FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2015, 12:55

Evander je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ne moraju drugi nista ni pisati ni objavljivati, tu je sportsport.ba
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ala/154820" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo Beganovicu :clap: :clap: :clap:

Je li mislis da nas oni vole i da zato pisu?
Mislis da su pisali sa priprema u Antaliji zato sto nas vole?

Sve je to dobro placeno, vjeruj mi ;)
Naravno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fundament
Kontakt:

Post Postao/la fundament » 25 feb 2015, 12:59

oni koji bi trebali pisati o jucerasnjem uspijehu naseg kluba, ne pisu nista a s druge strane citam kako neki mediji nastoje ocrniti ovaj sponzorski ugovor, da je to samo skupljanje jeftinih poena po Sarajevu...moramo shvatiti da mi nemamo prijatelje koji su sretni zbog ovih desavanja u klubu i da bi svi oni jedva docekali da se povuce jedan los potez pa da sve krene nizbrdo..pa gledam vise su turski mediji ovo jucer propratili nego domaci..zato me nerviraju i ove lafo cestitke ostalih ljudi posebno kona jer da je druga slika u klubu ti isti ljudi bi trunili 24h kako smo bruka grada, drzave i td. zato ko im hebe svima ... MI SMO DRZAVA SAMI ZA SEBE.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 feb 2015, 12:59

Delegacija Fudbalskog kluba Sarajevo, koju čine sportski direktor Abdulah Ibraković, potpredsjednik kluba, oficir za vezu i oficir za bezbjednost, sutra putuje u Gradačac.

Ekipa s Koševa u subotu gostuje na stadionu Banja Ilidža kod Zvijezde iz Gradačca, a navijači Sarajeva planiraju pravu invaziju u grad Zmaja od Bosne.
Ipak iz MUP-a Tuzlanskog kantona poručili su da u ovom trenutku mogu osigurati samo 300 navijača Sarajeva.

"Sutra ćemo odmah riješiti sve nedoumice. Posjetit ćemo MUP TK-a, kao i MUP u Gradačcu. Želja nam je da utakmici prisustvuje što više naših navijača i učinit ćemo sve što je u našoj moći da se to i desi," rekao je Abdulah Ibraković.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 25 feb 2015, 13:01

Uprava, jos jednom, svaka vam cast.
1946

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 25 feb 2015, 13:13

Avionom u Gradačac ;) :bih:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 feb 2015, 13:14

Adnan Zahirović:na ljeto slobodan igrač.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 25 feb 2015, 13:17

amypitar je napisao/la:Adnan Zahirović:na ljeto slobodan igrač.
Ako a vjerovatno i hocemo prodati Cimirota, pokusati dovesti Zahirovica na ljeto kao zamjenu :thumbup:
Ti si opet šampion !

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 25 feb 2015, 13:17

amypitar je napisao/la:Adnan Zahirović:na ljeto slobodan igrač.
Ako prodamo Cimirota ili Radovca, zasto da ne ? :)
1946

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 25 feb 2015, 13:45

slika

Ko je platio?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 25 feb 2015, 14:14

Mi stvarno kao da ne živimo u istoj državi. Objavio je onaj ko je trebao da objavi, tako da i bez doticnih medija svi danas znaju, da je TA novi sponzor FKS. Ako vi ocekujete od Avaza, Slinana i Ligate da nešto dobro i pozitivno napišu u vezi FKS, onda stvarno puno ocekujete od pomenutih. Recimo da je Široki Brijeg potpisao ugovor sa Croatia Airlines, budite sigurni da bi i BHT i FTV napravili jedan veci prilog o tome. Kao šlag na tortu TV1 napravi prilog, samo da bi popljuvali. I to sa naslovom ''Turkish Airlines skuplja “jeftine“ poene po Sarajevu''. Zar jednom gigantu, koji za jednu godinu prijavi oko 600miliona dolara neto profita, trebaju jeftini poeni u Sarajevu?Ko je ovdje lud? To je cist dušmanluk, tako da je najbolje da bojkotujete i ignorišete pomenute TV kuce i printane medije, baš kao što su oni jucer izignorisali ovu vijest. Kao što vide i bez njihove medijske pažnje, danas svi znaju ko je novi sponzor FK Sarajevo.

Još jednom, BRAVO ZA UPRAVU! :clap:

Ajde više Delac !
Das Ist Walter

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 feb 2015, 14:27

Lik je napisao/la:Delegacija Fudbalskog kluba Sarajevo, koju čine sportski direktor Abdulah Ibraković, potpredsjednik kluba, oficir za vezu i oficir za bezbjednost, sutra putuje u Gradačac.

Ekipa s Koševa u subotu gostuje na stadionu Banja Ilidža kod Zvijezde iz Gradačca, a navijači Sarajeva planiraju pravu invaziju u grad Zmaja od Bosne.
Ipak iz MUP-a Tuzlanskog kantona poručili su da u ovom trenutku mogu osigurati samo 300 navijača Sarajeva.

"Sutra ćemo odmah riješiti sve nedoumice. Posjetit ćemo MUP TK-a, kao i MUP u Gradačcu. Želja nam je da utakmici prisustvuje što više naših navijača i učinit ćemo sve što je u našoj moći da se to i desi," rekao je Abdulah Ibraković.
Koji je to profesionalac, uvijek misli unaprijed.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 25 feb 2015, 14:27

Ljudi, zaje*ite MUP i savez i ostale organizacije koje uništište i ovo malo sporta u našoj državi. Dođite u Gradačac u što većem broju da napravite/mo atmosferu kakvu samo vi znate napraviti :D Čestitke na novom sponzoru, pa aBd da napokon budemo imali pravog predstavnika u EvropI. Lijep pozdrav iz Gradačca i još jednom BUJRUM!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 feb 2015, 14:32

http://www.b.lj.e.s.a.k.info/rubrika/bu ... nes/106332" onclick="window.open(this.href);return false;

vidite da su ovi sa tv1 vec ranije kakarili po turkish airlinesu... tako da pustite ih i gledajte sto se kaze svoja posla.

pita mene komsija, zasto pjevam svaki dan... :opaopa: :zviz: :zviz:
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 25 feb 2015, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
1946

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 25 feb 2015, 14:32

Ono što svi momentalno možemo uraditi jeste da unfollow TV1 na Facebooku i Twitteru jer oni su medij i žive od tih brojeva. Osim toga smatram da bi u klubu trebali napraviti crnu listu medija, novinara, institucija, političara i običnih ljudi sa kojima se ne surađuje ni po kojem osnovu. Jednom globalnom gigantu kao što je TA je potrebno skupljanje jeftinih poena u gradu koji nema stanovnika kao jedan kvart u Istanbulu? Sa ovim dušmanlukom se može i mora boriti samo ovako, tjerati ih da sutra mole da uđu na trening, dobiju intervju i sl.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 25 feb 2015, 14:33

Malo cu se ukljucit u raspravu... Ja mislim da se opet fino culo o tome svemu TA sponzor FKS dosta raje prica o tome svakako a i ako ne zar je bitno. Nije bitno ko je sponzor , rezultati su bitni . Da vam je Adidas sponzor dresova i Samsung uz sve to i ne znam ko .. Bitni su samo rezultati !!! Bjezi vam S.B dva boda nije puno imate jaku ekipu , dobar raspored ne vidim sta je problem sto D.A ili Oslobodjenje nisu objavili to . Samo penzioneri jos prate stampane medije , sve se svakako svelo na internet portale i digitalne medije! D.A i O samo citaju penzioneri na jutarnjoj kafi od 7 do 11 sati i to je to!

Ja cestitam vasoj upravi koreknto odradjeno prezentovano! Sta sad vam samo jos fali titula i to je to... Izlazak u Evropu je moguc , zato opustite se i gledajte fudbal!!! LP

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 feb 2015, 14:34

MUP KS je obavijestio MUP TK da ce organizovano iz Sarajeva krenuti 40 kombija e sad kolko ce jos raje doci ja ne znam, al poznavajuci nase filijale u zivinicama, maglaju i drugim gradovima msm da ce rekord gostujucih navijaca u Gradaccu biti oboren

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 feb 2015, 14:34

Shorty je napisao/la:Ljudi, zaje*ite MUP i savez i ostale organizacije koje uništište i ovo malo sporta u našoj državi. Dođite u Gradačac u što većem broju da napravite/mo atmosferu kakvu samo vi znate napraviti :D Čestitke na novom sponzoru, pa aBd da napokon budemo imali pravog predstavnika u EvropI. Lijep pozdrav iz Gradačca i još jednom BUJRUM!
haha hjooj avatara :D Hvala vam! Evo sad sam vam pogledao teren, mislio sam da je bio zaista u losem stanju ali ovo sto vidim je ipak "dobro" za nase uslove.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 feb 2015, 14:34

Slažem se da treba krenuti sa punim igračkim kapacitetom na Zvijezdu, jer će psihička stabilnost igrača u dobroj mjeri ovisiti o rezultatu te utakmice. Ne smijemo ništa prepustiti slučaju. Samo borbeno, pišanje krvi na terenu, maksimalno profesionalno i ja ne sumnjam u puni plijen. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 feb 2015, 14:37

Ocekujem protiv Zvijezde:
Dejo-Kallasi-Tatomirovic-Mihojevic-Puzigaca-Radovac-Cimirot-Stojcev-Okic-Alispahic-Velkoski.

Onda u drugom ulaze Dulja i Benko, konacan rezultat 0:5.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 feb 2015, 14:38

Sarajlijc@ je napisao/la:Ocekujem protiv Zvijezde:
Dejo-Kallasi-Tatomirovic-Mihojevic-Puzigaca-Radovac-Cimirot-Stojcev-Okic-Alispahic-Velkoski.

Onda u drugom ulaze Dulja i Benko, konacan rezultat 0:5.
Ne ,,mere" ba Stojcev igrati u Gradaccu, ima kartone.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, egocentrik, Hajdeee, jurisicduska, MSOZ101, Sinfoc1986, Tarapi, Venom i 102 gosta.