Brato jeli ovo bjeloruskiSiouxLukavac je napisao/la:Sta Segrt prica da jedan igrac Sarajeva ima veca primanja od svih igraca Zvijezde
I da.. stvari su dosle na svoje VELIKO SARAJEVO
Kada trener protivnicke ekipe kaze da ce biti senzacija ako osvoje bod a igraju jos kuci,znaci da je klub nevjerovatno napredovao u svim segmentima.
Ukolkonje sutra press?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
From father to son
- molotovljev
Kako se iz sata u sat povećava broj onih koji putuju u Gradačac, izgleda da će navijači Zvijezde biti ti koji
će dobiti 3oo ulaznica za popularni kavez.
F.K.SARAJEVO
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Druze pisem sa telefona pa potrefim slovo 'n' umjesto razmaka.
Vatreni, nisam upoznat s tim, moze na pp.
Edit: skontao sam. Ma drug i ja sam protiv tih ispada i daleko od toga da sam za to. Meni ste jedna od drazih ekipa u ligi. Pozz
Edit: skontao sam. Ma drug i ja sam protiv tih ispada i daleko od toga da sam za to. Meni ste jedna od drazih ekipa u ligi. Pozz
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 23 feb 2015, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Subota. Guzva na cestama prema Gradaccu.molotovljev je napisao/la:Kako se iz sata u sat povećava broj onih koji putuju u Gradačac, izgleda da će navijači Zvijezde biti ti koji
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ma salim se drug nekako mi simpaticno ispade. Cuj 3-4 milje. Sumnjam ali eto. Ljami poi-dvi plafon sto je za nasu ligu i jos neke navijacke grupe nedosanjani sanSiouxLukavac je napisao/la:Druze pisem sa telefona pa potrefim slovo 'n' umjesto razmaka.
From father to son
- franklampard8
- Kontakt:
Ostrakovic je bio odlican u Velezu a u Olimpic-u nije mogao ni doci do izrazaja pored onako lose odbrane i ofanzzivnim bekovima. Ja mislim da ce u naj kracem roku postati opcija broj 1, jer Dejo je dosegao vrh, a na zalost Plakalo nema tu konstituciju da preraste u vrhunskog golmana. Borjan je do kraja sezone u Radnickom i onda opet bez kluba, tako da i tu pricu ne treba zatvarati prebrzo po meni!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Mozete misliti da sam lud.ali Ostrakovic je za mene bolji golman od Deje.a Plakalo isto tako.Kad malo bolje razmislim i ja sam bolji i sigurniji.Zelim mu srecu u zivotu i karijeri al bi bio presretan da nikad vise ga moje oci ne vide na nasem golu.
- franklampard8
- Kontakt:
Upravo tako. Sacekat ga i vidjeti, jer se radi o zaista kvalitetnom golmanu.amidzaTan je napisao/la:Ostrakovic je bio odlican u Velezu a u Olimpic-u nije mogao ni doci do izrazaja pored onako lose odbrane i ofanzzivnim bekovima. Ja mislim da ce u naj kracem roku postati opcija broj 1, jer Dejo je dosegao vrh, a na zalost Plakalo nema tu konstituciju da preraste u vrhunskog golmana. Borjan je do kraja sezone u Radnickom i onda opet bez kluba, tako da i tu pricu ne treba zatvarati prebrzo po meni!
1946
franklampard8 je napisao/la:Upravo tako. Sacekat ga i vidjeti, jer se radi o zaista kvalitetnom golmanu.amidzaTan je napisao/la:Ostrakovic je bio odlican u Velezu a u Olimpic-u nije mogao ni doci do izrazaja pored onako lose odbrane i ofanzzivnim bekovima. Ja mislim da ce u naj kracem roku postati opcija broj 1, jer Dejo je dosegao vrh, a na zalost Plakalo nema tu konstituciju da preraste u vrhunskog golmana. Borjan je do kraja sezone u Radnickom i onda opet bez kluba, tako da i tu pricu ne treba zatvarati prebrzo po meni!
Ja mislim da ce i Borjan kako dani prolaze biti sve svjesniji o kakvom se proektu radi i koliko truda i zalaganja ulazu ljudi iz uprave kluba da naprave rezultat i da ce na kraju za vid svoje karijere pristati da dodje u Sarajevo pod nekim normalnijim uslovima...
Ako poslje svega ovoga ne osvojimo titulu u ovom "jadu" od lige,bacicu se sa balkona
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Nemoj bolani još si mlad! 
miden je napisao/la:Tatko trenutno na TVSA
Definitivno izbor broj 1 za kapitena je nas Tatko, jer pored zalaganja i odlicnih partija skoro svaku utakmicu treba znati i biti ovako stalozen i rijecit pred kamerama, sto je rijetkost bar kod nas u ligi!!!
- franklampard8
- Kontakt:
Eh sad, ne treba se i njemu bacati pod noge. Nemamo mi sta raspravljati, tu su clanovi uprave i oni ce to znati rijesiti.amidzaTan je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Upravo tako. Sacekat ga i vidjeti, jer se radi o zaista kvalitetnom golmanu.amidzaTan je napisao/la:Ostrakovic je bio odlican u Velezu a u Olimpic-u nije mogao ni doci do izrazaja pored onako lose odbrane i ofanzzivnim bekovima. Ja mislim da ce u naj kracem roku postati opcija broj 1, jer Dejo je dosegao vrh, a na zalost Plakalo nema tu konstituciju da preraste u vrhunskog golmana. Borjan je do kraja sezone u Radnickom i onda opet bez kluba, tako da i tu pricu ne treba zatvarati prebrzo po meni!
Ja mislim da ce i Borjan kako dani prolaze biti sve svjesniji o kakvom se proektu radi i koliko truda i zalaganja ulazu ljudi iz uprave kluba da naprave rezultat i da ce na kraju za vid svoje karijere pristati da dodje u Sarajevo pod nekim normalnijim uslovima...
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro vece bordo braco 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo na kratko sam ovo, nadam se da je okayHead je napisao/la:Moze li ova ljudina sto pravi avatare da mi u ovu sliku umjesto Ive Andrica stavi Vincenta Tana i da nista ne smanjuje nego da bude ove velicine.![]()

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- franklampard8
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahah to kralju!
JOJ NAJJACI SMO NA DUNJALUKU!
JOJ NAJJACI SMO NA DUNJALUKU!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, GangEvil, Gomis99, Jet2Holiday, misstianopenaldo, MSOZ101, Vrhbosnian, Zeljoo1921 i 60 gostiju.