Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Strašna reakcija Suareza kod oba gola
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
jaSamMiralem
- Kontakt:
Pa Dzeko je jedina svijetla tacka u ovom cityju veceras. Dace sigurno i gol, ali pitanje je mogu li se ovi vratiti u utakmicu.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Nasri, Milner, Fernando .. jel oni uopste igraju ? 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Principatus
- Kontakt:
Sta reci kada Dzeko mora na krilo da bi uputio centarsut Agueru. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
jaSamMiralem
- Kontakt:
Ja mislim da bi Aguero mogao na klupu veceras. Bony i Dzeko bi se ovdje mogli pokazati kao dobitna kombinacija. Igraju okomito bez muljanja, a to Barci ne odgovara.Principatus je napisao/la:Sta reci kada Dzeko mora na krilo da bi uputio centarsut Agueru.
CITY jednostavno ne zna da igra bez lopte.. Nemoćno izgledaju, teško dolaze do lopte, jako loše se brane..
Dzeko izgleda agilan i opasan ali nema dovoljno lopti!!
Sent from Angelina's bed
Dzeko izgleda agilan i opasan ali nema dovoljno lopti!!
Sent from Angelina's bed
Kako Gael brat ubacuje 
Ja ne znam kako ovaj Clichy igra ozbiljan fudbal 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav si ti kramp Clichy. Pa za tebe je Avdija Dani Alves.
Clichy poput Avdije iz najboljih dana 
Penal
EDIT: Ma cist penal !!
EDIT: Ma cist penal !!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
City kao da nikad lopte igro nije...koja blamaza..sve pickice na terenu...obucite suknje 
Kako je ova engleska liga precjenjena,da ovako ekipa koja dominira u eng lose stoji u ligi prvaka 
- Goalgetter
- Kontakt:
Silva i Aguero zasad dobro igraju, Dzeko je isto tu negdje, trudi se, imao je gresaka, ali po meni dobar. Ostatak katastrofa.
Mislim da ce Dzeko prvi vani uz Mlnera ili Fernanda, iako bih volio da jos ostane, vjerovatno ce Pellegrini dalje vrsiti presing u napadu sa Bonyom i Aguerom.
Mislim da ce Dzeko prvi vani uz Mlnera ili Fernanda, iako bih volio da jos ostane, vjerovatno ce Pellegrini dalje vrsiti presing u napadu sa Bonyom i Aguerom.
Ne mogu Milner i Fernando čuvati sredinu protiv Barce nikako.. Kad još dodaš da niko nema muda da krene naprijed...
Džeko najbolji u ekipi sigurno al' mu to ne znači ništa jer će prvi izaći.
Džeko najbolji u ekipi sigurno al' mu to ne znači ništa jer će prvi izaći.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dzekson se jedini trudi 
@goalgetter iznenadio si me.. kako majke ti mozes rec da su aguero i silva najbolji, dok je dzeko samo tu negdje s njima?? Pa dzeko je ubjedljivo najbolji u citxu, ubjedljivo ubjedljivo najbolji. Jbo vas stranci vise i imena, sta se podcjenjuje nase uvjek, svasta..
Dzeko fantastican, u odlicnoj je formi, radujem se tekmama reprezentacije fok je Dzeko ovakav.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dzeko fantastican, u odlicnoj je formi, radujem se tekmama reprezentacije fok je Dzeko ovakav.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.