nvidia je napisao/la:Napoli - Sasuolo više od 4 žuta kartona kv. 2.00
Na prethodna tri međusobna meča bilo je 4,6 i 7 ž.k.
Pa da probamo
Pogodak

Prolaznost 4/7
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nvidia je napisao/la:Napoli - Sasuolo više od 4 žuta kartona kv. 2.00
Na prethodna tri međusobna meča bilo je 4,6 i 7 ž.k.
Pa da probamo
adis30 je napisao/la:Maccabi Ashdod - Gilboa Galil(+3,5) 1 1,70
Susret direktnih rivala za opstanak gdje mi se cini da su domacini u dosta boljoj formi
Ashdod u zadnjih 5 meceva ima jednu pobijedu i 4 vrlo tijesna poraza,dok gosti zadnjih 5 meceva imaju sve poraze i to s dvocifrenom razlikom.
0-0pintol_TM87 je napisao/la:Gledam utakmicu
AJAX II - Den Bosch i pogledam kvotu na oba daju u premieru nevidjenih 1.35
Pa ljudi moji zasto se muciti zbog te kvote i strahovati , mislim da se isplati itekako odigrati ps2 da oba tima nece zabiti po kvoti 2.9..
Ajax II - Den Bosch ps2 (oba NE daju ) @2.9 odigrano samo zbog ovolike kvote na koju se isplati igrati..
Janez Janez imao si dojavu, Alvarez i ovaj Čungalunga ti javili da će bit penal i crveni koji nigdje veze ali neka jeJanez je napisao/la:Levante - Granada
Večeras sudi gospodin Alfonso Javier Álvarez Izquierdo za kojeg me iskreno iznenadila statistika pozitivno kada je riječ o žutim kartonima:
Nekako mi se čini da će večeras biti ratno stanje na terenu i da mora kartona da bude jer je ipak u pitanju meč ekipa koje se bore za opstanak i 3 boda bi mogla da olakšaju borbu za opstanak.Uz to bi volio da oprobam na sitno penal i crveni ne može valjda da bude pozorišna atmosfera i utakmica bez grubih faulova i svađa.
![]()
Žutih preko 6,5--DA
Crveni----DA
Penal----DA
Sretno svima
Pikaju li kladionice kada igrac dobije zuti izvan terena jer je ovaj riki dobio na klupi zuti?zgmiky je napisao/la:Janez Janez imao si dojavu, Alvarez i ovaj Čungalunga ti javili da će bit penal i crveni koji nigdje veze ali neka jeJanez je napisao/la:Levante - Granada
Večeras sudi gospodin Alfonso Javier Álvarez Izquierdo za kojeg me iskreno iznenadila statistika pozitivno kada je riječ o žutim kartonima:
Nekako mi se čini da će večeras biti ratno stanje na terenu i da mora kartona da bude jer je ipak u pitanju meč ekipa koje se bore za opstanak i 3 boda bi mogla da olakšaju borbu za opstanak.Uz to bi volio da oprobam na sitno penal i crveni ne može valjda da bude pozorišna atmosfera i utakmica bez grubih faulova i svađa.
![]()
Žutih preko 6,5--DA
Crveni----DA
Penal----DA
Sretno svima![]()
![]()
![]()
ajmo još tri žuta ajmooo
Čak tri crvena kartona zasad na Levante-Granada i taman 7 zutih a mrtvo Sasuolo nije moglo jedan gol zabiti.Padoh samo na njima na gg3+ za 172 KMcorleone87 je napisao/la:20:45 Levante - Granada CF žk2 -6.5+ @1.85 i ck2 @2.30
Posljednja utakmica 24 kola spanse primere nam donosi derbi zacelja izmedju Levantea i Granade.Granada je osamnaesta sa 19 bodova dok je Levante devetnaesti sa takodjer 19 bodova ali nesto losijom gol razlikom.Ocekujem jednu napetu utakmicu sa dosta prekrsaja s obzirom na vaznost utakmice i za jedne i za druge.I u prethodnim utakmicama ova dva kluba je vidjeno dosta zutih kartona pa tako treba spomenuti utakmicu iz 2013 godine kada je dodijeljeno cak 16 zutih kartona.Utakmicu sudi Alfonso Alvarez koji je poprilicno lahak na kartonima a i voli cesto pokazati i crveni karton.
19:00 Napoli - Sassuolo GG @1.75
Jedna od dvije utakmice italijanske serie A za danas donosi nam okrsaj izmedju Napolija i Sasuola.Na svom terenu Napoli odlicno igra ove sezone ali isto tako i obicno primi bar po jedan gol pa je tako u 11 utakmica na svom terenu Napoli u njih 9 primio bar jedan gola (samo Parma i Roma nisu uspjeli postici gol).Sa druge strane Sasuolo je jedna vrlo stabilna ekipa koja igra otvoren nogomet.Nalaze se na solidnom 12 mjestu sa 29 bodova i sigurni su sto se tice zone ispadanja.U posljednjih 11 utakmica koje je odigrao Sasuolo uvijek je dolazilo GG dok je u posljednjih 12 Sasuolo uspjevao zabiti gol.Prosle sezone kod Napolija bilo je 1:1.Ocekujem otvorenu utakmicu i sa jedne i sa druge strane te barem po jedan gol u mrezi oba kluba
19:00 Midtjylland - Odense 1 @1.60
Midtjylland ove sezone fenomenalno igra pogotovo na svom terenu.Nalaze se u na prvom mijestu sa 40 bodova i 5 bodova prednosti u odnosu na Copenhagen.Copenhagen je za viken dobio 2:0 Vestjaland i tako prisao na ovih 5 bodova medjutim ukoliko Midtjylland pobjedi veceras opet bi vratili tih 8 bodova prednosti i dodatno se ucvrstili na prvoj poziciji.Na svom terenu Midtjalland ima omjer 9-0-0 uz 20 postignutih i 6 primljenih golova.Odense ima onjer u gostima 2-1-6.Prva utakmica ove sezone zavrsena je pobjedom Midtjyllanda na svom terenu sa 3:2.
hvala legendo, ispratio sam, cijenim ove koji imaju vremena za analize cak i sudaca, pazi lik daje 8-9 kartona (zutih) , 3 crvena, penal... drama!grobar1099 je napisao/la:Pikaju li kladionice kada igrac dobije zuti izvan terena jer je ovaj riki dobio na klupi zuti?zgmiky je napisao/la:Janez Janez imao si dojavu, Alvarez i ovaj Čungalunga ti javili da će bit penal i crveni koji nigdje veze ali neka jeJanez je napisao/la:Levante - Granada
![]()
Žutih preko 6,5--DA
Crveni----DA
Penal----DA
Sretno svima![]()
![]()
![]()
ajmo još tri žuta ajmooo
Sabinho je napisao/la:Levante-Granada 1 @2,2
D.Barral daje gol @2,75
Uvijek isto, jedan gol na prvoj utakmici. Još sam se dvoumio između odg i odg3+, a kvota je bila 1.75Griselda je napisao/la:Ajax II - Den Bosch 1 @ 2.65 i 4+ @ 2.05 - prvo zbog međusobnog omjera, drugo jer... Nizozemci
Twente II - De Graafschap 3+ @ 1.40, 4+ @ 2.00 i 5+ @3.50 - međusobni omjer i Nizozemci
Možda i bolje da prekasno stavljam, vidjet ćemo za koji sat
Braunschweig - RB Leipzig oba daju gol i 3+ @ 2.40
Boavista - Porto (-3+) 1X @ 1.35
Levante - Granada pikX @ 1.50
Cagliari - Inter oba daju gol @ 1.65
Na 10KM je dobitak nekih 56KM
Nikad draži dobitakJanez je napisao/la:Levante - Granada
![]()
Žutih preko 6,5--DA
Crveni----DA
Penal----DA
Sretno svima
Na guzove,ali prode!Imao sam osjecaj i za levante i taman da uplatim na keca oko 75 minute dijete mi povrati po laptopu,mater joj **** i ne stigoh.nikadnedobijam je napisao/la:Samo da se isprati...
levante - granada oba daju i tri i vise golova
kaljari - inter oba daju i tri i vise golova
kvota 6,3;ulog 4,76 KM
Sretno!
Da sam igr'o keca ne bi ga dali u 1253. minuti jbo vas otachodža je napisao/la:dubl :
Levante X
Inter oba daju
5,40
milanist je napisao/la:Cagliari - inter 2 @2,25
Red je vala da Inter dobije Cagliarija vise, yebu ih zadnji par susreta posteno i mislim da je doslo vrijeme za naplatu racuna, pogotovo sto u posljednje vrijeme Inter igra mnogo bolje, i u boljoj su formi od protivnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.