Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Bolje ne igrat LP nego da ti ju klubovi tipa Roma i Napoli kroz EL moraju osigurat.Chinaglia ce se sloziti 

- IlCapitano
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Serie A
Ako Napoli osvoji EL, 4-ta ekipa ne ide u LP, ne ide na taj fazon ne dobija liga dodatno mjestoakisarajevo92 je napisao/la:@farukzidane
Osvajac Europa Lige ide u Ligu prvaka sljedece sezone.
Npr. ako Napoli osvoji EL, u kvalifkacije za LP ide 4.tim iz Calcia.
Ili npr. osvoji Inter EL, idu direktno u LP.
Po prvom primjeru i trenutnom stanju, sljedece sezone u LP bi igrali Juventus, Napoli, Roma, Lazio.
Ako izboris LP preko lige nema ti veze onda sto si osvojio LE i sto i preko toga trebaš ići, jedino ako osvoji inter/Fiorentina pošto oni neće biti u top3 onda bi talijani mogli imat 4 ekipe

-
- Kontakt:
http://www.****.net/**** ... O4WiHzF8RN" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Odg: Serie A
Upravo tako.JoseMourinho je napisao/la:Ako Napoli osvoji EL, 4-ta ekipa ne ide u LP, ne ide na taj fazon ne dobija liga dodatno mjestoakisarajevo92 je napisao/la:@farukzidane
Osvajac Europa Lige ide u Ligu prvaka sljedece sezone.
Npr. ako Napoli osvoji EL, u kvalifkacije za LP ide 4.tim iz Calcia.
Ili npr. osvoji Inter EL, idu direktno u LP.
Po prvom primjeru i trenutnom stanju, sljedece sezone u LP bi igrali Juventus, Napoli, Roma, Lazio.
Ako izboris LP preko lige nema ti veze onda sto si osvojio LE i sto i preko toga trebaš ići, jedino ako osvoji inter/Fiorentina pošto oni neće biti u top3 onda bi talijani mogli imat 4 ekipe
Fiorentina prolazi, glat

Bivši igrač Parme: Drogirali su nas!
Nekadašnji fudbaler Parme, Argentinac, Matijas Almeida u svojoj autobiografiji otkrio je šokantne podatke o sumnjivim utakmicama i o dopingu u italijanskom fudbalu. "Pitali su nas iz Rome da ih pustimo, jer su igrali za titulu".
Izgleda da ovih dana sve loše vesti iz italijanskog fudbala imaju veze sa Parmom.
Nakon što je nagovešteno da bi Parma zbog velikog duga (oko 200 miliona evra) mogla da bude izbačena iz Serije A, evo novog skandala u najavi.
Bivši fudbaler tog kluba, Argentinac Matijas Almeida objavio je autobiografiju "Život i duša" u kojoj je otkrio da jeu njegovo vreme (2000-2002.) fudbalerima davan doping, kao i da je odigrao sumnjiv meč protiv Rome, koji je odlučivao o tituli.
"Dok sam igrao za Parmu, pred utakmice su nam davani neki vitamskinski kokteli, bar su nam tako govorili. Ali, kad bih istrčao na teren mogao bi da skočim nekoliko metara u vis! Nismo znali tačno šta je to, fudbaleri ne postavljaju pitanja", napisao je Almeida i nastavio:
"Ali, moramo da se zapitamo šta je uzrok smrti pojedinih igrača, koje je izdalo srce, raznorazne povrede koje su potom nastupile. Mislim da je to posledica svih tih 'stvari' koje su nam davane".
Poglavlje knjige koje će, svakako, izazvati raznorazne komentare je i ono u kojem je pisao o utakmiici protiv Rome, na kraju sezone 2000/01. koja je, ispostaviće se, "vučici" donela titulu. Roma je pobedila 3:1 i uspela je da odoli Juventusu.
"Pred utakmicu nekoliko saigrača iz Parme nam je prenelo informaciju da su nas igrači Rome pitali da ih pustimo da pobede. Rekli su da nama ta utakmica ništa ne donosi i da treba da nam bude svejedno. Ja sam odbio, kao i većina saigrača. Ali, na terenu moglo se primetiti da pojedini igrači Parme ne treče onako kako su nas na to navikli. To me je iznerviralo i tražio sam da budem zamenjen. Otišao sam u svlačionicu. Da li su neki dobili novac za to? Ne znam, oni su to zvali 'uslugom'", otkrio je Almeida.
On je igrao i za Lacio, milanski Inter i Brešu. Priznao je da je imao velikih problema sa alkoholom dok je igrao za Inter.
"Tokom cele karijere pušio sam deset cigareta dnevno. Pio sam i alkohol i on mi je stvorio probleme. Na treningu bih sve te otrove 'spržio', ali nisam vodio računa, nisam imao meru u svemu tome. Jednom sam u Argentini popio pet litara vina, kao da sam pio sok i bio sam u komi. Da bih to izbacio iz sebe, trčao sam kilometrima, dok nije svanulo... Kada sam se vratio, lekar se pobrinuo za mene. Da se to tada saznalo u Interu izbio bi veliki skandal. Sećam se da sam potom zaspao, a kada sam se probudio cela moja familija je bila pored kreveta. Mislio sam da su došli na moju sahranu".
Lik je mogao da skoci nekoliko metara u vis 

Najjaca scena kad je igra za Inter i kad je dobio crveni protiv Lazia
uspio je ukrast nekako taj crveni karton i 5 minuta se nateza sa sudcem
Jedan od najdrazih igraca Intera, steta sta je proveo samo 2 sezone kod nas

Jedan od najdrazih igraca Intera, steta sta je proveo samo 2 sezone kod nas

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma alkoholičar. Sram te bilo 

THE EXPLICABLE MIRACLE: VERONA 1985
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jel neko upratio Ferrera i ono njegovo radovanje nakon gola Edera na derbiju? Kakva budaletina od predsjednika jbt 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
haha, da 
kad već nema ljudi koji rade za dobrobit italijanskog fudbala, neka onda takvih klaunova, jer je lik zanimljiv, a iskreno, čini mi se da želi odvest' Doriu u evropu, ipak pojačanja, tj. pare koje su date za Correu, Muriela, te na platu Eto'ou, nisu male
inače, neki dan je rekao da je viđao Lotita na tekmama roma, al' dobro, to nije ništa novo, jelte, zna se da je Lotito rom

kad već nema ljudi koji rade za dobrobit italijanskog fudbala, neka onda takvih klaunova, jer je lik zanimljiv, a iskreno, čini mi se da želi odvest' Doriu u evropu, ipak pojačanja, tj. pare koje su date za Correu, Muriela, te na platu Eto'ou, nisu male

inače, neki dan je rekao da je viđao Lotita na tekmama roma, al' dobro, to nije ništa novo, jelte, zna se da je Lotito rom

Kaže kralj da mu je Zamparini prijetio da će ga ubiti.

Zamparini odgovorio.“Zamparini insulted me, made death threats and now he is frankly going over the line,” Ferrero told Sky Sport Italia. “I received a three-month ban for making a joke, so now I expect the justice system to intervene, because I am fed up with him.
“He gets publicity for himself by insulting me. Enough with the insults. I called him to ask about Barreto and he threatened to kill me!
“Zamparini needs to take a long hard look at himself and think of how many players he has taken away from others in an ungentlemanly manner.
“I called him and said there could be this negotiation with Barreto, but I respect old men and therefore he should stay calm. I get on with all presidents who aren’t mean. Every now and then Zamparini loses his head.”
“Ferrero is insane. I never threatened to kill anyone,”
“I have the messages stored. I told him not to talk to Barreto until we have discussed the renewal and I wrote: ‘Bravo, you’ll look on the bank of the river.’ This is certainly not a threat.”

- L'Avvocato
- Kontakt:
Hahaha joj koji likovi, nigdje nigdje samo u Italiji 

★★★
Propast će ljudi ko i Parma.Chinaglia je napisao/la:kad već nema ljudi koji rade za dobrobit italijanskog fudbala, neka onda takvih klaunova, jer je lik zanimljiv, a iskreno, čini mi se da želi odvest' Doriu u evropu, ipak pojačanja, tj. pare koje su date za Correu, Muriela, te na platu Eto'ou, nisu male
ma i meni je šuhveli, ne znam šta da mislim o njemu, mutan lik skroz, teško ga je pročitat' 
bolji od onog vašeg Kineza

bolji od onog vašeg Kineza

- L'Avvocato
- Kontakt:
Sampdoria i Genoa su dužne i Bogu i narodu pa opet opstaju u ligi. Parma pala na prvoj prepreci.
★★★
Parma je gubitash josh od raspada Parmalata i kraha porodice Tanzi.
Samp i Genoa su sitni igrachi za takve priche u kojoj je bila Parma.
Samp i Genoa su sitni igrachi za takve priche u kojoj je bila Parma.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Forza Viola!
Forza Italia stasera! 
Napoli se već obezbijedio i tu očekujem jednu opuštenu utakmicu.
Toro ima težak zadatak, ali ne i nemoguć.
Očekujem rutinsku pobjedu Intera večeras.
Fiorentina ima i najtežeg protivnika u ovoj fazi takmičenja, ali s obzirom da se odlučuje na Artemio Franchi-u, tu ni današnji Bayern i Barcelona ne bi bili sigurni u prolaz.

Napoli se već obezbijedio i tu očekujem jednu opuštenu utakmicu.
Toro ima težak zadatak, ali ne i nemoguć.
Očekujem rutinsku pobjedu Intera večeras.
Fiorentina ima i najtežeg protivnika u ovoj fazi takmičenja, ali s obzirom da se odlučuje na Artemio Franchi-u, tu ni današnji Bayern i Barcelona ne bi bili sigurni u prolaz.

NON MOLLARE MAI
nikad ovo takmičenje nije zanimalo Tottenham, svake sezone oni imaju kvalitet da odu do samog kraja, a nikad to ne naprave, tako da, Viola će proći dalje sigurno
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.