to neka ostane tajna koliko je ali nije ni blizu ove cifre
imamo bonus od 200 000 eura za titulu i za duplu 300
isto tako za ulazak u grupe npr EL....500 000 eura
...cuj 3,5 mil po sezoni..strasno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Momak je mislio 3,5 miliona za period od 3,5 godine.HordeBL je napisao/la:Ljudi ne lupajte sa ciframa...kakvih ba 3,5 miliona po sezoni....
...cuj 3,5 mil po sezoni..strasno![]()
Mirso1197 je napisao/la:ovim ugovorom klub dobija 3,5 miliona KM po sezoni,uz stvarno velike, ogromne koliko sam ja cuo bonuse i nagrade za zna se vec sta.....![]()
Postoje i odredjeni penali ako klub ne uspije u tim sportskim zamislima.
Znaci na nama je. ako se uspijemo ubacit u Europu ljudi su nas spremni lansirati u visine
bordograd je napisao/la:Matej Delač veceras stize na pregovore u Sarajevo.
jel to furaš raju ?bordograd je napisao/la:Matej Delač veceras stize na pregovore u Sarajevo.
HordeBL je napisao/la:Ljudi ne lupajte sa ciframa...kakvih ba 3,5 miliona po sezoni....
amypitar je napisao/la:HordeBL je napisao/la:Ljudi ne lupajte sa ciframa...kakvih ba 3,5 miliona po sezoni....
Pa meni ove cifre su po prilicno realne,osim za grupnu EL 500.000 eura mi je malo.Pa ni Dinamo koji ima 50 % puta veci budzet od nas, ne moze garantovati grupnu fazu.Pa mi smo samo do pley ofa od UEFE uzeli oko 700.000 km.
Ja sam cuo,doduše mahalska za 3,5 god oko 5 milona km ,uz te neke bonuse titula,dupla titula,pretkola,grupna faza itd.itd.Znaci ta bi cifra mogla ici do 5 miliona km.
Ali opet ovo su sve neka nagađanja,ali gdje ima dima ima i vatre.
Možda Deji ne misle produžiti ugovor, onda ovo sa Delacem ima smisla.Nord1987 je napisao/la:Kakav ba Delac eno na forumu Klix.ba pisu pletikosa sutra potpisuje haha previse golmana imamo nista od tog daj boze da grijesim, volio bi opet vidjeti delaca medju stativama ali da delac dolazi ostrakovic ne bi potpisao realno....
Nije ba,ako potpise veceras,posudit cemo ga odmah ili bosni visoko ili nekom drugommiden je napisao/la:jel to furaš raju ?bordograd je napisao/la:Matej Delač veceras stize na pregovore u Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Hajdeee, miguelramos i 42 gosta.