FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo da je do cvaje cijena bilo bi strasno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
u koliko je sati utakmica u Gradačcu 

14:30bordobijeli je napisao/la:u koliko je sati utakmica u Gradačcu

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trazili ste, evo vam!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- franklampard8
- Kontakt:
Da ne pisem sada da su mi suze tekle sam od radosti, sve su vec mnogi rekli. Al da se okrenemo tekmi. Pratim kao i vecina nas kladionicu i zapazio sam da je 1.kolo kobno za mnoge favorite, rekao bih apsolutne favorite. Basel-Sion 1:1, Osijek-Dinamo 1:1, Partizan - Vozdovac 3:3, juce Radnicki - Zvezda 0:0. Treba ozbiljno shvatiti ovu tekmu i ne letiti pred rudu. Ja bih rekao da od ove tekme zavisi mnogo cega, pa se nadam da to znaju i igraci.
A sad da napisem jednu ruznu anegdotu....nemogu tacno da se sjetim prije koliko je to bilo, mozda prije 1,5god.
Igrali smo tekmu protiv da me ubijes koga neznam al to sad nije ni vazno, uglavnom nismo pobijedili na Kosevu. Nakon tekme sjedio sam na zapadu i na ogradi ispod loza zapada naslonjen je bio Dino, nikakav nakon poraza, stoji covjek i gleda. Raja psuje navijacima i kad su skontali njega da stoji tu tik do ograde pridjose nekoliko njih Dini i pocece da mu psuju, vrijedjaju ga. Sve bih to mogao i podnijeti da nije jedan pljunuo ga u lice sto bi rekli iz peta. Dino samo obrisa lice i ne progovori nista. U meni muk, gnjev, tuga....zalosno. Eh ako cita kojim slucajem ovo sada taj momak, neka ga je stid i sram sto je to uradio.
A sad da napisem jednu ruznu anegdotu....nemogu tacno da se sjetim prije koliko je to bilo, mozda prije 1,5god.
Igrali smo tekmu protiv da me ubijes koga neznam al to sad nije ni vazno, uglavnom nismo pobijedili na Kosevu. Nakon tekme sjedio sam na zapadu i na ogradi ispod loza zapada naslonjen je bio Dino, nikakav nakon poraza, stoji covjek i gleda. Raja psuje navijacima i kad su skontali njega da stoji tu tik do ograde pridjose nekoliko njih Dini i pocece da mu psuju, vrijedjaju ga. Sve bih to mogao i podnijeti da nije jedan pljunuo ga u lice sto bi rekli iz peta. Dino samo obrisa lice i ne progovori nista. U meni muk, gnjev, tuga....zalosno. Eh ako cita kojim slucajem ovo sada taj momak, neka ga je stid i sram sto je to uradio.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Bice da je u pitanju tekma sa Goskom.ado-hz je napisao/la:Da ne pisem sada da su mi suze tekle sam od radosti, sve su vec mnogi rekli. Al da se okrenemo tekmi. Pratim kao i vecina nas kladionicu i zapazio sam da je 1.kolo kobno za mnoge favorite, rekao bih apsolutne favorite. Basel-Sion 1:1, Osijek-Dinamo 1:1, Partizan - Vozdovac 3:3, juce Radnicki - Zvezda 0:0. Treba ozbiljno shvatiti ovu tekmu i ne letiti pred rudu. Ja bih rekao da od ove tekme zavisi mnogo cega, pa se nadam da to znaju i igraci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
Re: Odg: FK Sarajevo
BitiSrcemVezan je napisao/la:Bice da je u pitanju tekma sa Goskom.ado-hz je napisao/la:Da ne pisem sada da su mi suze tekle sam od radosti, sve su vec mnogi rekli. Al da se okrenemo tekmi. Pratim kao i vecina nas kladionicu i zapazio sam da je 1.kolo kobno za mnoge favorite, rekao bih apsolutne favorite. Basel-Sion 1:1, Osijek-Dinamo 1:1, Partizan - Vozdovac 3:3, juce Radnicki - Zvezda 0:0. Treba ozbiljno shvatiti ovu tekmu i ne letiti pred rudu. Ja bih rekao da od ove tekme zavisi mnogo cega, pa se nadam da to znaju i igraci.
Da, to je ta...kad smo izgubili cini mi se 0:2
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne zelim praviti crnjak na ovaj lijep dan, ali sjecate se ovog.Lik je napisao/la:Baljak vrati se, sve ti je oprošteno .![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/baljak-d ... ivac/46524" onclick="window.open(this.href);return false;

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nista treba veceras navijati za Dortmund i Barcu nasu bracu po sponzoru
hahahah

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
E joj vidi ovo XD.... Ovaj Blekic je bio bas lud, i meni je drag bio ... [youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
meni se nimalo nije svidjao previse sirov za nas klub .Head je napisao/la:Blekic je munja bio.
Eh sad malo o nasem narednom protivniku:
Zvijezda zauzima 13. poziciju u PL BIH, sa skorom od 2 pobjede (Borac i Mladost kuci (2-0 i 3-1)), 7 remija i 6 poraza uz gol razliku 19:28. Sto se tice domaceg terena odigrali su 7 meceva u kojima su ostvarili ucinak od te 2 pobjede, 4 remija i 1 poraza (jedinog na svom terenu, (Slavija 1-3, 30.08.2014)) uz gol razliku 10:8. Sa druge strane nas tim je u gostima odigrao 7 utakmica, imamo ucinak od 3 pobjede, 3 remija i jednog poraza uz gol razliku 12:10.
Najbolji strijelac Zvijezde je Stojanov- 7 golova (4 glavom i 3 nogom), iza njega je Diatta sa 4 gola (sva cetiri nogom). Zvijezda je iz prekida primila 6 golova dok je iz istih dala 7 (ne racunaju se penali), od toga dva direktno iz slobodnog udarca koji su djela igraca sa brojem 2-Minela Doljancica. Protiv Zvijezde su svirana 3 penala i sva tri su realizovana dok je za Zvijezdu sviran 1 penal koji je promasio Stojanov.
Protiv ekipa iz vrha (do 7. pozicije) Zvijezda ne racunaju mec protiv nas koji je registrovan sa 3-0 ima ucinak 1 pobjede (Borac-kuci), jednog remija (Olimpik-kuci) i 4 poraza ( Zeljo 5-3- gost, Siroki 4-2 - gost, Velez 3-2 - gost i Zrinjski 3-0 - gost). Osvojena su 4 boda uz gol razliku 11:17. Zvijezda je svoju mrezu sacuvala tri puta u 15 utakmica i isto toliko puta je ona nije zatresla na nekom mecu. Najgrublji igrac ovog imma je Fikret Karavdic sa 5 zutih i 1 crvenim kartonom.
Na nedavno zavrseim pripremama u Antaliji, porazeni su od poljskog Gornika sa 2-0 i kazahstankog Aytraua sa 1-0, igrali su remi sa japanskim Shonanom 2:2 te pobijedili su rumunski CSMS IASI sa 2-0.
Zvijezda je u odnosu na prvi dio sezone jaca za Mirka Radovanovica koji je dosao iz Slobode i Dzenana Haracica iz Slaven Belupa dok je tim napustio Ivan Jakovljevic (slobodan igrac).
Zvijezda zauzima 13. poziciju u PL BIH, sa skorom od 2 pobjede (Borac i Mladost kuci (2-0 i 3-1)), 7 remija i 6 poraza uz gol razliku 19:28. Sto se tice domaceg terena odigrali su 7 meceva u kojima su ostvarili ucinak od te 2 pobjede, 4 remija i 1 poraza (jedinog na svom terenu, (Slavija 1-3, 30.08.2014)) uz gol razliku 10:8. Sa druge strane nas tim je u gostima odigrao 7 utakmica, imamo ucinak od 3 pobjede, 3 remija i jednog poraza uz gol razliku 12:10.
Najbolji strijelac Zvijezde je Stojanov- 7 golova (4 glavom i 3 nogom), iza njega je Diatta sa 4 gola (sva cetiri nogom). Zvijezda je iz prekida primila 6 golova dok je iz istih dala 7 (ne racunaju se penali), od toga dva direktno iz slobodnog udarca koji su djela igraca sa brojem 2-Minela Doljancica. Protiv Zvijezde su svirana 3 penala i sva tri su realizovana dok je za Zvijezdu sviran 1 penal koji je promasio Stojanov.
Protiv ekipa iz vrha (do 7. pozicije) Zvijezda ne racunaju mec protiv nas koji je registrovan sa 3-0 ima ucinak 1 pobjede (Borac-kuci), jednog remija (Olimpik-kuci) i 4 poraza ( Zeljo 5-3- gost, Siroki 4-2 - gost, Velez 3-2 - gost i Zrinjski 3-0 - gost). Osvojena su 4 boda uz gol razliku 11:17. Zvijezda je svoju mrezu sacuvala tri puta u 15 utakmica i isto toliko puta je ona nije zatresla na nekom mecu. Najgrublji igrac ovog imma je Fikret Karavdic sa 5 zutih i 1 crvenim kartonom.
Na nedavno zavrseim pripremama u Antaliji, porazeni su od poljskog Gornika sa 2-0 i kazahstankog Aytraua sa 1-0, igrali su remi sa japanskim Shonanom 2:2 te pobijedili su rumunski CSMS IASI sa 2-0.
Zvijezda je u odnosu na prvi dio sezone jaca za Mirka Radovanovica koji je dosao iz Slobode i Dzenana Haracica iz Slaven Belupa dok je tim napustio Ivan Jakovljevic (slobodan igrac).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PeppermintSA
- Kontakt:
teška lopina
Matej Delač veceras stize na pregovore u Sarajevo.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
PeppermintSA je napisao/la:teška lopina
A eto Zujo postanjacina.
Ublehaši i jedan i drugi.