BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

VelaHavle
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la VelaHavle » 25 feb 2015, 18:10

proFCB je napisao/la:Oj Boze dragi s kim ja raspravljam...koja ekipa u Seria A je bolja od njemacke??? Pa bi Bayern ima 5-6 bodova vise u odnosu na Juventus...koja bi to ekipa mogla pobijediti Bayern???
muamerc je napisao/la:Salke danas nije ni sjena onog sto je igrao polufinale a o Dortmundu da ne govorimo. Leverkuzen moze igrati sa ekipama tipa Monako, Benfika, Basel i sl, kad naleti na Barsu, Real, Engleze onda je to 4+ razlike u dva meca. Wolsburg cu pricekati da odigra u LP jakih tekmi da onda ocijenim stvarni kvalitet. Tako i za ostale klubove koji se bore za LP u Njemackoj.
A je li ti shvatas da Juventus i ostali klubovi iz doticne lige ne mogu odigrati utakmice,kada ih pola ekipa vec ispadne na prijemnom... Pa najbolji klub Seria A ispada u grupnoj fazi lige prvaka, a ove sezone im je jedan go odlucivao da li ce opet napustit takmicenje u grupama
Izvini ali pišeš gluposti. Ćao.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 feb 2015, 18:19

Nisam se tebi ni obracao... :clap:
Stern des Südens

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 25 feb 2015, 18:27

Nije bitno da l' si se meni obratio ili nekome drugom. Bitno je da si gluposti pisao.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 feb 2015, 18:36

VelaHavle je napisao/la:Nije bitno da l' si se meni obratio ili nekome drugom. Bitno je da si gluposti pisao.
Sta sam napisao,a da nije istina???
Stern des Südens

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 25 feb 2015, 18:46

proFCB je napisao/la:
VelaHavle je napisao/la:Nije bitno da l' si se meni obratio ili nekome drugom. Bitno je da si gluposti pisao.
Druze ja pratim redovno Budnesligu a siguran sam da ti ne pratis toliko Seriju A koliko si pun price o njoj. Necu nista govoriti vezano za ekipe jer lupat ovako nema smisla, i nagadat sta bi se desavalo u mecevima izmedu Rome i Schalkea. Evo veceras odlicna prilika da vidimo tu nimalo slabiju ekipu od Juventusa, Leverkusen protiv Atl. Madrida koji je vrlo lahko mogao izaci i kao porazen iz tih duela protiv Juvea. Inace sigurno da BvB ima realne sanse protiv Juventusa, nemoguce je ocekivati istu utakmicu na Westfalenu medutim daleko od tog da se samo oni pitaju o tome ko ce proci.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 feb 2015, 19:37

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 25 feb 2015, 19:53

proFCB je napisao/la:
Ne želim da se vrijeđamo, gluho bilo. Želimo zdravu diskusiju je li ;)

"Jos jedna stvar, trebas imati na umu da Juventus kao najjaci talijanski klub nije bolji od prve 3,4 ekipe njemacke lige."

Nadam se da si mislio na Šalke, Leverkuzen i Wolfsburg. Po čemu Juventus nije bolji od ovih ekipa? Između ostalog, gledao si utakmicu Juventusa i Borusije. Juventus je bio daleko opasnija ekipa od Borusije i sa mnogo više prilika. Neću da nagađam i da pišem:"da nije Kelini pogriješio ne bi gola dali" ali osim tog gola Borusija nije ništa napravila. Allegri, trener Juventusa je rekao da je bio cilj prepustiti loptu protovniku i igrati na kontre. Taktički je nadmudrio Kloppa. U revanšu je sve moguće ali čisto sumnjam da sa "onakvom" igrom Borusija može dalje proći.

Sve što si napisao protiv Juventusa uopšte nije relevantno u ovoj diskuiji. Ne razumijem zašto spominješ Wolfsburg koji uopšte ne igra LP.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 25 feb 2015, 20:00

ma domuzari vi ste uradili dobar dio posla postigli ste gol u gostima.Sad je red da kuci pokazete zube i da oderete JuBe.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 25 feb 2015, 20:33

Piszcek 6 SEDMICA OUT ... KAKAV **** SOK ne mogu vjerovat jaoooo ovo ce se osjetit a i na rezultate odrazit ovo je ne zamjenliv igrac :( ... Papa bi trebao igrat protiv Plavaca postoje neke sanse dobro je barem da je on spreman ... Valjda se i Durm oporavi i bude spreman sto prije, ima odlicnu sansu da pokaze sta i koliko moze i da se nametne ...
BvB Echte Liebe !!!

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 25 feb 2015, 20:35

VelaHavle je napisao/la:
proFCB je napisao/la:

"Jos jedna stvar, trebas imati na umu da Juventus kao najjaci talijanski klub nije bolji od prve 3,4 ekipe njemacke lige."

Nadam se da si mislio na Šalke, Leverkuzen i Wolfsburg. Po čemu Juventus nije bolji od ovih ekipa? Između ostalog, gledao si utakmicu Juventusa i Borusije. Juventus je bio daleko opasnija ekipa od Borusije i sa mnogo više prilika. Neću da nagađam i da pišem:"da nije Kelini pogriješio ne bi gola dali" ali osim tog gola Borusija nije ništa napravila. Allegri, trener Juventusa je rekao da je bio cilj prepustiti loptu protovniku i igrati na kontre. Taktički je nadmudrio Kloppa. U revanšu je sve moguće ali čisto sumnjam da sa "onakvom" igrom Borusija može dalje proći.

Sve što si napisao protiv Juventusa uopšte nije relevantno u ovoj diskuiji. Ne razumijem zašto spominješ Wolfsburg koji uopšte ne igra LP.
Pa da ste sad vi bas opasni i niste,poslije primljenog gola uvukao se strah u vasu odbranu to se dobro vidjelo,samo sto nasi igraci nisu uspijeli to da iskoriste.
Kad smo vec kod golova pa ni vi niste postizali golove iz nekih aman izradjenih akcija svi golovi na utakmici su plod gresaka odbrane.
Sa druge strane Klopp nije uopste pokazao sve svoje karte,tako da vas u Dortmundu ceka pravi pakao,ne kazem da cemo proci ali da ce biti gusto to sigurno hoce.
Kada vec govorimo o kvalitetu liga pogledaj gdje je Dortmund (trenutno 12.) a gdje ste vi,tako da kolege koje govore da je BL dosta jaca od Serije A ne pretjeruju to je cinjenica.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 feb 2015, 21:41

samir1909 je napisao/la:
VelaHavle je napisao/la:
proFCB je napisao/la: Sta sam napisao,a da nije istina???

Pa da ste sad vi bas opasni i niste,poslije primljenog gola uvukao se strah u vasu odbranu to se dobro vidjelo,samo sto nasi igraci nisu uspijeli to da iskoriste.
Kad smo vec kod golova pa ni vi niste postizali golove iz nekih aman izradjenih akcija svi golovi na utakmici su plod gresaka odbrane.
Sa druge strane Klopp nije uopste pokazao sve svoje karte,tako da vas u Dortmundu ceka pravi pakao,ne kazem da cemo proci ali da ce biti gusto to sigurno hoce.
Kada vec govorimo o kvalitetu liga pogledaj gdje je Dortmund (trenutno 12.) a gdje ste vi,tako da kolege koje govore da je BL dosta jaca od Serije A ne pretjeruju to je cinjenica.
Drugi gol je kao iz skolskih udzbenika.... akcija iz 3 poteza.... klasicni sokeraški gol.... a i prvi gol je nakon solo akcije Morate..... dakle ni blizu greske.... Greska je ono sto je Chielini uradio ili peh... Igraci Borussie na taj nacin nisu grijesili, i to je velika razlika....

A sto se tice utakmice, Juventus je mnogo zrelija ekipa, i to je sinoc pokazao, a i Alegrei prekucao Kloppa stilom kkav on preferira...
Ne ocekujte nista posebno u Dortmundu.. Bice ista igra od strane Juventusa gdje Dortmundu ce dati loptu, a ovi to nece znati ni blizu koristiti... dakle drugim rjecima Dortmund moze dati gol samo ako se opet neko oklizne, ili sl... Iz izradjene akcije na ultra jaku postavljenu odbranu Juventusa :nene:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2015, 21:44

MrMuscle je napisao/la: Ne ocekujte nista posebno u Dortmundu.. Bice ista igra od strane Juventusa gdje Dortmundu ce dati loptu, a ovi to nece znati ni blizu koristiti... dakle drugim rjecima Dortmund moze dati gol samo ako se opet neko oklizne, ili sl... Iz izradjene akcije na ultra jaku postavljenu odbranu Juventusa :nene:
Hahaha. :D :D
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2015, 21:54

Znači BvB ne može ništa ultra jakoj odbrani Juventusa koju su svojevremeno torpedovali konobari iz Nordsjelanda.

Kako će ih Klopp spustiti na zemlju nisu svjesni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 feb 2015, 22:17

:urnebes: :urnebes:

Nerelano mayke mi, guzovace dobili maltene drugi tim BVB-a i to jos 5-6 startera igralo pod injekcijama zbog gripa. :roll:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 feb 2015, 22:44

Saurman je napisao/la:Znači BvB ne može ništa ultra jakoj odbrani Juventusa koju su svojevremeno torpedovali konobari iz Nordsjelanda.

Pomozi mi da se sjetim kad se ovo tacno desilo :think: ...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2015, 22:52

Hare_BvB je napisao/la: Nerelano mayke mi, guzovace dobili maltene drugi tim BVB-a i to jos 5-6 startera igralo pod injekcijama zbog gripa. :roll:
To nerealno ubija Buli već dug niz godina. Jbmu, tuJ se nešto mora promjeniti :!:
Nenam :mrgreen: , možda upotrebljavati VIŠE njihov stil, možda malo više poraditi i na taktici (kao i na obuci samih igrača). Uzdati se samo u kvalitet ne donosi nšta.
Još kad čujem od pojedinih da vas je Juve razvalio, ne preostaje mi ništa drugo nego :crazy:
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2015, 23:40

MrMuscle je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Znači BvB ne može ništa ultra jakoj odbrani Juventusa koju su svojevremeno torpedovali konobari iz Nordsjelanda.

Pomozi mi da se sjetim kad se ovo tacno desilo :think: ...
Juventus je primao golove od timova poput Nordsjellanda,Olympiakosa,Galatasaraya ekipa koji spadaju u 6 razred evropskog fudbala.I sad ti izvališ glupost kako BvB nije u stanju dati gol ultra jakoj obrani Juvetnusa osim ako se neko ne oklizne i sl nebuoze.BvB je davao golove Realu i Bayernu a da ne može Juventusu koji je iza pomenutih klubova.

Juventus je dobio utakmicu i oni sami ne znaju kako, dvije kardinalne greške odbrane BvB su kumovale tjesno pobjedi torineza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 feb 2015, 00:06

10DelPiero je napisao/la:
Evo veceras odlicna prilika da vidimo tu nimalo slabiju ekipu od Juventusa, Leverkusen protiv Atl. Madrida koji je vrlo lahko mogao izaci i kao porazen iz tih duela protiv Juvea.
Evo jesmo li sta naucili iz vecerasnje utakmice Lever - Athletico???
MrMuscle je napisao/la:A sto se tice utakmice, Juventus je mnogo zrelija ekipa, i to je sinoc pokazao, a i Alegrei prekucao Kloppa stilom kkav on preferira...
Ne ocekujte nista posebno u Dortmundu.. Bice ista igra od strane Juventusa gdje Dortmundu ce dati loptu, a ovi to nece znati ni blizu koristiti... dakle drugim rjecima Dortmund moze dati gol samo ako se opet neko oklizne, ili sl... Iz izradjene akcije na ultra jaku postavljenu odbranu Juventusa
Nemojte misliti da koga vrijedjam,ali vi se samo mozete tjesiti s time da je Alegri nadmudrio Kloopa. Nadmudrio kolegu kojem je kljucni igrac povrijedjen (Bender),govorim kljucni iz razloga sto mu je potreban za igru kakvu preferira, zatim dva igraca iz prve postave, postave koja je dobila zadnje tri utakmice (Kampl i Kagawa), koji su su poopusili neki stomacni virus,te povrijedjenog Piszczeka... I ti meni govoris da je Alegri nadmudrio Kloppa.... Daj popusti s tom pricom,mozes ti to puno bolje.

A sad da ja tebi kazem kako ce teci druga utakmica. Alegri se ne pita da li ce prepustiti loptu,nego ce Herr Klopp (Herr na nj.znaci gospodin) njih toliko naloziti da zabari nece moci izaci iz svog sesnaesterca. Ako ne znas kako to izgleda pogledaj dvomec sa Bayernom, sve ce ti bit jasno.
Stern des Südens

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 feb 2015, 00:08

Saurman je napisao/la:
Juventus je primao golove od timova poput Nordsjellanda,Olympiakosa,Galatasaraya ekipa koji spadaju u 6 razred evropskog fudbala.I sad ti izvališ glupost kako BvB nije u stanju dati gol ultra jakoj obrani Juvetnusa osim ako se neko ne oklizne i sl nebuoze.BvB je davao golove Realu i Bayernu a da ne može Juventusu koji je iza pomenutih klubova.

Juventus je dobio utakmicu i oni sami ne znaju kako, dvije kardinalne greške odbrane BvB su kumovale tjesno pobjedi torineza.
Ovi komentari me podsjecaju na njihovo gostovanje na nasem pdf-u prije par godina kad su dosli sa pricom kako je njihova formacija enigma za sve ostale ekipe u evropskom fudbalu,pa su lijepo dobili po usima. Sada je isto sranjce samo drugo pakovanje,sad je u njih lafo ultra-strasna-kompaktna odbrana...hahahhahahah
Stern des Südens

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 feb 2015, 09:52

Ma Dortmund su zeznule one dvije povrede...dva bitna igraca ti se povrijede..Pgt kad za jednog nemas zamjenu..
U grotlu Westfalena Juve pada aBd
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.