Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

nvidia
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la nvidia » 23 feb 2015, 21:31

nvidia je napisao/la:Napoli - Sasuolo više od 4 žuta kartona kv. 2.00

Na prethodna tri međusobna meča bilo je 4,6 i 7 ž.k.

Pa da probamo ;)

Pogodak :D Na kraju došlo 5 ž.k. a uz to još i crveni ;) Nadam se da je bar neko ispratio, pošto vidim da su obično svi furali oba daju i/ili 3+

Prolaznost 4/7
Zadnja izmjena: nvidia, dana/u 23 feb 2015, 22:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 23 feb 2015, 21:57

adis30 je napisao/la:Maccabi Ashdod - Gilboa Galil(+3,5) 1 1,70

Susret direktnih rivala za opstanak gdje mi se cini da su domacini u dosta boljoj formi
Ashdod u zadnjih 5 meceva ima jednu pobijedu i 4 vrlo tijesna poraza,dok gosti zadnjih 5 meceva imaju sve poraze i to s dvocifrenom razlikom.
slika
:beba:

Od ove cetvorke veceras puno ocekujem :opaopa:

slika

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 23 feb 2015, 22:01

pintol_TM87 je napisao/la:Gledam utakmicu

AJAX II - Den Bosch i pogledam kvotu na oba daju u premieru nevidjenih 1.35
Pa ljudi moji zasto se muciti zbog te kvote i strahovati , mislim da se isplati itekako odigrati ps2 da oba tima nece zabiti po kvoti 2.9..
Ajax II - Den Bosch ps2 (oba NE daju ) @2.9 odigrano samo zbog ovolike kvote na koju se isplati igrati..
0-0
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 feb 2015, 22:18

Janez je napisao/la:Levante - Granada

Večeras sudi gospodin Alfonso Javier Álvarez Izquierdo za kojeg me iskreno iznenadila statistika pozitivno kada je riječ o žutim kartonima:

slika

Nekako mi se čini da će večeras biti ratno stanje na terenu i da mora kartona da bude jer je ipak u pitanju meč ekipa koje se bore za opstanak i 3 boda bi mogla da olakšaju borbu za opstanak. ;) Uz to bi volio da oprobam na sitno penal i crveni ne može valjda da bude pozorišna atmosfera i utakmica bez grubih faulova i svađa. ;)

Žutih preko 6,5--DA
Crveni----DA
Penal----DA

Sretno svima :thumbup:
Janez Janez imao si dojavu, Alvarez i ovaj Čungalunga ti javili da će bit penal i crveni koji nigdje veze ali neka je :lol: :lol: :lol:

ajmo još tri žuta ajmooo

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 23 feb 2015, 22:20

Za vcrs dubl na cenera:
Dolgopolov over 23 gema
M.Granollers over 22 gema
Dobitak 37 KM
Sretno nam :-)
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 23 feb 2015, 22:21

Bulls - Bucks 1/1

T.Evans +16,5

Jazz - Spurs 2/2
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 23 feb 2015, 22:22

zgmiky je napisao/la:

Večeras sudi gospodin Alfonso Javier Álvarez Izquierdo za kojeg me iskreno iznenadila statistika pozitivno kada je riječ o žutim kartonima:

slika

Nekako mi se čini da će večeras biti ratno stanje na terenu i da mora kartona da bude jer je ipak u pitanju meč ekipa koje se bore za opstanak i 3 boda bi mogla da olakšaju borbu za opstanak. ;) Uz to bi volio da oprobam na sitno penal i crveni ne može valjda da bude pozorišna atmosfera i utakmica bez grubih faulova i svađa. ;)

Žutih preko 6,5--DA
Crveni----DA
Penal----DA

Janez Janez imao si dojavu, Alvarez i ovaj Čungalunga ti javili da će bit penal i crveni koji nigdje veze ali neka je :lol: :lol: :lol:

ajmo još tri žuta ajmooo
Pikaju li kladionice kada igrac dobije zuti izvan terena jer je ovaj riki dobio na klupi zuti?
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 23 feb 2015, 22:27

corleone87 je napisao/la:20:45 Levante - Granada CF žk2 -6.5+ @1.85 i ck2 @2.30

Posljednja utakmica 24 kola spanse primere nam donosi derbi zacelja izmedju Levantea i Granade.Granada je osamnaesta sa 19 bodova dok je Levante devetnaesti sa takodjer 19 bodova ali nesto losijom gol razlikom.Ocekujem jednu napetu utakmicu sa dosta prekrsaja s obzirom na vaznost utakmice i za jedne i za druge.I u prethodnim utakmicama ova dva kluba je vidjeno dosta zutih kartona pa tako treba spomenuti utakmicu iz 2013 godine kada je dodijeljeno cak 16 zutih kartona.Utakmicu sudi Alfonso Alvarez koji je poprilicno lahak na kartonima a i voli cesto pokazati i crveni karton.

19:00 Napoli - Sassuolo GG @1.75

Jedna od dvije utakmice italijanske serie A za danas donosi nam okrsaj izmedju Napolija i Sasuola.Na svom terenu Napoli odlicno igra ove sezone ali isto tako i obicno primi bar po jedan gol pa je tako u 11 utakmica na svom terenu Napoli u njih 9 primio bar jedan gola (samo Parma i Roma nisu uspjeli postici gol).Sa druge strane Sasuolo je jedna vrlo stabilna ekipa koja igra otvoren nogomet.Nalaze se na solidnom 12 mjestu sa 29 bodova i sigurni su sto se tice zone ispadanja.U posljednjih 11 utakmica koje je odigrao Sasuolo uvijek je dolazilo GG dok je u posljednjih 12 Sasuolo uspjevao zabiti gol.Prosle sezone kod Napolija bilo je 1:1.Ocekujem otvorenu utakmicu i sa jedne i sa druge strane te barem po jedan gol u mrezi oba kluba

19:00 Midtjylland - Odense 1 @1.60

Midtjylland ove sezone fenomenalno igra pogotovo na svom terenu.Nalaze se u na prvom mijestu sa 40 bodova i 5 bodova prednosti u odnosu na Copenhagen.Copenhagen je za viken dobio 2:0 Vestjaland i tako prisao na ovih 5 bodova medjutim ukoliko Midtjylland pobjedi veceras opet bi vratili tih 8 bodova prednosti i dodatno se ucvrstili na prvoj poziciji.Na svom terenu Midtjalland ima omjer 9-0-0 uz 20 postignutih i 6 primljenih golova.Odense ima onjer u gostima 2-1-6.Prva utakmica ove sezone zavrsena je pobjedom Midtjyllanda na svom terenu sa 3:2.
Čak tri crvena kartona zasad na Levante-Granada i taman 7 zutih a mrtvo Sasuolo nije moglo jedan gol zabiti.Padoh samo na njima na gg3+ za 172 KM :damn: Midtylland lagano 3:0
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 feb 2015, 22:29

evans 16,5+
m.gasol 17.5 +
hayward 19.5 -
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 23 feb 2015, 22:31

grobar1099 je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:

slika

Žutih preko 6,5--DA
Crveni----DA
Penal----DA

ajmo još tri žuta ajmooo
Pikaju li kladionice kada igrac dobije zuti izvan terena jer je ovaj riki dobio na klupi zuti?
hvala legendo, ispratio sam, cijenim ove koji imaju vremena za analize cak i sudaca, pazi lik daje 8-9 kartona (zutih) , 3 crvena, penal... drama! :lol:
Kindže, kindže...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 feb 2015, 22:37

Sabinho je napisao/la:Levante-Granada 1 @2,2
D.Barral daje gol @2,75

:plac: :plac: :plac: Fener majku li vam tursku
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Griselda
Kontakt:

Post Postao/la Griselda » 23 feb 2015, 22:38

Griselda je napisao/la:Ajax II - Den Bosch 1 @ 2.65 i 4+ @ 2.05 - prvo zbog međusobnog omjera, drugo jer... Nizozemci
Twente II - De Graafschap 3+ @ 1.40, 4+ @ 2.00 i 5+ @3.50 - međusobni omjer i Nizozemci :D

Možda i bolje da prekasno stavljam, vidjet ćemo za koji sat ;)

Braunschweig - RB Leipzig oba daju gol i 3+ @ 2.40
Boavista - Porto (-3+) 1X @ 1.35
Levante - Granada pikX @ 1.50
Cagliari - Inter oba daju gol @ 1.65

Na 10KM je dobitak nekih 56KM :geek:
Uvijek isto, jedan gol na prvoj utakmici. Još sam se dvoumio između odg i odg3+, a kvota je bila 1.75 :facepalm: :salut:

Na kraju je ovo podebljano najbolja stvar koju sam večeras napisao, valjda nitko nije ispratio ovo crveno.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 feb 2015, 22:43

slika

Žutih preko 6,5--DA
Crveni----DA
Penal----DA

Nikad draži dobitak :njanjanja: :mrgreen: :opaopa:

Hvala na čestitkama i drago mi je što sam ovako dobru prognozu podijelio sa svima vama. Svako dobro i do narednog kola Španaca i ovako nagodnih sudija. :mrgreen: :salut:

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 23 feb 2015, 23:07

Hvala Janez na ovoj analizi pokupio sam crveni i zute kartone jos kako mi na kraju bude krivo sto nisam uzeo i penal a prosao bi u 13 minuti
Jos jednom hvala izvukao si me da se ima sta za veceras igrati :thumbup:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

nikadnedobijam
Kontakt:

Post Postao/la nikadnedobijam » 23 feb 2015, 23:15

nikadnedobijam je napisao/la:Samo da se isprati...

levante - granada oba daju i tri i vise golova
kaljari - inter oba daju i tri i vise golova

kvota 6,3;ulog 4,76 KM

Sretno!
Na guzove,ali prode!Imao sam osjecaj i za levante i taman da uplatim na keca oko 75 minute dijete mi povrati po laptopu,mater joj **** i ne stigoh.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 23 feb 2015, 23:15

hodža je napisao/la:dubl :

Levante X
Inter oba daju

5,40
Da sam igr'o keca ne bi ga dali u 1253. minuti jbo vas otac :evil:
FORZA MARŠAL !!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 feb 2015, 23:29

milanist je napisao/la:Cagliari - inter 2 @2,25

Red je vala da Inter dobije Cagliarija vise, yebu ih zadnji par susreta posteno i mislim da je doslo vrijeme za naplatu racuna, pogotovo sto u posljednje vrijeme Inter igra mnogo bolje, i u boljoj su formi od protivnika

prekide i inter ovu seriju losi rezultata protiv Cagliarija :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 23 feb 2015, 23:39

Hajde NBA experti, dajte prijedloge šta igrat :mrgreen:
slika

slika

slika
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 feb 2015, 23:39

Za sutra Sampdoria-Genoa 2 cisto po osjecaju Genoa u boljoj formi od gradskog rivala Rocchi sudi mec ocekujem 7-8 zutih i crveni karton kvota ce mozda biti oko 3 prosli sezona sam ganjao na ovaj par i manje kornera jer rijetko bude preko 10

Mrle_reds
Kontakt:

Post Postao/la Mrle_reds » 23 feb 2015, 23:48

J. Harden (27,5) - 2
N. Peković (14,5) - 2

Imam osjećaj da Houston nece lako sa Minnesotom večeras. Minnesoti su se svi vratili, tako da su sada mnogo ozbiljnija ekipa, od one iz prve polovice ove sezone. Bradu tipujem na vise od 27 poena, jer se od njega uvijek moze ocekivat da prebaci ovu granicu, pogotovo u neizvjesnoj utakmici u kojoj svu odgovornost on preuzima na sebe. Pored toga ima zagarantovanih najmanje 8-10 poena sa linije za slobodna bacnja. Nikolu sa druge strane u reketu ne ceka Howard, kojeg nema vec neko vrijeme, vec Dorsey i Motejunas, od kojih je on fizicki mnogo jaci, tako da ga ocekujem preko ove granice.

D. Favors (16,5) - 2

Iako je zadnju ostao ispod ove granice, Derik obicno dobro igra protvi SAS-a. Večeras ga ocekujem preko ove granice, jer Jutu je napustio Kanter, tako da ce svakako imati i vise suteva. Pored toga od njega se sada ocekuje mnogo vise, jer je on uz Haywarda najbolji igrac i najveca zvijezda tima.

J. Nurkić (8,5) - 2

Više navijački, ali i statisticki Juka u zadnjih nekoliko tekmi igra dobro i ide preko ove granice.

Nek je sretno svima!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.