FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PEP
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PEP » 24 feb 2015, 13:45

macahz je napisao/la:
PEP je napisao/la:
keramikr je napisao/la:Upravi :tokralju: :tokralju: do poda,zato braco uzivajmo,pred nama tek dolazi vrijeme srece i ponosa

Sta ba upravi ,nemoj biti smjesan,trebamo se zahvaliti amidzi tanu i nikome vise ,sarajevo je sada kulb u privatnome vlsnistvu ,tan je svima dao do znanja da nema zajebavanja i mesetarenja kao nekad u suprotnom najebli su ga ,nego ce morati raditi i zaraditi ,ovome sponzoru opet mozemo zahvalit ponajvise tanu i njeg.utjecaju i njegov poslovnim poznanstvima ovi su samo zbog administrativnih protkola i parafiranja ugovora .Kada selimovic kaze mi smo uraidli ono ovo sta ste ba uradili ,krali ste sakom i kapom cim bi sta kanulo u kasu dok niste doveli klub do prosjackog stapa i onda se nekim spletom okolsnosti hvala Bogu desio tan .U suprotnom mi danas ne bi gledali svetinju Sarajva,nego bi mali neki Royal sarajevo ili sta vec.
Brate dobro si prolupo loncice.... Ova sada uprava je istjerala te mesetare i lopove, oni su "prevarili" dana da ulozi pare u "zrak" (milione) oni su isli "prosili" i ofirali se po Turskoj i Evropi, trazili strane ulagace. Animirali navijace da krenu u kupnju uloga, nakon sto su bili iznevjereni od strane nas, onda su isli po Evropi i svijetu. Veliku ulogu je imao Fedja Kusturica, rodjak od predsednika koji je stupio u kontakt sa Tanom i koji ga je uvjerio da pare da u "zrak". Dino je uspostavio kontakte sa ljudima iz turske, korporaciom uglednih biznismena koji su odigrali glavnu ulogu za ovaj ugovor sa TA.
Nisi dovoljno informican, il se zajebavas... :).. ugl. ovim ljudima treba dici spomenik, jer od stecaja su nas doveli do te mjere da mozemo da se laktamo sa Partizanom, Dinamom, sto smo nekad mogli samo sanjati.
Nemojte zaboraviti da u vrijeme Baljka se spominjala mogucnost da budemo Dinamova filijala, ili stecaj poslije kojeg bi Gracic Olipic preimenovao u Sarajevo ...
Siguran ,sam Dino selimovic je izdanak tih lopova niko me ne moze uvjeriti u suprotno , samo blaza verzija od njih , a malo i pametniji i par ljudi oko njega, sad su okolnosti loma drugacije i moraju paziti sta rade.Adje Ok oni jesu isli trazli evenutalnog investirora ono ovo,ali hajmo biti realni zar zaista mislite da tip poput tana nema ljude koji su unutra tih nekih investicionih krugova koji sve prate od industrije do sporta i gdje bi bilo korisno da gazda oplodi novac ili slicno ,ne znam da li ce se od nas najesti hljeba ali sigurno nije ulozio bez razloga nesto je vidio neki interes manji veci nebitno , ali opet sa svojim ljudima koji su stupili sa ovim nasim iz uprave ,ovi ponudili ovi prihvatili i to je to .Necu reci da ovo sto si gore naveo nije istina , vjerovatno da je tako ,ali opet tome su preudili tanovi ljudi u dog sa gazdom.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 feb 2015, 13:47

hilmo je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Na dan kad smo potpisali historijski ugovor , oni se raspravljaju sa nekim padobrancem :o PEP dosao da objasni da je Dino lopov, Kusturica takodje, Ibrak ubleha... Znamo sve to, grcamo u dugovima, nemamo za pojacanja...sve je kristalno jasno, ali nekako nam dragi, neka ih... Sad razliguuu :kafa:
Ali nakon svega se nadje neko da osporava rad ove uprave. :evil: :evil:

Pa da nama nije bilo ovih ljudi Edisa, Amira, Dine....uz pomoc i podrsku HZ nas klub sada ne bi postojao.
Ma stipu ga Hilmaga, vidis da je neki ljubomorni padobranac. Da nije gore nabrojanih, nebi bilo ni Tana ni TA...
@roma brate, halal ti bio avatar :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 feb 2015, 13:49

MortemHz je napisao/la:Strasno mi se svidja i ovaj dio dresa !

slika
To to! Jeste mocan font i dres, svidja mi se i ovo sa Hotel Holiday! I ovaj detalj malim grbom u broju, to su ti sitni detalji koji cine lijepim dres! Ma hebo ja nike i adidas, hebes te katalog garniture.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 24 feb 2015, 13:53

hz1987 je napisao/la:slika
daj ovaj dres bez broja

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 feb 2015, 13:53

kanarinac je napisao/la:za 3,5 godine 5 miliona km ili nedaj boze eura heheh
Uzmimo da je sponzorski ugovor vrijedan 5milki E.. Dakle, mi bi mjesecno za ovih 3i pol godine dobijali preko 230k.. Sto bi godisnje iznosilo preko 2,7 miliona...

Da se mi ne lazemo, mnogo li je... i sa ovim primanjima ti imas mogucnost da dovedes i platis igraca cirka 200k godisnje..

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 24 feb 2015, 13:54

Ovaj PEP fino sve objasnio, a mi budale zivjeli bi u zabludi da na nam covjek ne otvori oci :rol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 feb 2015, 14:01

Dino Selimovic je uspijesan menadzer, akademski obrazovan gradjanin...i ''sljegao'' PEP i naziva ga slino selimovic...toliko o ovom fforumasu, da ne idemo u off...
Uzivajte bordo braco u danasnjem danu :kafa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 24 feb 2015, 14:03

Otvorio nam oci isto ko kad su pisali ovdje da je Tan prebacio pare na Dinin privatni racun :D

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 24 feb 2015, 14:04

PEP umal ti se...svasta ne nagovorih!?haha bordo braco nek nam je hairli ovaj dan!amin
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 feb 2015, 14:05

Zadnja strana nikad bolje nije izgledala ovo je bas savrseno a i prednja grmi naravno :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 feb 2015, 14:07

Zip je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:za 3,5 godine 5 miliona km ili nedaj boze eura heheh
Uzmimo da je sponzorski ugovor vrijedan 5milki E.. Dakle, mi bi mjesecno za ovih 3i pol godine dobijali preko 230k.. Sto bi godisnje iznosilo preko 2,7 miliona...

Da se mi ne lazemo, mnogo li je... i sa ovim primanjima ti imas mogucnost da dovedes i platis igraca cirka 200k godisnje..
koja uzivancija je ovo citat :D
Samo Sarajevo

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 feb 2015, 14:08

Svaka čast Dino, Edise, Hvala ti Amidža, još jedan prelijep i historijski dan za FKS. U INAT DUŠMANIMA!!! SVI U GRADAČAC!!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 24 feb 2015, 14:09

Nadam se da ce administracija da reaguje jer doticni ocito nije navijac FK Sarajevo, a pise po istoimenoj temi, umjesto da sebi pusti pjesmu "Avionu slomit cu ti krila" i da se gusi u kompleksima kao i ostatak njegove druzine.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 24 feb 2015, 14:13

giannini je napisao/la: daj ovaj dres bez broja

slika

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 24 feb 2015, 14:16

hz1987 je napisao/la:
giannini je napisao/la: daj ovaj dres bez broja

slika
hvala brate

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 feb 2015, 14:31

Svaka cast upravi i svima koji su sudjelovali od pisanja novog statuta pa do dana danasnjeg i ovog sponzorstva, kapa do poda, nema se sta vise reci :tokralju:

PS. PEP kralju mozes se samo sageti i Selimovicu i kompletnoj upravi
Pyro is not a crime !

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 feb 2015, 14:33

Nemoj da vas cudi sto bas danas ovaj PEP pise na nasoj temi, sta ces muka pritisnula, ovaj lupa i na Juventusovoj temi, pa bolan prvo se informisi pa nesto napisi, cuj Dino lopov :lol: pa nije ni amidza sa nebesa pao, informisi se i otkad je ova garnitura ljudi u klubu, pa onda pisi!
Ljudi nemojte na danasnjem prlijepom danu bezveze da mu odgovarate
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 feb 2015, 14:36

@PEP Vjeruj mi da uzalud pišeš laži i unosiš negativu, jer mi svi dobro znamo šta su Selimovic i Kusturica uradili za ovaj klub. Takvi padobranci kao ti su prije nešto više od godinu, slicne price prosipali, samo što si ti malo zakasnio.
Das Ist Walter

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 feb 2015, 14:37

Cekamo neke dobre/provjerene informacije od @Benke i @HordeBL :D

Pojavite se vise :D

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 24 feb 2015, 14:41

Zip je napisao/la:Cekamo neke dobre/provjerene informacije od @Benke i @HordeBL :D

Pojavite se vise :D
ma nemam pojma ja tek sad interneta se dohvatio i vec moram ici :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Dadox, Dave, gh0stHZ, Haksss, Napapijri, NeSamSafetee, SamoDaKazeem, ubipara i 114 gostiju.