Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Lillard je napisao/la:Nisu pokemoni, al' nea dalje od Tsubase![]()
Harun93 je napisao/la:hahahah ja na pijaci kupovo 'orginal karte' za 4 km, a kad sam igrao, posto sam u tom krugu znao najbolje engleski, ubacivao sam po koju neistinu u one trap i magic karte
To je BeyBlade garant bio, oj sjecam se koliko sam staru prao svaki drugi dan da kupujem beyblade novi posto je bila borba do koske a ono fuš ne moze ni 2 dana da izdrzi pa haj vazda kupuj novi.. joj vremena....topnik1 je napisao/la:A jeste gledali onaj crtani kako se bješe zove. Znate bio onaj glavni dječak sa svojim plavim zmajem. Neka čudovišta se borila isto tako. 1 na 1 samo. Al čudovišta su bila kao duhovna bića. Bilo je jako skroz
brile je napisao/la:Yebem ti nebo sta mi radite nema nista jace od ovih pokemona na svijetu kurrac mi se digne kad pregledam par epizoda kolko su jaki zna li se ko je smislio ovaj crtani da mu se javim na fb da se gledamo preko kamere frajee je yebena legenda
Harun93 je napisao/la:hahahha, ja sa rodjakom pravio od kartona onu spravu na ruci, sto sluzi ko teren, da vidis tad miline odigrati partiju
Ako nađeš sa prevodom proslijedi živ bioAsharaK je napisao/la:Gdje mogu naci sve sezonr digimona, al sa prijevodom ako nije bed?
QUARTERBACK je napisao/la:To je BeyBlade garant bio, oj sjecam se koliko sam staru prao svaki drugi dan da kupujem beyblade novi posto je bila borba do koske a ono fuš ne moze ni 2 dana da izdrzi pa haj vazda kupuj novi.. joj vremena....topnik1 je napisao/la:A jeste gledali onaj crtani kako se bješe zove. Znate bio onaj glavni dječak sa svojim plavim zmajem. Neka čudovišta se borila isto tako. 1 na 1 samo. Al čudovišta su bila kao duhovna bića. Bilo je jako skroz
A što se Pokemona tiče, nisam vidio da je iko spomenuo ovog majstora...
Sudovudo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.