Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Virtu4l » 25 feb 2015, 15:50

Cartman je napisao/la:Jesi li igdje vidio statistiku gdje nije tako?
3 gola, 15 utakmica. :wave:
Pa statistika je vazda bila za naivčine.
Nerminovic je napisao/la:Moze sanjat da ima sezonu kakvu ima kapiten :wave: :angel:
Zamisli ovo, profesionalac si preko 15 godina, a jedini trofej koji si osvojio je turnir u malom fudbalu Mokošica u Dubrovniku :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 feb 2015, 15:56

Emir je osvojio ligu u Hrvatskoj i kup u Rusiji. Naravno mogao je vise da nije zrtvovao karijeru i zdravlje za reprezentaciju.

Ali najvaznije je to sto je Emir bio kapiten Bosne i Hercegovine u prvoj utakmici na SP. Ruka na srcu, i pogled pun ponosa. A hejteri na aparatima. Nije njima jasno da jedna utakmica za reprezentaciju Emiru vise znaci od citave klupske karijere. I ima muda to javno rec. Hvala ti Emire.

slika
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la zgembo89 » 25 feb 2015, 16:12

Goalgetter je napisao/la:
Batko je napisao/la:Bony je samo jos jedan u nizu koje ce Dzeko ispratiti, poslije Tevezita, Bale, Negreda, Adebayora, Jovetica i ostale kompanije... :cool: :cool:
Neka on ide nakon ove sezone, 29 godina ce napuniti (ili je napunio nisam siguran) ima vremena da u jos jednom klubu ostvari jos stosta (pogotovo individualno). Zelim da ga gledam u konstanti cijelu sezonu kako zabija, a ne u 3 od 10 mjeseci sezone. Uspjesan period je iza njega, sad na ljeto ili nikada.

.
Gledo sam malo i Borusiju Dortmun zaista im fali jedan centarfor u napadu sobzirom da Imobile tipa Raula ili Inzagija ne moze nista da uradi bez dobre lopte u 16m,a Aubamjang nema jos tog iskustva da primi i spusti loptu..Zaista i fali jedna kopija LEvandovskog i bilo bi dobro DZeki da se vrati u BL nebitno moze i Volfsburg

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 25 feb 2015, 16:42

Odlična utakmica Edina. Najvažnije od svega je da su emisari Espanyola ( a koliko ja imam informacija, bili su tamo :D ) otišli zadovoljni i da ponuda koja stiže na ljeto može nakon ove utakmice biti samo veća :thumbup: :bih:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 feb 2015, 16:47

Virtu4l je napisao/la:Pod 'utakmicom' podrazumijevaš 6 minuta protiv Chelsea ili 4 protiv QPR :rol:
Zato ljudi sve cesce ubacuju minutazu ispred broja utakmica.
Edinova prva polusezona u Cityju je bila sve osim dobre ali nije tako katastrofalna kakvom je neki zele predstaviti.
Odigrao je 727 minuta a zabio samo tri gola. Lose, jedan gol na +/- 240 minuta. Ipak je to bolje nego da kazes tri gola na 15 utakmica, sto bi u prevodu na minute znacilo 1350 minuta, znaci zvuci duplo vise nego sto je odigrao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 feb 2015, 16:53

Cartman je napisao/la:Emir je osvojio ligu u Hrvatskoj i kup u Rusiji.
Jesi li siguran da je osvojio ligu u Hrvatskoj, možda su ga doveli na polusezoni i presjedio je na klupi :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 feb 2015, 17:00

Cartman je napisao/la: 3 gola, 15 utakmica. :shh: :wave:
Cudi me da se obazires na ljude koji postavljaju statistike samo kada njima odgovara. Statistika je losa, ona je rezultat velikog pritiska nad Edinom i Pellegrinija koji nije vjerovao Edinu dovoljno da bi mu pruzio vecu minutazu. Ne zelim ni znati koliko utakmica je odigrao od pocetka do kraja a da nije morao izaci oko 65te.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 feb 2015, 17:01

Evo još jednog poklonika statistike, sa akcentom na onu 'broj kreiranih gol šansi' :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 feb 2015, 17:01

Mislim da je najbolje da pojaca potentan tim Espanyol .. Tu mu je najveca perspektiva.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 feb 2015, 17:26

I Asmir sinoć na utakmici... :bih:

slika

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 17:30

gost je napisao/la:Odlična utakmica Edina. Najvažnije od svega je da su emisari Espanyola ( a koliko ja imam informacija, bili su tamo :D ) otišli zadovoljni i da ponuda koja stiže na ljeto može nakon ove utakmice biti samo veća :thumbup: :bih:
Luđače :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 feb 2015, 17:32

DonCorleone je napisao/la:Statistika je losa, ona je rezultat velikog pritiska nad Edinom i Pellegrinija koji nije vjerovao Edinu dovoljno da bi mu pruzio vecu minutazu.
ovo jednostavno nije istina, da ne upotrijebim neki teži termin! Pelle je x puta pokazao, koliko zaslužiš, toliko ćeš igrat', tako da je sve do samog igrača, a ti si od Pellea napravio Mancinija

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 feb 2015, 17:39

Pitari koje najbolji strjelac BiH svih vremena.Imate vi Benku sta se sekirate za Dzeku idite Tanu utrpajte mu dres u supak.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 17:42

Alipasino je napisao/la:Pitari koje najbolji strjelac BiH svih vremena.Imate vi Benku sta se sekirate za Dzeku idite Tanu utrpajte mu dres u supak.
Emir Obuća :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 feb 2015, 17:48

Chinaglia je napisao/la:ovo jednostavno nije istina, da ne upotrijebim neki teži termin! Pelle je x puta pokazao, koliko zaslužiš, toliko ćeš igrat', tako da je sve do samog igrača, a ti si od Pellea napravio Mancinija
Ja ti garantujem da je pogledao maksimalno pet utakmica ove sezone, a mišljenje mu kreiraju WhoScored i Transfermarkt.
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 feb 2015, 18:23

Pellegrini po dolasku u City: [2013]
Pellegrini je, s druge strane, Džeki dao obećanje da će sljedeće sezone više igrati.

"Razgovarao sam sa Džekom dok je bio na godišnjem odmoru i nema nikakvih problema. Ostat će ovdje. Za mene je on veoma važan igrač i siguran sam da će ovu godinu igrati na način da pokaže šta zna", rekao je Pellegrini.
Pellegrini ga je i zadrzao u Cityu, vratio mu poljuljano samopouzadnje i Edin mu se oduzio golovima za titulu. Ovo od jucer, sto je ubacio Bonya mislim da je sasvim normalna zamjena, City je pritiskao, trebao je svjezih igraca u napadu i logicno da Dzeko ide van.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 25 feb 2015, 18:40

Ovo za Dzeko - Espanjol sam samo ovdje na forumu procitao....
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 feb 2015, 18:48

Chinaglia je napisao/la: ovo jednostavno nije istina, da ne upotrijebim neki teži termin! Pelle je x puta pokazao, koliko zaslužiš, toliko ćeš igrat', tako da je sve do samog igrača, a ti si od Pellea napravio Mancinija
Nije istina ako kazem da mu Pellegrini nije vjerovao dovoljno? Njegova statistika i zdrav razum mogu potvrditi da on njemu zasigurno nije vjerovao dovoljno koliko je Edinu potrebno da dodje u formu. Uktamice koje je odigrao od pocetka do kraja se mogu na jednoj ruci nabrojati.

Nego da ne bi slucajno upotrebljivao tezi termin ( :rol: ), objasni mi molim te, kakav signal salje selektor jednom igracu kada ga redovno vadi oko 60te minute ako isti zapocne utakmicu?
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 25 feb 2015, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 25 feb 2015, 18:53

Chinaglia je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Statistika je losa, ona je rezultat velikog pritiska nad Edinom i Pellegrinija koji nije vjerovao Edinu dovoljno da bi mu pruzio vecu minutazu.
ovo jednostavno nije istina, da ne upotrijebim neki teži termin! Pelle je x puta pokazao, koliko zaslužiš, toliko ćeš igrat', tako da je sve do samog igrača, a ti si od Pellea napravio Mancinija
Ovo jednostavno nije istina.Na prste jedne ruke se mogu nabrojati utakmice ciji kraj je Dzeko docekao na terenu,cak i one u kojima je bio igrac utakmice.Kad ti uzme 20-25 minuta utakmice to nije isto.
Pellegrini je idiot kao i Mancini,dokaz su pare kojima raspolaze,igraci koje dovodi i rezultati koje postize.City se nicim ni za milimetar nije pomakao iz ere Roberta Mancinija.
Imati tolike pare na raspolaganju a dovesti Bonya moze samo kompletan idiot.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 25 feb 2015, 19:35, ukupno mijenjano 2 puta.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 feb 2015, 18:55

Virtu4l je napisao/la: Ja ti garantujem da je pogledao maksimalno pet utakmica ove sezone, a mišljenje mu kreiraju WhoScored i Transfermarkt.
Misljenje mi kreira svaka relevantna statistika, nebitno sa kojeg portala. Upravo ona statistika koju ti volis postavljati na temi Pjanica, a na temi Dzeke je statistika, citiram 'za naivcine'.

Vec ti je neko jednom napisao da stvari okreces uvijek onako kako tebi odgovaraju. Drugim rijecima, da imas od whoscored-a bilo kakvu statisticku korist, visio bi ti u potpisu i lijepio bi ga ovde dan i noc kao dokaz, isto onako kako lijepis komentare wannabe navijaca sa bluemoona kada ti idu u korist dok ostale mudro izostavljas.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, legendarnadruga, Mostarska i 39 gostiju.