igrali su prvu tekmu prosle godine s jednim napadacem i ko puzevi su izgledali,,, mislim da je pametan potez city ima ekipu da moze razbit barcu ako igra bez straha i respekta,,,nadam se golu dzeke idemo dzeksonGoalgetter je napisao/la:Slicno je krenuo protiv Bayerna kod kuce prosle sezone, pa dobio 5 komada.SamoZeljo je napisao/la:Ovo je svakako preofanzivno. (bar na papiru tako izgleda, ne znas kakve ce im uloge dati)
Milner je dosta ofanzivniji od Fernandinha. Pored toga startuju i Dzeko i Aguero i Silva i Nasri.
Znaci Fernando na DMFu i cetvorica u odbrani. Ostalo sve juris.
Eto, Pellegrini nam rece da ima muda. I ako izgube, bice to junacki!Toga se bojim i veceras, Barceloni i Bayernu ako ostavis puno prostora u sredini, vrlo lako ti se moze desiti da izgubis potpunu kontrolu nad utakmicom.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
jaSamMiralem
- Kontakt:
Hajde ljudi smanjite dozivljaj.
Za mene je iznenadjenje kad Edin ne pocne neku utakmicu, a neki tu urlaju ko da mu je ovo prvi put da startuje.
Smijesno je to
Za mene je iznenadjenje kad Edin ne pocne neku utakmicu, a neki tu urlaju ko da mu je ovo prvi put da startuje.
Smijesno je to
Emire, evo vidio sam onaj tvoj opsirni post na Papetovoj temi, pa ti sutra odgovorim, jer nemam sad vremena da pisem opsirnije, a ne bi bilo fer da ti odgovorim sa 2-3 recenice.emir79 je napisao/la:Zar pojedini nisu pisali da Dzeko nece biti cak ni prijavljen za ligu sampiona?![]()
Zar se smije sumnjati u kvalitete najsjajnijeg BH dijamanta?
Idemo kapitene zabij ovim p...... 2-3 gola.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
pa bila bi glupost epskih razmjera da počne s dva napadača i da se braniSTEVIE je napisao/la:drago mi je radi edina, nadam se da ce se city otvoriti i napadati, biti ce onda svega ovdje.
jednostavno, nema logike
Mislim da se trebamo fokusirati na ono sto sam ostavio u zagradi.Goalgetter je napisao/la:Slicno je krenuo protiv Bayerna kod kuce prosle sezone, pa dobio 5 komada.SamoZeljo je napisao/la:Ovo je svakako preofanzivno. (bar na papiru tako izgleda, ne znas kakve ce im uloge dati)
Milner je dosta ofanzivniji od Fernandinha. Pored toga startuju i Dzeko i Aguero i Silva i Nasri.
Znaci Fernando na DMFu i cetvorica u odbrani. Ostalo sve juris.
Eto, Pellegrini nam rece da ima muda. I ako izgube, bice to junacki!Toga se bojim i veceras, Barceloni i Bayernu ako ostavis puno prostora u sredini, vrlo lako ti se moze desiti da izgubis potpunu kontrolu nad utakmicom.
Ne mora znaciti da ce svako igrati svoju prirodnu poziciju i imati ulogu koji inace ima.
Moze on Milnera i Aguera na krila a Silva i Nasri u sredinu, ispred Fernanda i samo Edin u napadu.
U tom slucaju imas mega jaku sredinu.
E ti si onda skoro godinu dana konstantno iznenađen, daj selfi da te vidimojaSamMiralem je napisao/la:Hajde ljudi smanjite dozivljaj.
Smijesno je to
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar nije Chelsea-u zabio 2 komada u onom kupu sto su negdje u Aziji osvojili? Audi kup ili kako vec? Zaboravio sam, a tu je zabio i Milanu 2 puta.Pivopija je napisao/la:
I Chelsea, mada to nije neki velikan.Ali davao im je u prijateljskim.
Dzeko i Messi nikada nisu zabili Chelseau u sluzbenim utakmicama, a odigrali su po 8 utakmica.
Svaka cast na korektnosti ( sto se tice tvoje namjere da mi odgovoris na komentar o Safetu)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- skyisthelimit
Nije iznenadjenje sto je Edin u prvoj postavi, dobro mozda i jeste s obzirom da je Aguero zdrav.
Vece je iznenadjenje sto je ovaj klasicni ziheras odlucio krenuti sa dva napadaca. Proslih godina je upravo zbof toga gubio. Na greskama se uci.
Vece je iznenadjenje sto je ovaj klasicni ziheras odlucio krenuti sa dva napadaca. Proslih godina je upravo zbof toga gubio. Na greskama se uci.
15.10 - 15.06 ...
Jeste, ali se to racunaju kao prijateljske utakmice, to su ti oni razni ljetni kupovi sto se igraju.emir79 je napisao/la:Zar nije Chelsea-u zabio 2 komada u onom kupu sto su negdje u Aziji osvojili? Audi kup ili kako vec? Zaboravio sam, a tu je zabio i Milanu 2 puta.Pivopija je napisao/la:
I Chelsea, mada to nije neki velikan.Ali davao im je u prijateljskim.
Dzeko i Messi nikada nisu zabili Chelseau u sluzbenim utakmicama, a odigrali su po 8 utakmica.
Svaka cast na korektnosti ( sto se tice tvoje namjere da mi odgovoris na komentar o Safetu)
Te golove niko ne racuna osim Pele.
Zadnja izmjena: Pivopija, dana/u 24 feb 2015, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sigurno osim onog izdanja protiv Newcastla, pokazuje spremnost i na treninzima, zato ga nije mogao izostaviti.skyisthelimit je napisao/la:Nije iznenadjenje sto je Edin u prvoj postavi, dobro mozda i jeste s obzirom da je Aguero zdrav.
To babuka, joj kad se sjetim da mu Bošnje nisu davali mjesto ni na klupi u CL a babuka igra najvažniju tekmu od početka.
To Džele, samo gazi!!!
Sent from Angelina's bed
To Džele, samo gazi!!!
Sent from Angelina's bed
Hajmo Edine imenjače, zaprdi Barci makar jedan, pokaži klasu milioniti put ! 
At the end of the storm there's a golden sky..
Ala miline sad kad se izvalim a dijamant od prve minute
Hajde sine bosanski zabi makar jedan,ali neka ide utakmica na 3+ golova 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ajmo Edine sine bosanski, ako ga uvali sad, za njega nema zime ove polusezone 
A Bony će moći samo da gleda i da se divi našem dijamantu
A Bony će moći samo da gleda i da se divi našem dijamantu
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
Hajdee Džeko ko nikad do sad, 5 zabij obori me na kladionici **** mi mater samo ih deri molim tee !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Birajte,
http://smotrisport.tv/event/football/li ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://smotrisport.tv/event/football/li ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Zabiji ga noćas SINE BOSANSKI
Trenutno korisnika/ca: 231983, legendarnadruga, Mostarska i 35 gostiju.