i ko se iole razumije u fudbal moze podrzavati ovo.
I tog Tasotija treba otjerati u pm, pa milijardu godina je ovdje i nikad nam nista nije donio, ne znam koji ga klinac i drze ovdje uopste.
Ma vala Honda nije nicim zaduzio zagarantovano mjesto u prvoj postavi, a pogotovo ne ovim igrama u zadnjih par mjeseci, al' eto, logicno bi bilo isprobati ga na njegovoj primarnoj poziciji i vidjeti koliko moze kad vec mjenjas formaciju koja u sebi i trazi igrace tipa Honde.
Bonaventura me se nije bog zna sta dojmio, vise mu lezi igrati u sredini nego nekog kreativca.
I tog Tasotija treba otjerati u pm, pa milijardu godina je ovdje i nikad nam nista nije donio, ne znam koji ga klinac i drze ovdje uopste.
Ma vala Honda nije nicim zaduzio zagarantovano mjesto u prvoj postavi, a pogotovo ne ovim igrama u zadnjih par mjeseci, al' eto, logicno bi bilo isprobati ga na njegovoj primarnoj poziciji i vidjeti koliko moze kad vec mjenjas formaciju koja u sebi i trazi igrace tipa Honde.
Bonaventura me se nije bog zna sta dojmio, vise mu lezi igrati u sredini nego nekog kreativca.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.