...i time poništiš garanciju.R32 je napisao/la:More, sam odas cvaju na dekodiranjeBurundi je napisao/la:Ako se uzme telefon u Bhtelekomu, da li moze mtel kartica?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro izgleda ova Nokia...da se hoce vratiti na staro 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I ja koristim student paket 2, ali kad potrosim 1gb dođe mi poruka da su brzine smanjene, ali opet skoro bez problema koristim. Mada mi se to jednom samo desilo, jer inace ne potrosim.
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ne može ti istec internet na student paketu, neograničen je samo se smanji brzina nakon pptrosene gigetreci je napisao/la:Jel me moze neko posavjetovat, znaci korisnik sam student 2 paketa u bht, istekao mi je internet i pise mozete dokupit, i nadjem na njihovoj stranici buy n surf opcije za dokup medjutim nece nista, uvijek mi mob izbacuje nepoznat kod, jel se ko bavio sa tim
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Pa to i pise brzina je smanjena ako hocete jos brze dokupite al ne mogu dokupit, tako da sa ovom brzinom ne mogu gledat yt ni nista, a kad hoce nesto i adsl mi u kvaruJoseMourinho je napisao/la:Ne može ti istec internet na student paketu, neograničen je samo se smanji brzina nakon pptrosene gigetreci je napisao/la:Jel me moze neko posavjetovat, znaci korisnik sam student 2 paketa u bht, istekao mi je internet i pise mozete dokupit, i nadjem na njihovoj stranici buy n surf opcije za dokup medjutim nece nista, uvijek mi mob izbacuje nepoznat kod, jel se ko bavio sa tim
Pa gledam kad mi je sve ostalo u kvaru, nemam sta radit hahaha, a kredita mi ostalo dokupio bi koliko moze al nesto neceSveti je napisao/la:Oj pa ne gledas valjda youtube preko mobilnog neta
Znal ko u kojem najbližem gradu ima nokia lumia 535,inače sam iz Zavidovića?
Mislim u radnjama 

Mula00 je napisao/la:Mislim u radnjama
Pa dosta radnji ima na Pik-u

Evo ti u Zivinicama.
Mia San Mia
Lumia 630, zaboravljena sifra od Microsoft ac.
Prethodno nije htjelo na fb i to, ali je bilo zbog vremena, nije bilo podeseno. Sad ima dosta stvari da se update-uje, a ne mogu novog maila ubacit. Mozel se kako ovo ponistit il se mora telefon resetovati? Svaku aplikaciju koju pokusam skinuti dođe do kraja i onda izbaci attention needed tap to retry.?
Prethodno nije htjelo na fb i to, ali je bilo zbog vremena, nije bilo podeseno. Sad ima dosta stvari da se update-uje, a ne mogu novog maila ubacit. Mozel se kako ovo ponistit il se mora telefon resetovati? Svaku aplikaciju koju pokusam skinuti dođe do kraja i onda izbaci attention needed tap to retry.?
Mia San Mia
Kurvo, ja nisam josSveti je napisao/la:Vjerovali ili ne, Danas sam dobio Denim

Edit: Evo i kod mene, izgleda danas dosle na red 920 u bht.

Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ja denim dobio prije 3 mjeseca ako ne i vise kroz pfd, a nedavno i ofisl putem
Sent from my Nokia 909
Sent from my Nokia 909
Evo i ja dobio danas Denim,je li ima nešto posebno od novog što je došlo ovim azuriranjem?
Ja jedino primjetim novo 'kutak s aplikacijama'.
Sent from Tapatalk
Ja jedino primjetim novo 'kutak s aplikacijama'.
Sent from Tapatalk