Haj kontam za Cimija, al što ostale poštedi hahahahahahahamidzaTan je napisao/la:http://static.footballuser.com/images/field.jpg
Kontam da bi Cimi mogao biti postedjen, radi te male povrede sto je imao!
JA preferiram Kallasia ali je sasvim moguce da ce Baric bit pocetnik! To je neko moje vidjenje prvih 11 u Gradačcu!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Das Ist Walter
Ovo se samo meni moze desiti

BAndovic
Kallasi Tatko Mohojevic Puzigaca
Rustemovic RAdovac
Alispahic
Okic Velkoski
Benko
Kallasi Tatko Mohojevic Puzigaca
Rustemovic RAdovac
Alispahic
Okic Velkoski
Benko
Zadnja izmjena: amidzaTan, dana/u 25 feb 2015, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Aferim amidza trebat ce nam odmornih igraca za tekmu sa Borcem
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot ... e=557A68DA" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedva cekam
Jedva cekam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Osjecam nekog polu švabu u zraku ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo sabura, sacekati i vidjeti sta ce biti da se poslije ne razocaramoxbox je napisao/la:Osjecam nekog polu švabu u zraku ..![]()
A mozda ga ovi vjetrovi i oluje donesu kod nas
Ti si opet šampion !
Do utakmice sa Borcem u svlacionici Sarajeva mozemo ocekivati dva nova imena. 
Necu se ja razocarati jer i ovo do sada je Ellhamdulilah. Al iako ne znam nista i nikoga jednostavno osjecam nesto da ce doci 
Polako ljudi sta vam je. Rijec je samo o jos jednoj turi RAZGOVORA. Znaci moze biti svasta. Mada realno male su sanse. Ali postoje. Jedno je nadati se, drugo je euforiju dizati. 
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Joooš dva daaaaana i ideeemo zaaaaaa Košeeeeevoooo za Saraj'voooooooo
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
-
belosevic28
- Kontakt:
Da i ja ''izvedem'' svojih jedanaest na Banja ilidzu
Dejo-Kalasi,Tatko,Mihojevic,Puza-Rustemovic,Radovac-Okic,Bico,Alispahic-Benkara.
Protiv Borca ocekujem oporavljenog Cimija, novog/starog Delaca, ''nekartoniranog'' Milosa, i jos jednog, prvo slovo ZVJEZDAN
Dejo-Kalasi,Tatko,Mihojevic,Puza-Rustemovic,Radovac-Okic,Bico,Alispahic-Benkara.
Protiv Borca ocekujem oporavljenog Cimija, novog/starog Delaca, ''nekartoniranog'' Milosa, i jos jednog, prvo slovo ZVJEZDAN
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvo slovo ZVJEZDAN a?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Pa ti razmisljaj o kome je rijecMortemHz je napisao/la:Prvo slovo ZVJEZDAN a?![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
sta se ovo suska, da su pregovori sa jednm od najboljih BiH igraca u istoriji, Zvjezdanom Misimovicem obnovljeni, i da postoje neke ralne sanse da nas pojaca? zna li ko sta vise? 
Ne znam šta da kažem, stvarno sve pohvale za upravu što se tiče svih dešavanja u posljednje vrijeme. Samo naprijed, još jače, bolje, profesionalnije... ako nastavimo ovim progresom osjećam da bi se već dogodine mogao nervirati zbog neulaska u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja. Uz malo manje euforije, pritiska, više sabura i vjere može ovo sve otići dalje nego što smo svi mi mislili.
Elem prijavih se samo da prokomentarišem neke igračke križaljke i dileme koje pročitah ovdje. Radi se o jedinici i zašto svi odreda ovdje otpisuju i u drugi plan stavljaju Oštrakovića u gotovo svim kombinacijama!? Ozbiljan je on golman i mislim da to znaju svi koji prate Premijer ligu. Nije valjda zaboravio braniti u ovo pola godine otkako je u Olimpicu?
Elem prijavih se samo da prokomentarišem neke igračke križaljke i dileme koje pročitah ovdje. Radi se o jedinici i zašto svi odreda ovdje otpisuju i u drugi plan stavljaju Oštrakovića u gotovo svim kombinacijama!? Ozbiljan je on golman i mislim da to znaju svi koji prate Premijer ligu. Nije valjda zaboravio braniti u ovo pola godine otkako je u Olimpicu?
A gdje ce svi girat, Stojcev, Alispahic, Miske ... koji ce mu se br dati HAHAHHAHAH.... Ludnicaaa wau wau wau 
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Ammko99, AuroraBorealis, greenwood, Lecler, nedimmmm1337, OldTownDistrict, r3m1 i 49 gostiju.