Samo onako kažemcalcio je napisao/la:Nema potrebe da se izmislja...FaraonTM je napisao/la:Tako se i Hajduk prati iz kola u kolo, svi smo na nogama kada igra splitski duocalcio je napisao/la:Kada Dzeko igra, drzava stane. Djeca gledaju, odrasli gledaju, nane i dede gledaju, psuju Pellgriniju sve po spisku kada ne igra... To je pravi kapiten, to se ne moze kupiti.![]()
Kad bi kapiten presao u Hajduk, vjerujem da bi ga i tamo pratili.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Vidim treca je kompletna.Dobro je,ljudski zivoti su ipak najvaznijiCartman je napisao/la:Rusilac je napisao/la:Imamo li dovoljno opreme i medikamenata i jesu li svi aparati i osoblje u funkciji?
I ne trebamo se bojati za buducnost. Jedan od onih koji bi ga mogo mjenjati ti je i posudio nadimak za avatar. Pa Bicakcic, pa Arslanagic, pa Zukanovic, pa mali Mihojevic, pa i Suljic je ja mislim stoper. Ali neka Emira jos malo da uce od njega. Napokon imamo potencijala na stoperskim pozicijama samo je vrijeme potrebno. Ajde da ne budem neposten mogu biti dobri stoperi i Sunjic a Bunoza kao moj favorit pogotovu. Pozz.Rusilac je napisao/la:Sta zna Kahn,domaci zurnalisti su rekli da je Spahic star i da ne moze igrati na visokom nivou potrebnom za reprezentaciju,da su tu Šunjić i Hadžić i da se ne moramo brinuti za buducnost.Goalgetter je napisao/la:Oliver Kahn kaze da ga je odusevio Spahic.
Pobjeda u osmini lige prvaka, najveći uspjeh karijere u 35. godini života

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Pobjeda u osmini lige prvaka, najveći uspjeh karijere u 35. godini života![]()
Evo ga
ahahahahahaha
Boli li
Papadopulos maestralan sinoć, a prije par dana napunio 23 godine 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odigrao vrhunski....Mandzukic strpan u dzep.....
Steta sto barem upola dobro nije odigrao u najvaznijoj utakmica BIH IKADA, pa ga je neuporedivo losiji Emenike izdominirao i ponizio...
Za sinoc svaka cast, ali Nigerija
Steta sto barem upola dobro nije odigrao u najvaznijoj utakmica BIH IKADA, pa ga je neuporedivo losiji Emenike izdominirao i ponizio...
Vidi hi što su se okuražili hahahahaha
Kako vas Spaha iz sedmice u sedmicu
Al neka ko čeka taj i dočeka 2022 god. kad se Spaha oprosti od reprezentativnog dresa
Kako vas Spaha iz sedmice u sedmicu
Al neka ko čeka taj i dočeka 2022 god. kad se Spaha oprosti od reprezentativnog dresa
Jel me to upozoravaš na pravopisVirtu4l je napisao/la:Da, da, kako hi nije sramota
Joj ne moj amiđe safeta ti
joj lika...calcio je napisao/la:Bravo Spaha, odlicna partija.
Ali moram ispraviti Cartmana i Rusioca, Dzeko je kapiten.
-
Nerminovic
- Kontakt:
to' je onaj sto jedva igra, pravo kapitenski
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Izdominirao bi Emenike i Beckenbauera da ga trener ostavi samog da pokriva dvije pozicije. Da smo igrali u normalnoj formaciji sa 4 pozadi, Emenike bi prosao kao i njegov kolena na lijevoj strani (nasoj desnoj).Batko je napisao/la:Odigrao vrhunski....Mandzukic strpan u dzep.....
- HamburgCity
- Kontakt:
Kompleksaši na aparatima 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne znam ko je objavio i koliko je vjerovati ali u 8-finala LP najboljih 11

Za ostale nisam siguran ali Spaha je majstorski odigrao i zasluzeno je medju 11.

Za ostale nisam siguran ali Spaha je majstorski odigrao i zasluzeno je medju 11.
- BluesForever
- Kontakt:
I Curtois je definitivno zasluzio da bude ovdje,da njega nije bilo PSG bi nam uvalio još 2-3 gola.SamoZeljo je napisao/la:Ne znam ko je objavio i koliko je vjerovati ali u 8-finala LP najboljih 11
![]()
Uglavnom drago mi je zbog Spaha,zaslužio je.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
Nerminovic
- Kontakt:
SamoZeljo je napisao/la:
![]()
PametnjakovicuMaestro21 je napisao/la:Kako će samo Španjolci da siluju kabadahiju
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kaze Drago Cosic sinoc kakva igra Emira Spahica rodjenog Dubrovcanina. Emir mi je napunio srce sinoc. Edin je isto odigrao dobro a kad njih dvojica ovako igraju EP i nije nemoguca misija.
Goalgetter je napisao/la:Oliver Kahn kaze da ga je odusevio Spahic.

http://moevideo.net/video/31631.34fea3c ... ec51cd44bd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.