RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cernica
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 24 feb 2015, 19:10

@rodjenisa ako govoris za one nebuloze sinoc sto su se pisale u grupi RZR neka te ne cudi brato. Ima toliko pacenika da mi dođe da im yebem svima majku u picku. Svaka cast Deni i jos par onih momaka koji su su napravili grupu da pomazu Rođenim i evo vec dugo to dobro rade. Njima kapa a ovo ostalo nemoj da te nervira buraz. PTSP žestoki . Bas maloprije uprati tamo nabili Brotnjo 5:0
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 feb 2015, 19:49

Cernica je napisao/la:@rodjenisa ako govoris za one nebuloze sinoc sto su se pisale u grupi RZR neka te ne cudi brato. Ima toliko pacenika da mi dođe da im yebem svima majku u picku. Svaka cast Deni i jos par onih momaka koji su su napravili grupu da pomazu Rođenim i evo vec dugo to dobro rade. Njima kapa a ovo ostalo nemoj da te nervira buraz. PTSP žestoki . Bas maloprije uprati tamo nabili Brotnjo 5:0
Buraz ,zivot dajem da je kljuc povratka RAje na tribine transparentnost i forsiranje pozitivnih desavanja oko kluba uz kritiku ali jasno adresiranu sa jasnim argumentima.Traziti maximum od svakog pojedinca,a kod nas bolan kad Dino fuli zicer ljudi psuju Tani,Mrkvi,Avdi itd itd.Neodrzivo je to buraz,neljudski je to .Ne zelim reci da nemaju gresaka ali zna se nacin kako traziti odgovornost,a netreba prodavati muda pod bubrege i lafo zaliti za nekim anonimusom u nasim zivotima,a u stvari praviti losu atmosferu 4 dana pred pocetak prvenstva.To ja kao navijac nikad necu podrzati
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 feb 2015, 20:32

Jedva cekam tu yebenu subotu
BACITE ME LAVOVIMA SAMO DA ROĐENI DOBIJU

FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA

:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 feb 2015, 20:53

Po najavama iz današnje štampe za Zvornik neće biti spremni: Haurdić (dva crvena kartona, vraća se protiv Sarajeva), M. Ćemalović (povreda, vraća se tek krajem marta), te Škahić (lakša povreda). Umjesto njega na mjesto stopera će mali Mahinić. Ako je tačno što sam pročitao da je Mahinić sazreo u dobrog igrača nakon posudbe, onda smo dobili pojačanje u zadnjoj liniji. ;)

Protiv Drine u subotu bi trebali istrčati ovi igrači: Dragojević - Maletić, Mahinić, Zolj, Pejić, Zvonić, Nikolić, Blagojević, Hebibović, Reljić i Hajdarović.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 24 feb 2015, 21:43

AlemC85 je napisao/la:Po najavama iz današnje štampe za Zvornik neće biti spremni: Haurdić (dva crvena kartona, vraća se protiv Sarajeva), M. Ćemalović (povreda, vraća se tek krajem marta), te Škahić (lakša povreda). Umjesto njega na mjesto stopera će mali Mahinić. Ako je tačno što sam pročitao da je Mahinić sazreo u dobrog igrača nakon posudbe, onda smo dobili pojačanje u zadnjoj liniji. ;)

Protiv Drine u subotu bi trebali istrčati ovi igrači: Dragojević - Maletić, Mahinić, Zolj, Pejić, Zvonić, Nikolić, Blagojević, Hebibović, Reljić i Hajdarović.
Moze to i bolje...recimo ovako: Drago na golu...bekovi Maleta i Barisic...stoperi Mahinic i Zolj...vezni Blagoje i Nikolic...Krila Hajdarevic i Hebibovic...ofanzivni vezni Jankovic i Reljic na vrhu :D Svi u Zvornik !

rodjak
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la rodjak » 25 feb 2015, 04:32

1922VFC1981 je napisao/la:Bola sta vam je sta pusete na tog jovanovica frajer ko da je ronaldo kako pisete o njemu,ja prvi mu ne bi dao da potpise a da ne moze igrat 5 utakmica minimalno u ligi od 15 bolje sacekat ljeto i nac jos boljeg ne kontam vas majke mi,niko ga nije vidio kako igra nista jest zabio go za 15 minuta odradjenih ali ajde i corava koka zrno ubode majku mu.. :D
Ma nije problem toliki sto ovaj Sasa nije potpiso,nego kroz njegov slucaj se vidi nekoliko losih stvari koje je uprava nacinila.Prvo, zasto se ikako dovodio igrac na probu ako se zna da mu se papiri ne mogu srediti odmah za pocetak prvenstva.Drugo, klub je otpustio kakvog -takvog centarfora Popovica a nije to nadomjestio drugim(reljic nije pravi centarfor nego nesto izmedju veznog i polu spica).Trece, ovim zavlacenjem Sase i na kraju nepotpisivanjem sa istim kvari se rejting kluba u okruzenju(kad drugi igrac cuje za ovo kako se radi niko nece ni pomisljati da dodje kod nas).I cetvrto,mislim da je foluska ovo da za papire treba mjesec dana da se srede,pogotovo ako je slobodan igrac,ali eto :crazy:

Sto se tice utakmice u Zvorniku bio sam ranije dobro optimistican,ali evo sada kada vidim da nema Haurdica i Skahica na ovoj utakmici ,a isto tako i igranjem Mahinica i Pejica u odbrani nisam bas toliko siguran da ce mo izvuci povoljan rezultat ,ali eto za nadati je se nekom povoljnom rezultatu :problem:

FORZAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 25 feb 2015, 10:07

Cernica je napisao/la:Jedva cekam tu yebenu subotu

FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA

Brato, a da mi tebe lijepo sa Starog bacimo, ko ce bolan lavove sad naci :cry::D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 25 feb 2015, 10:13

Zasto nema izvjestaja od jucerasnje tekme na zvanicnoj stranici? Zasto uopste nisu iznjeli informaciju da ce se igrati? Kakav je ovo odnos prema navijacima? Ako se utakmica igrala iza zatvorenih vrata uredu ali sumnjam da ce Drina doci u Citluk da "snimi" Veleza. Sudeci po gol strijelcima (Reljic, Blagojevic, Zolj, Hajdarovic i Tolic) igrao je prvi tim.
Prkosni i Ponosni od 1922

vfc1981
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la vfc1981 » 25 feb 2015, 10:36

Ima li neko novih slika sa stadiona je li se ista radilo ovih dana
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...

vfc1981
Kontakt:

Post Postao/la vfc1981 » 25 feb 2015, 10:38

Jesu li zavrseni radovi na glavnom stadion ima li neko informaciju ili slika da postavi,tunel za igrace sto su poceli pravit.
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...

Cernica
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 25 feb 2015, 11:00

emil02in je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Jedva cekam tu yebenu subotu

FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA

Brato, a da mi tebe lijepo sa Starog bacimo, ko ce bolan lavove sad naci :cry::D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj brato dat ce mi Benaid 9,5 pa cu ga morat trazit poslije :urnebes: :urnebes: :thumbup:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 feb 2015, 11:01

vfc1981 je napisao/la:Jesu li zavrseni radovi na glavnom stadion ima li neko informaciju ili slika da postavi,tunel za igrace sto su poceli pravit.
da rađeno je nešto na glavnom terenu. postavljena su vrata tamo gdje će biti tunel za izlazak igrača, imaš tu sliku na fb grupi rodjeni za rodjendan.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 25 feb 2015, 12:48

Jos tri dana i pocinje :njanjanja:
Prvo kolo ,gostovanje,domacin u borbi za opstanak,nas tim bez 3 standardna ....bice guravo :!:
Ako se na sve ovo doda lose vrijeme koje najavljaju te automatski i los teren onda ce mo se morati bas potruditi da uzmemo cijeli plijen.Jbg,mozda je malo prepotentno ali ja fakat ocekujem tj prizeljkujem tricu,bez obzira na sve navedeno.Ipak domacini imaju puno vise briga a i sam rejting je na nasoj strani.Prva utakmica uvijek moze ponuditi neko iznenadjenje,ali vjerujem da je Feja dobro pripremio ekipu i izanalizirao protivnika te sam optimista.Ako se ipak ne desi pobjeda ,ona sustinski nece puno toga promjeniti ali bi mogao krenuti novi val nezadovoljovstva i negativne atmosfere,te je to najveci razlog zbog kojeg prizeljkujem pobjedu.Dakle cisto zbog stvaranja dobre atmosfere pred nastavak prvenstva a posebno kupa gdje smo jos uvjek u igri.Kako da bude ostanimo uz Rodjene i podrzimo ih svim srcem.
Volim te Velez
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 feb 2015, 13:23

PRESS FK VELEŽ

Uoči početka proljetnog dijela polusezone sutra u 11.00 sati u prostorijama kluba održat će se press konferencija FK Velež.

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 feb 2015, 17:24

HAJMO CRVENA OMLADINO. KLEPITE STARCIMA CVAJU IZ NOVCANIKA I U KLUB NAVIJACA DA SE PRIJAVITE ZA ZVORNIK
FORZA VELEŽ
:D

šalim se za krađu
From father to son

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 26 feb 2015, 12:22

Sehovic (Sarajevo) nam sudi u subotu.Jeli to naj obrijane glave?
Ako je to taj onda kuku ti je i nama i Drini. Bio sam sudija 16 godina, danas radim kao kontrolor i dajem sebi za pravo da kazem da je to jedan od najlosijih sudija koje sam ikad u mom zivotu posmatrao. Tog covjeka treba udaljiti sto je visemoguce od sudjenje jer on objektivno gledano nema blage veze!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 feb 2015, 12:25

SipakUlicar1922 je napisao/la:Sehovic (Sarajevo) nam sudi u subotu.Jeli to naj obrijane glave?
Ako je to taj onda kuku ti je i nama i Drini. Bio sam sudija 16 godina, danas radim kao kontrolor i dajem sebi za pravo da kazem da je to jedan od najlosijih sudija koje sam ikad u mom zivotu posmatrao. Tog covjeka treba udaljiti sto je visemoguce od sudjenje jer on objektivno gledano nema blage veze!!!
Da to je taj. Njegovo suđenje je ravno nuli. :oops: :twisted:

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 26 feb 2015, 12:33

AlemC85 je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:Sehovic (Sarajevo) nam sudi u subotu.Jeli to naj obrijane glave?
Da to je taj. Njegovo suđenje je ravno nuli. :oops: :twisted:
Vjeruj mi druze da poznajem momke koji su se tek poceli baviti sudjenjem i koji bi bujedjen sam 5 puta bolje vodili utakmicu PL BiH od ovog Sehovica. Pa taj covjek je totalno zalutao u svijetu sudjenja.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 26 feb 2015, 12:36

Za prisjecanje. Šehović sarajevski šonjo što nas je kartonirao kolo prije Želje protiv Viteza kad smo ih mlatnuli 1:5. Dao Dini bezveze žuti (nije mogao igrat iduce kolo) i Oštrom drugi žuti isto za zadržavanje u 88-oj kad smo vodili 1:5. Mamaru mu žicnem klošarsku
From father to son

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 26 feb 2015, 12:47

eto vam bagro tog dugo trazenog centarfora! :twisted: neki nermin hadzic(1994) podpisao na 2 godine..

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []