FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
u naredna 2-3 dana pregovaramo sa Misketom, borba izmedju nas i Zvezde ide sad.
U Zvezdu moze samo otici da djaba igra i radi toga sto navija za njiih, sve ostale stvari su na nasoj strani, sad sta ce odluciti Bog zna
60 - 40 % za sad u nasu korist ide jer smo vec i pricali sa njim + jos love stiglo tako da je vrlo blizu Koševa
U Zvezdu moze samo otici da djaba igra i radi toga sto navija za njiih, sve ostale stvari su na nasoj strani, sad sta ce odluciti Bog zna
60 - 40 % za sad u nasu korist ide jer smo vec i pricali sa njim + jos love stiglo tako da je vrlo blizu Koševa
@head otkad to da je Zametica bivsi uposlenik...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ono sto ja znam, preko nekih njegovih poznanika da on nije uopste tolio vezan za zvedu, stari njegov jeste, i prenio je dio toga na njega ali ne toliko, i da je pravi "švabo"aS_Roma je napisao/la:u naredna 2-3 dana pregovaramo sa Misketom, borba izmedju nas i Zvezde ide sad.
tako da ta "Navijacka" prica 99% nece igrati nikakvu ulogu u svemu ovome
Zvezda ne moze dovoditi igrace.. Koliko znam, u dugovima su.. Odbijena im je licenca.. Takoo, cisto sumnjam da moze u Zvezdu preci..
Negdje sam procitao da imaju zabranu dovodjenja igraca..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Negdje sam procitao da imaju zabranu dovodjenja igraca..
Benko upravu si, svako gleda pare ovi dana nije ni Ibricic htio igrati u hajduk besplatno kao sto je najavio nego je otisao u Vardar za pare
nisam bas siguran koliko je realno da dodje ali eto.... onda bi mogli alispahica u vezni redi i miske iza napadaca tako da i nije tolika losa opcija
daj boze da Delac potpise i da budemo mirni sto se cuvara mreze tice.... vidim da dosta raje pise spremite apaurine vajlda je to u vezi Misketa... 
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
kada je za ocekivat da ce poceti prodaja novih dresova u fan shop-u?? ima dosta raje zainteresovano tako da ce klub dodatno zaraditi na tome...
pa Delac je zavrsen sutra predstavljanje u 13 h
Sta je smijesno, jel to ne vjerujes 
Mogla bi Bosna Visoko postati ozbiljan konkurent za Evropu za dvije, tri godine 
Sta cemo sa ovoliko igraca?
Misimovic u bordo dresu

Stojcev u zutom dresu Bosne V.

Sta cemo sa ovoliko igraca?
Misimovic u bordo dresu
Stojcev u zutom dresu Bosne V.
Ma onaj post Benke sa druge teme, stavio prvo ovdje pa mi bili smijesno kako oni ismijavaju TA.aS_Roma je napisao/la:Sta je smijesno, jel to ne vjerujes
1946
i da dodje pola godine, pola igraca ce biti tesko zaustaviti na kraju sezone, pogotovo radovca, cimirota ili cak i alispahica i benku, ako se osvoji titula nemaju oni sta vise traiti ovdje. jedino da se skupa napadne liga prvaka ili europa ligaEvander je napisao/la:Mogla bi Bosna Visoko postati ozbiljan konkurent za Evropu za dvije, tri godine
Sta cemo sa ovoliko igraca?![]()
Misimovic u bordo dresu![]()
![]()
Stojcev u zutom dresu Bosne V.![]()
![]()
To mi radi !aS_Roma je napisao/la:pa Delac je zavrsen sutra predstavljanje u 13 h
Das Ist Walter
Re: Odg: FK Sarajevo
Lud je svako ko misli da Miske ne bi pomogao nama u ostvarivanju nasih ciljeva, ali ja to gledam na malo drugaciji nacin. Mi imamo sklopljen tim, tim koji ima sve: dobre golmane, solidnu odbranu, odlican vezni red i fantastican napad. I uopce se ne trebamo zamarati ono dolaska 'kapitalca'. Ukoliko nasi u klubu to uspiju svaka im cast.Benko je napisao/la:razlog?hilmo je napisao/la:
A ovo za Misketa nam sad nije trebalo, al eto...
Ali nasa sad glavna preokupacije treba da bude gostvanje u Gradaccu.
Ne sumnjam da neki od vas imaju kontakte sa ljudima u klubu i imaju te neke "insajderske" informacije, moja je stvar hocu li u to vjerovati, ali imam osjecaj da ste se medjusobno poceli takmiciti ko ima bolje.
#Gradacac#utakmica
To je najbitnije.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 26 feb 2015, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Bandovic od prvog golmana u roku 3-4 dana dosao je do zapadne tribine
ovo moze samo kod nas
Delac, Oštrakovic, Bandovic, Plakalo
ovo moze samo kod nas
Delac, Oštrakovic, Bandovic, Plakalo
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja i dalje vjerujem, sanjam, kako god da ce Miske obuci bordo dres, mozda je nerealno, ali imam pravo sanjati i cao
A to sto je njegov stari Zvezdas, ne mora nista da znaci. I moj navija za kone (da ga Allah uputi na pravi put, dok jos ima vremena), a vidju mene 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koliko će matej potpisati?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72 i 32 gosta.