Goalgetter je napisao/la:TEAM NEWS @MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Fernando, Milner, Nasri, Silva, Dzeko, Aguero
Evo da ja pokupim mustuluk

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Goalgetter je napisao/la:TEAM NEWS @MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Fernando, Milner, Nasri, Silva, Dzeko, Aguero

ClichyGoalgetter je napisao/la:TEAM NEWS @MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Fernando, Milner, Nasri, Silva, Dzeko, Aguero
jašta nego prijavljenAlipasino je napisao/la:Jesam reko pa za ono malo igre u Barci nanio je ogromne probleme Barci.Pelegrini ti si covjek fini.Stanite ba jel prijavljen za ligu sampiona.
Samo su fudbalske analfabete mogle tvrditi suprotno.Hombre je napisao/la:Nakon sinoćnje izvedbe, on je sigurniji da će početi utakmicu protiv Barcelone nego Silva i Aguero zajedno.
Ta tvrdnja ce biti netacna za nekih sat i po, dvaVirtu4l je napisao/la: Mislim da je Barca jedini klub od ovih velikana kojem nije zabio.
mirzatele je napisao/la:Ta tvrdnja ce biti netacna za nekih sat i po, dvaVirtu4l je napisao/la: Mislim da je Barca jedini klub od ovih velikana kojem nije zabio.
Pa gdje si ti momciluko nema te dugo na forumu...HariTz je napisao/la: Davno sam ja to rekao, zaslužio si jedno pivo momčino
Nije valjda da ne zelis da Edin digne trofej Lige Prvaka?Cartman je napisao/la:Neka izgube uz gol Dzeksona.
Realno sa Kolarovim bi to bilo previse ofanzivno, jer on je igrac koji je ofanzivno orjentisan, mada bi bilo bolje da igra jer cesto gadja Dzeku. A umjesto Nasrija bi mogao Navas, tako da i nije neka razlika. Uglavnom napadacka formacija Citya sa dva napadaca i jednim defanzivnim veznim. Ako izdrze prvih 20-ak minuta mogli bi dobro proci.Motokultivator je napisao/la:ClichyGoalgetter je napisao/la:TEAM NEWS @MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Fernando, Milner, Nasri, Silva, Dzeko, Aguero
Evo da ja pokupim mustuluk![]()
NASRI![]()