FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
EDIS KUSTURICA
DINO SELIMOVIĆ
ELVIR KANTARDŽIĆ
FEĐA KUSTURICA
Momci hvala Vam za lijepu mladost. Kapa do poda.
DINO SELIMOVIĆ
ELVIR KANTARDŽIĆ
FEĐA KUSTURICA
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Slazem se, iskreno volio bih da nas Velez prati u stopu a ostali nek ipak malo kaskaju.Janez je napisao/la:Svaka čast Upravi FK Sarajevo na ovakvom potezu i potpisivanju sjajnog ugovora za ove prostore.Prvo je bilo sa Visit Malaysia pa je svako mogao reći to je Tan sredio on je Malezijac promoviše zemlju, ali sad sa Turkish Airlines-om ovo daje još bolju i veću dimenziju kluba i Uprave. Biti u poslovnom odnosu sa grupacijom kao što je Turkish Airlines i da su ti sponzori kluba ljudi koji plaćaju Messi-u, Kobe Bryant-u, Drogbi i drugim da ih reklamiraju Bogami to nije baš tako jednostavna stvar. Samo eto volio bi da uz ove svjetske svoje mjesto i reklamu nađu domaće firme i proizvodi tipa AS Group sa svojim brandovima.
Stvarno svaka čast još jednom i lijepo je za pročitati da napokon neke stvari idu u našem fudbalu i da nije sve tako crno i loše, danas Sarajevo, sutra možda Željezničar, pa zašto da ne i Velež, Borac, Zrinjski i ostali malo po malo svaki korak naprijed koji ostvari FK Sarajevo je otvaranje novih vrata za ostale klubove koji žele naprijed u svakom pogledu. Svakim danom i klub i državu promovišete na najbolju mogući način.
![]()
-
- Kontakt:
SAN JE POSTAO JAVA
da ponovim i danas SVI U GRADAČAC

- franklampard8
- Kontakt:
Neka smo doživjeli i ovakvog sponozora, ali posla je ostalo još mnogo, stabiliziacija je još u toku. Čestitam svima ko je zaslužan za dolazak ove aviokompanije, a posebno ako se igrači i stručni štab vrate sa 3 boda iz Gradačca s pravom možemo očekivati špicu većih razmijera na Hasetu kakva odavno nije bila.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
ZAmolio bi brata koji je pravio avatare da ispoštuje i ove ljude, pošto su ipak najzaslužniji što mi sada imamo bukvalno SVE što je potrebno jednom zdravom sportskom kolektivu!Amca007 je napisao/la:EDIS KUSTURICA
DINO SELIMOVIĆ
ELVIR KANTARDŽIĆ
FEĐA KUSTURICA

- franklampard8
- Kontakt:
u inat dusmanima !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Moram i ja izbaciti komentar, mada ne znam šta bi napisao, jer ste sve već napisali. Malo me čudi što imate vremena da prepucavate umjesto da uživate u najljepšem periodu u istoriji kluba
OPUŠTENO RAJA KO NA ŠLAUFU
a šta mislite da li je za nas završen prelazni rok?!

Mosa RajvoSa
Nije ako je u pitanju neki kapitalac koji je spreman da potpiše za FKS, a za sve ostalo je završen prelazni rok.pitarlOOk je napisao/la:Moram i ja izbaciti komentar, mada ne znam šta bi napisao, jer ste sve već napisali. Malo me čudi što imate vremena da prepucavate umjesto da uživate u najljepšem periodu u istoriji klubaOPUŠTENO RAJA KO NA ŠLAUFU
a šta mislite da li je za nas završen prelazni rok?!
![]()
SRETAN BROJ - 1725
Kad je VANDREDNA presica ? i koji je povod tome?
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
Nord1987 je napisao/la:Kad je VANDREDNA presica ? i koji je povod tome?

Samo Sarajevo
Uprava radi pravi posao. RESPECT! Jos kad titulu proslavimo... 

- PeppermintSA
- Kontakt:
i mene interesujekanarinac je napisao/la:Nord1987 je napisao/la:Kad je VANDREDNA presica ? i koji je povod tome?![]()
![]()
![]()
za neupučene, objavljeno je da će večeras biti neka vanredna presica u klubu

Kad odjekne neka transfer bomba..PeppermintSA je napisao/la:i mene interesujekanarinac je napisao/la:Nord1987 je napisao/la:Kad je VANDREDNA presica ? i koji je povod tome?![]()
![]()
![]()
za neupučene, objavljeno je da će večeras biti neka vanredna presica u klubu![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam maloprije procitao da je poslije podne i vidim nista kontam mahalska, odkud sad da je veceras tacnije odakle vam to za presicu uopste ?PeppermintSA je napisao/la:i mene interesujekanarinac je napisao/la:Nord1987 je napisao/la:Kad je VANDREDNA presica ? i koji je povod tome?![]()
![]()
![]()
za neupučene, objavljeno je da će večeras biti neka vanredna presica u klubu![]()

Ti si opet šampion !
Ne znam... mozda da se iz kluba zahvale TA ili nesto tako... ali ne vjerujem jer je u vezi toga vec bila konferencija danas ...mozda neko pojacanje ali sumnjam jer bi odma objavio sportsport.ba ili neko, ne znam fakat lupam glavu od zid kontajuci sta bi moglo biti.. MoSa RajvoSa!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Baljak vrati se, sve ti je oprošteno .
http://sportsport.ba/bh_fudbal/baljak-d ... ivac/46524" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/bh_fudbal/baljak-d ... ivac/46524" onclick="window.open(this.href);return false;
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Kapa do poda ljudima u klubu na svemu što su uradili do sada. A sada slijedi dominacija bordo diva. Liga se po svemu sudeći smanjuje gdje dolazi do kvaliteta iste, akademija se uskoro pravi gdje će se ulagati u talente iz cijele Bosne, pored Sarajeva najveću dobit će imati, naravno i reprezentacija. Samim tim dolazi i do boljih rezultata u Evropi.
Naravno, i drugi klubovi će pokušati "prepisati" sve ovo od Sarajeva, što će podići kvalitet lige i fudbala u BiH.
Naravno, i drugi klubovi će pokušati "prepisati" sve ovo od Sarajeva, što će podići kvalitet lige i fudbala u BiH.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 24 feb 2015, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, Kyle88, perodeformero i 59 gostiju.