Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
hz1987 je napisao/la:
Inter coach Roberto Mancini wants to add another winger to his squad after acquiring Lukas Podolski on loan from Arsenal.
Read more at http://www.fourfourtwo.com/news/mancini ... oJWTjwE.99" onclick="window.open(this.href);return false;
"We needed two wide players and Podolski is one of them. He's 29 years old and has a wealth of experience so I hope he can make a telling contribution to the team," the 50-year-old said.
"Shaqiri is another who could do a job for us but he's a Bayern Munich player. He's a young guy so it's an interesting one for the future, too.
"Lavezzi? Look, he's a PSG player and I think that's a difficult one for us. I don't know what's going to happen, so let's see. Susic is a young player with great quality – he has a big future ahead of him."
Inter currently languish 11th in the Serie A standings, with a solitary league win since Mancini returned for a second spell at the helm in November.
Tino Sušić u četvrtak potpisuje za Veronu!
Tino Sušić za 5 mil. € u Interu
BiH na nogama: Sušić preuzima Barcelonu
i tako dalje i tako bliže... Da vjerujemo člancima, Tinki Vinki bi sad bio vedeta nekog kluba iz Serie A, dok bi Papke vodio Iran ili u najmanju ruku Barcelonu.
i tako dalje i tako bliže... Da vjerujemo člancima, Tinki Vinki bi sad bio vedeta nekog kluba iz Serie A, dok bi Papke vodio Iran ili u najmanju ruku Barcelonu.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Motokultivator
- Kontakt:
Susic is a young player with great quality – he has a big future ahead of him."
To je to
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
ma ja vjerovat cemo zgubidanima na forumu, sta zna Mancinibagrcavi je napisao/la:Tino Sušić u četvrtak potpisuje za Veronu!
trebo je i Pjana u Barcu a Bega u Liv, pa sta cemo sad.
"Transfer u Inter je gotova stvar!"harixs je napisao/la:ma ja vjerovat cemo zgubidanima na forumu, sta zna Mancinibagrcavi je napisao/la:Tino Sušić u četvrtak potpisuje za Veronu!
trebo je i Pjana u Barcu a Bega u Liv, pa sta cemo sad.
Pronađi nešto slično za Pjanića i Begovića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pjanic svakih par sedmica odbije bogatu ponudu Barcelone, Bayerna ili Liverpoola. Tako napisu mediji a forumasi sve kupuju bez ikakvog kritickog pogleda.
Ne mozes pronaci tako nesto ni za jednog naseg igraca osim za Tina. Hebi ga nije svak blagoslovljen onako pametnim amidzom. Kakvih je on bubno stvari ovo i nije tako strasno. Tko se jos sjeca dat cemo Slovacima 4 komada, zakasnio sam na avion a nije mi se ni islo sanjao sam lose, iznenadilo me da su Nigerijci onako brzi, tko igra zadnjeg veznog u Barceloni............... Buske ja, nisam gledao Cipar. Do ovoga zadnjeg. Koliko ja znam transfer Tina u Inter je gotova stvar. Safete na nasu zalost nisi znao puno da ne kazem sta gore.FaraonTM je napisao/la:"Transfer u Inter je gotova stvar!"harixs je napisao/la:ma ja vjerovat cemo zgubidanima na forumu, sta zna Mancinibagrcavi je napisao/la:Tino Sušić u četvrtak potpisuje za Veronu!
trebo je i Pjana u Barcu a Bega u Liv, pa sta cemo sad.![]()
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 24 feb 2015, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Druze ja tebe ne razumijem kako imas volje da se raspravljas sa balavcima koji, nazalost, preovladavaju na ovoj temi.calcio je napisao/la:Pjanic svakih par sedmica odbije bogatu ponudu Barcelone, Bayerna ili Liverpoola. Tako napisu mediji a forumasi sve kupuju bez ikakvog kritickog pogleda.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
ne glupiraj se, obadvojica su se vezali za masu glubova tokom karijere sto je i realno za kvalitetne igrace. googlaj i naci ces 10 primjera za Dzeku i klubove.FaraonTM je napisao/la:"Transfer u Inter je gotova stvar!"harixs je napisao/la:ma ja vjerovat cemo zgubidanima na forumu, sta zna Mancinibagrcavi je napisao/la:Tino Sušić u četvrtak potpisuje za Veronu!
trebo je i Pjana u Barcu a Bega u Liv, pa sta cemo sad.![]()
nije li Spaha trebao zavrsit u Al Alhliju po navodima strucnjaka a covjek sutradan potpisao za Bajer.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ponekad pomislim da odustanem ali kada vidim da na primjer Cartman sjedi budan po cijelu noc i pise pjesme u moju cast onda me to dirne ravno u srce i nemogu tek tako da ih napustim, yebi ga...bulbasor je napisao/la:Druze ja tebe ne razumijem kako imas volje da se raspravljas sa balavcima koji, nazalost, preovladavaju na ovoj temi.calcio je napisao/la:Pjanic svakih par sedmica odbije bogatu ponudu Barcelone, Bayerna ili Liverpoola. Tako napisu mediji a forumasi sve kupuju bez ikakvog kritickog pogleda.
Cartman ima komplekse od porodice Susic, vjerovatno i neke licne konflikte, Tino mu opalio neku zensku ili nesto slicno. I manipulise sa jos par ovcica na forumu koji mu se dive.calcio je napisao/la:Ponekad pomislim da odustanem ali kada vidim da na primjer Cartman sjedi budan po cijelu noc i pise pjesme u moju cast onda me to dirne ravno u srce i nemogu tek tako da ih napustim, yebi ga...bulbasor je napisao/la:Druze ja tebe ne razumijem kako imas volje da se raspravljas sa balavcima koji, nazalost, preovladavaju na ovoj temi.calcio je napisao/la:Pjanic svakih par sedmica odbije bogatu ponudu Barcelone, Bayerna ili Liverpoola. Tako napisu mediji a forumasi sve kupuju bez ikakvog kritickog pogleda.
Calcio je uz Virtal-a, emira79, harishp, jedan od rijetkih realnih i normalnih forumasa.bagrcavi je napisao/la:Bulbasor vrati se u poke loptu i izađi iz calciovog šupka.
A ti malo procitaj sta je kultura dijaloga.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nabroja covjek sve kandidate za kantu godine u jednom postu
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Bas ocam. Ma ovo je Virtual.DonCorleone je napisao/la:Nabroja covjek sve kandidate za kantu godine u jednom postu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Axis of Evil sto bi George W. Bush rekao.bulbasor je napisao/la:Calcio je uz Virtal-a, emira79, harishp, jedan od rijetkih realnih i normalnih forumasa.bagrcavi je napisao/la:Bulbasor vrati se u poke loptu i izađi iz calciovog šupka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ne glupiraj se, obadvojica su se vezali za masu glubova tokom karijere sto je i realno za kvalitetne igrace. googlaj i naci ces 10 primjera za Dzeku i klubove.harixs je napisao/la:
nije li Spaha trebao zavrsit u Al Alhliju po navodima strucnjaka a covjek sutradan potpisao za Bajer.
Pa jel' ti čitaš šta pišeš Bog ti pomog'o?
Oni se jesu vezali za masu klubova ali su sve oni lično demantovali a Tino je lično rekao potvrdno za haman svaku ponudu još Safet govori kako je transfer u Inter gotova stvar, pa to je smiješno
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
bagrcavi je napisao/la:Bulbasor vrati se u poke loptu i izađi iz calciovog šupka.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano i 11 gostiju.