Chargersi i Raidersi zajedno, ne Chargersi. Dvojica minimalista, Spanos i Davies, baš su se našli ... meni je muka od obojice! Usrale se guzonje da će ih Kroenke sa Ramsima prestići (tri tima u LA sigurno neće ići) pa požurili da se i oni tuspase!wadethegreat je napisao/la:Chargersi odlucili da podrze izgradnju stadiona u LA. Ekipa ce pokusati da pronađe rjesenje za stadion u san diegu jos sljedecu sezonu ukoliko se to ne desi sele u LA. Natjerani su na ovo jer su navodno neke ekipe htjele da se presele u LA sto bi ostavilo chargerse bez opcija jer se ne nazire rjesenje za stadion u san diegu. Iskreno bilo bi mi drago da odu ljudi 14 godina pokusavaju da naprave stadion jednostavno ne ide.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
!
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: NFL
Realno nemaju ljudi izbora. Pogledaj im stadione i pogledaj otkad ne mogu da izgrade nove mislim da im je ovo najbolja opcija.
Najbolja opcija samo za vlasnike i njihove novčanike, najgora opcija za sve ostale!
Raidersi igraju na daleko najgorem stadionu u NFL, tu nema dileme (u NFLu ima 30 stadiona i jedna rupčaga) ali za Chargerse se ja ne bi složio. Jeste Qualcomm star stadion, ali nije on toliko oronuo, ima vezu metroom (ili šta je već onaj vozić) sa downtownom, nalazi se na raskršću dva autoputa a i treći je odmah tu blizu, parking je veliki i ima prilaz sa dvije strane (sto puta bolji nego stotine malih parkinga u downtownu oko ballparka padresa, gdje hoće da grade novi stadion), nemam pojma šta Spanos hoće. Prije bih ja rekao da je u pitanju vlasnička bogataška sujeta, sve više timova tj vlasnika ima glanc nove stadione a on ne, a još više je uvrijeđen što nemaju fan base koja je u stanju napuniti stadion, Chargersi se skoro svake godine bore za playoff a igraju ili pred polupraznim stadionom ili pred 20-30 hiljada gostujućih navijača
A kod Raidersa je opet upravo to šteta, oni imaju ogromnu fan base u Oaklandu, ali to je američki sport, tu su relokacije tužna stvarnost!
Raidersi igraju na daleko najgorem stadionu u NFL, tu nema dileme (u NFLu ima 30 stadiona i jedna rupčaga) ali za Chargerse se ja ne bi složio. Jeste Qualcomm star stadion, ali nije on toliko oronuo, ima vezu metroom (ili šta je već onaj vozić) sa downtownom, nalazi se na raskršću dva autoputa a i treći je odmah tu blizu, parking je veliki i ima prilaz sa dvije strane (sto puta bolji nego stotine malih parkinga u downtownu oko ballparka padresa, gdje hoće da grade novi stadion), nemam pojma šta Spanos hoće. Prije bih ja rekao da je u pitanju vlasnička bogataška sujeta, sve više timova tj vlasnika ima glanc nove stadione a on ne, a još više je uvrijeđen što nemaju fan base koja je u stanju napuniti stadion, Chargersi se skoro svake godine bore za playoff a igraju ili pred polupraznim stadionom ili pred 20-30 hiljada gostujućih navijača
A kod Raidersa je opet upravo to šteta, oni imaju ogromnu fan base u Oaklandu, ali to je američki sport, tu su relokacije tužna stvarnost!
- wadethegreat
- Kontakt:
Kljucni dio. Naravno da raidersi imaju najvecu rupu u nflu mada i qualcomm je los staro je to pravo (mislim da je 3 il 4 najstariji) a i propalo je nije na nivou ostatka lige. Prvenstveno zasto ja mislim da bi se trebali preseliti je fan base. Ako imaju jednu dobru sezonu odmah ce da pune stadione u LA to kod njih tako ide a vec im je 25 posto navijaca iz LA dolazilo na tekme. Ja bi licno volio zbog francize jer ove godine si imao utakmicu gdje su se navijaci patriota culi vise cijelu tekmu napunili stadion mislim sramota kad skontas da chargersi polako ali sigurno grade odlicnu ekipu. I to je tako vec godinama protivnicki navijaci pune stadione i tu svaka cast raidersima iako su im navijaci **** ipak pune stadion uvijek.jestamaji je napisao/la:Najbolja opcija samo za vlasnike i njihove novčanike, najgora opcija za sve ostale!
Hightower out 6 mjeseci zbog povrede ramena...Tako da njega tek mozemo ocekivati u 7.kolu naredne sezone.
Patriotsi su takodjer prema izvorima obavijestili sve FA, da ce s njima razgovarati tek nakon okoncanja pregovora sa Revisom koji je u FO-u deklarisan kao prioritet.
Gost i Vereen su vec bivsi, tako da je ostao jos jedino McCourty, no kod njega mozemo iskoristiti i FT.
Patriotsi su takodjer prema izvorima obavijestili sve FA, da ce s njima razgovarati tek nakon okoncanja pregovora sa Revisom koji je u FO-u deklarisan kao prioritet.
Gost i Vereen su vec bivsi, tako da je ostao jos jedino McCourty, no kod njega mozemo iskoristiti i FT.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- randy_moss
- Kontakt:
Koliko god da ste u srednjoj skoli skakali iz mjesta u dalj, dodate jos metar na to i mozda opet niste skocili vise od ovog kralja.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
[youtube][/youtube]
Od 12:55 do 13:00
Us.rao se McDaniels kao najbolji svih vremena.

Od 12:55 do 13:00
Us.rao se McDaniels kao najbolji svih vremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dolphinsi ruše ćoškove stadiona, smanjuju kapacitet , prave krov iznad tribina, prave gomilu klubova i vip zona, instališu velike ekrane u ćoškovima, umjesto narančastih stolica stavljaju tirkizne itd
Community odbio snošenje dijela troškova, sve plaćaju Dolphinsi!
Elem očekujmo Super Bowl u Majamiju za 4-5 godina
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la:Dolphinsi ruše ćoškove stadiona, smanjuju kapacitet , prave krov iznad tribina, prave gomilu klubova i vip zona, instališu velike ekrane u ćoškovima, umjesto narančastih stolica stavljaju tirkizne itd
ako bude taj igraju Bearsi definitivno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
a ja mislio igraju mede SB dogodine 
Kada ga za jublarni 50 sb na Levi's-u digne stara propalica Cutler.
Salt bi završio na aparatima.
Salt bi završio na aparatima.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kod njega Bearsi i Cubsi svake naredne godine igraju finale 
Re: Odg: NFL
jestamaji je napisao/la:a ja mislio igraju mede SB dogodine
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Treba staviti koju markicu na Cutlera i Bearse, nikad se ne zna 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Po Saltu smo se naosvajali svega i svacega do sada.DukeOfWellington je napisao/la:Kod njega Bearsi i Cubsi svake naredne godine igraju finale
A onda se vratimo u realnost i vidimo da je Cuntler jos tu. Sto nam srusi sve snove da cemo u skorijoj buducnosti i prismrditi bilo kakvom uspjehu. Pa makar se PO docepali.
Postovanje treba zaraditi.
Race to LA se zaoštrava
Raidersi i Chargersi su očito podcijenli Ramse, Kroenke ima para da bi mogao oba tima kupiti iz od sitniša koji mu ostaje kad plati račune ... a ako mu zafali par centi tu je Walmart da uskoči
Council OKs Los Angeles stadium backed by Rams' Kroenke
-the developer, not the public, would pay the cost of building the stadium
-no new environmental impact reports, which are costly and often take months or even years, would be necessary
-the stadium would bring the city more than 10,000 jobs and tens of millions of dollars a year in new tax revenue
Ja bi reko, ovo je gotova stvar, Ramsi idu nazad u LA gdje im je i mjesto, a šta će biti sa Chargersma i Raidersima ostaje da se vidi. Ja lično ne vjerujem u tri tima u LA!
Council OKs Los Angeles stadium backed by Rams' Kroenke
-the developer, not the public, would pay the cost of building the stadium
-no new environmental impact reports, which are costly and often take months or even years, would be necessary
-the stadium would bring the city more than 10,000 jobs and tens of millions of dollars a year in new tax revenue
Ja bi reko, ovo je gotova stvar, Ramsi idu nazad u LA gdje im je i mjesto, a šta će biti sa Chargersma i Raidersima ostaje da se vidi. Ja lično ne vjerujem u tri tima u LA!
imal iko vise informacija za Dez Bryanta? pojavila se prica da ima neki video snimak 5 puta gori od Ray Rice-a....?
- randy_moss
- Kontakt:
Pusti Deza, nek' tebe oluja nije odnijela.
http://thebiglead.com/2014/09/18/peyton ... t-mooning/
Peyton Tea BaggingShe was examining Manning to see why Manning was having pain in one of his feet and was crouched behind him when “entirely unprovoked, Peyton Manning decided to pull down his shorts and sit on Dr. Naughright’s head and face.”
As Naughright described it in a deposition entered into the court record: “It was the gluteus maximus, the rectum, the testicles and the area in between the testicles. And all that was on my face when I pushed him up. … To get leverage, I took my head out to push him up and off.”
http://thebiglead.com/2014/09/18/peyton ... t-mooning/
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
ma kakva oluja ne moze mi nista, evo navijam da padne jos 7 incha oko 17-18 cm pa da oborimo rekord najsnjeznije sezone u Bostonu. kad je bal nek je maskenbal
samo me rekordi zanimaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.