Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 25 feb 2015, 10:41

steta,ova ekipa ne moze bit zdrava i gotovo,vazda se jedan oporavi drugi povrijedii
sad se vratio Mike,ode Taj i jos gore DR1
sad opet oporavak,ako ovo uspije prebrodit i vratit se onda ce pookazat mentalnu snagu rijetko vidjenu

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 feb 2015, 10:44

Nije ovo nista sto ne moze prebroditi.U principu, operacija nije teska,a duzina oporavka zavisi od toga da li ce pokusati spasiti meniskus ili ce ga izvaditi!?Po meni,mentalni dio je tu kljucni,ali mislim da je vec naucio kako se nositi sa tim.Bice ovo sve ok! ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 feb 2015, 11:46

Moguce je da ce izvaditi meniskus sad i vratit se za 2 mjeseca tj pred PO. Svejedno veliki peh, ne smije kazat koliki, on mentalno je vec unisten i kad se vrati bice ko qrc, a gdje ne bi i bio. Sad graditi tim oko Jimmy-a.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 feb 2015, 12:28

volio bi da se vrati za playoff i da onda imamo opcije na ljeto vezano za njega , da vidimo hocemo li ga trade , buyout ili nesto , gasol je star vise , rose nije stabilan za zdravljem a realno ni noah nije . Ovo je sezona kad se treba pocet misliti o buducnosti , imamo Mirotica , Jimmya , Snella kao okosnice ekipe za buducnost , par onih pickova , probat uzeti Monroea , Cousinsa , Vucevica ili tako nekog , treba se poceti mislit na buducnost , iskreno , mislim da ove sezone mozemo proci prvu rundu playoffa ako nas zapadne Milwaukee ili Miami ali realno bolje bi bilo da se gleda za tradeove il free agentse na ljeto . Koliko ce se Rose moci vratiti iduce sezone i hoce li biti priblizno ok kao sada je prevelik rizik da se uzme za ekipu koja puca na prsten .

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 25 feb 2015, 12:36

Nestvarno je kroz šta momak sve prolazi za kratak period.

Slažem se ovo za budućnost ekipe.
Jako teške odluke su na upravi Bullsa.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 25 feb 2015, 12:40

Fakat mi se srce slama...

[youtube][/youtube]

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 feb 2015, 12:48

Ne mogu da vjerujem.
Postovanje treba zaraditi.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 25 feb 2015, 13:05

Katastrofa :cry:
Mi smo određeni na propast barem do 2017. godine kada njemu istice ugovor
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 25 feb 2015, 13:07

Nemoguce sad cujem i nevjerujem, nadam se da ce se vratiti jos bolji i jos jaci !!!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 feb 2015, 13:29

Srceparajuce svega mi.
Postovanje treba zaraditi.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 feb 2015, 15:22

e jbg :( tuga i žalost :(

baš se ne da Ruži nikako, jbt kralj šta sve čovjek doživi.
Nisam fan Bikova, nikad nisam ni bio - ali Ruža je jedan od rijetkih igraca ove nove ere kojeg gotivim i kojeg sam volio pogledati...i da tako mlad doživi ovakve stvari, sve u par godina....ovo ni najvecem dušmanu ne bi poželio.

Tuga i žalost citati twittere podrške....Wall ,LBJ, Crawford, Mo Williams itd , sjebani ljudi totalno

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 25 feb 2015, 15:34

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 feb 2015, 15:58

NEZALAGANJE je napisao/la:Nije ovo nista sto ne moze prebroditi.U principu, operacija nije teska,a duzina oporavka zavisi od toga da li ce pokusati spasiti meniskus ili ce ga izvaditi!?Po meni,mentalni dio je tu kljucni,ali mislim da je vec naucio kako se nositi sa tim.Bice ovo sve ok! ;)
samo je problem sto je treca na koljenima burazeru, tesko da on vise moze vjerovati svom tijelu, zivot je preci od kosarke.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 feb 2015, 16:32

Jos je koljeno u pitanju , a koljeno u njegovom stilu igre je najbitnije , lik toliko mijenja pravac i brzinu da je to cudo kako mu izdrze . O njegovoj buducnosti kao igracu je tesko pricati , tesko je povjerovati da ce ikad biti stari , to je onaj da ce probijati i ici na polaganja jer ni ove sezone to nije bio nego svako 5. utakmicu , dosta se i on pazio i to se vidilo . Shooter nikad nece biti , tako da od njega ocekujemo da igra kao sto je Jordan igrao kad je ostario tj. da ce ici iskljucivo na suteve s poludistanse il u post je tesko za povjerovati . Ako se ikada vrati ne vidim da ce ikad biti bolji nego sto je bio ove sezone , a to je nekih 18 poena po tekmi , 3-4 skoka i 5-6 asistova uz 40ak % suta iz igre i 30% trice . Koliko god da ja obozavam njega i zelim da vjerujem da ce se vratit bolji , jednostavno mi je nemoguce vjerovati u to , nadam se da se varam i da ce biti spreman za playoff bolji nego ikada .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 feb 2015, 18:56

Kakav dan u Chicagu tuga..povreda D Rosa i onda isti dan povreda Patrick Kanea iz Blackhawksa a lik bio glavbi kandidat za MVP i bio je vodeci igrac po poenima u NHL do sinoc ...jest da nije tema NHL ali eto ipak dva ovakva igraca za istii dan ovo dozivjet je strasno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 feb 2015, 19:41

Nije bitno sta ce se desiti sa Rosom, ali pd svakog treba da ima svu poodrsku..meni ce uvjek biti jedan od najdrazih sportasa uopste ...pokusavao je ovom gradu donjeti titulu svim silama..uprava kluba to nine previse ni postovala ..mi smo ekipa sa 64m salary ove godine i igra nam Brooks za 800 hiljada sramota ...zao mi Rosa momak ovo nije zasluzio...jedan od rijetkih sportasa uopste koji se ne zastupa u medijima.

Robinsona treba vratiti on zna kako zamjeniti Rosa vec je to cinio ranije
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 feb 2015, 23:38

SaltCityAttack je napisao/la:Kakav dan u Chicagu tuga..povreda D Rosa i onda isti dan povreda Patrick Kanea iz Blackhawksa a lik bio glavbi kandidat za MVP i bio je vodeci igrac po poenima u NHL do sinoc ...jest da nije tema NHL ali eto ipak dva ovakva igraca za istii dan ovo dozivjet je strasno
Kane ce se vratiti do pocetka PO, ili kraja prve serije, nije kod njega ni blizu ozbiljno kao kod Rosea. Mada bi se i on mogao vratiti puno prije ako se odluci za vadjenje umjesto za popravak.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 feb 2015, 23:45

Brate Kane je 10 plus sedmica ..mozda bude i krace ..daj boze da se vrati..ali zao mi ga napolon je imao seOnu gdje je imao najvise poena u ligi i mogao je biti MVP lahko ...ali sta je tu je nadam se da ce se obojica vratiti to playoffa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 26 feb 2015, 12:35

Gledam jucer onu tekmu , nemamo mi sta traziti protiv boljih ekipa , Brooks , Dunleavy , Gasol su rupe u defanzivi , Gasol mora zabiti 30 , Jimmy 25 i Brooks 20ak da imamo neke sanse , da ne spomenem da ce nam Hinrich igrati vecu minutazu , jednostavno uzas . Citam da ce Rose vjerovatno sutra na operaciju i da ce ici za opcijom da izvadi meniscus sto bi trebalo da znaci da ce se vratit kroz mjesec-dva , bit ce spreman za playoff .
Taj playoff i te utakmice ce nam biti pokazatelj sta i kako dalje sa ekipom , ja bi pare mogao stavit da ce Bullsi ici na opciju vjerovanja u Derricka i pokusati ici po prsten jos jednu sezonu poslije ove , ali iskreno se nadam da ce ici na opciju rebuilda .
Ima se tu dosta igraca koji se mogu trade , koji imaju veliku vrijednost kod drugih ekipa , a i ne znam hoce li produziti Jimmya ako se to desi . Sad zasad trebaju da izdrze dok Rose ne dodje , da probaj zadrzati 4. mjesto da ih ne zapadne Cleveland ili Washington odmah u prvoj rundi .
Nadam se da ce ovih mjesec dana Thibs biti pametan i da mu Gasol , Jimmy i Noah nece igrati po 40min svaku tekmu , iskreno radije bi 10 izgubljenih i 5 pobjeda nego 10 pobjeda i 5 izgubljenih i Gasola koji u playoffu ne moze hodati ili Noah-a koji se ozlijedio u tih 15 utakmica .
Poznavajuci Thibsa , ja mislim da ce on ici na ovu drugu opciju od 10 pobjeda , 5 izgubljenih i 2 igraca bez gasa il zdravlja .

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 26 feb 2015, 18:06

Thibs nema apsolutno nikakve veze sa ovom ozljedom koju ni sam Rose ne zna kako se desila.
Čovjeku kroz cijelu sezonu prate minute i to uopšte nije trenerova greška, momak je PEH, a stil sa kojim igra, (nešto što nikada prije nisam vidio) a košarku pratim već 20 i kusur godina je uveliko pridonijelo tome da su mu koljena oslabila. Toliko promjena pravca, loših doskoka, pritiska na oba koljena. Jedino Westbrooka mogu poistovjetiti sa Roseom mada ni on nije prošao što je ovaj sa svojim koljenima.

Ne znam gdje si pročitao da će ih vaditi, ja sam gledao Espn First Take zadnju emisiju gdje kažu da će vjerovatno ići na opciju popravka.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []