FK Sarajevo - Bivši igrači i treneri
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Gdje su "zaboravljeni" bivši igrači i treneri Sarajeva?
Oni nikada neće biti zaboravljeni
Igro je prosle sezone kratko za Omladinac kantonalnu ligu i nakon napada na sudiju suspendovan je mislim na tri sezone iz fudbala.keno83 je napisao/la:Ima li kakva sansa da se pomogne Kurti, da ga se vrati gdje najvise voli da bude, na fudbalske terene? Mozda trener u klubu skaut?
J.ebemti bas mi je zao tog momka.I sto kaze momak fino bi ga bilo vratiti da se bavi onim sto najvise voli.Tuga je kada ga vidim da radi dostavu za piceriju Dinosoe je napisao/la:Igro je prosle sezone kratko za Omladinac kantonalnu ligu i nakon napada na sudiju suspendovan je mislim na tri sezone iz fudbala.keno83 je napisao/la:Ima li kakva sansa da se pomogne Kurti, da ga se vrati gdje najvise voli da bude, na fudbalske terene? Mozda trener u klubu skaut?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Re: Meho Kodro - Trener FK Sarajevo!
Da se prisjetimo kada je Meho bio smjenjen na mjesta selektora BiH.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- franklampard8
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NK Zagorec, 3. HNL. Stalno se cujem s njim, dole je najvise zbog porodice, planira jos 2 sezone igrati i to je to...MirzaMuki je napisao/la:A sta je s Matkom gdje je on
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A gdje je onaj Robert Regvar. Stariji clanovi foruma ga se sigurno sjecaju. Sjecanja radi N.K Troglav Livno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Re: Gdje su
Uske drzi kafic na Kovacicima odavnothenaturalone je napisao/la:Ja Kurtu neki dan vidio na trolejbuskoj na Aneksu, ne izgleda kao da se snašao u životu van fudbalskih terena.
Gdje je onaj Almir Ušanović, sjećam se da je igrao odmah iza rata, kad i Herco, igrao u onom derbiju kad smo Želju nakantali 5-0
Gdje je Tahirović.

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Zna li ko šta je sa Nerminom Gogalićem, Zahirovićem, Osmanhodzicem?
Goga je u privatnoj firmi, IT sektor. A Osmanhodzic je u nekoj skoli fudbala u Tuzli.RaniMraz je napisao/la:Zna li ko šta je sa Nerminom Gogalićem, Zahirovićem, Osmanhodzicem?
uvijek sam volio ovakve teme,iz bilo koje oblasti,jer te u neku ruku vrate u djetinstvo i mladost,i neka nostalgija za tim vremenima,koja brzo prolete a da ni je primjetimo koliko se sve mijenja oko nas. Evo evander pomenu Kurtu i rece da se znaju,i pomenu pricu o povredi glave. Sad sam siguran da si forumas pisac,i jednom smo vodili pricu o nekim Zeljinim kadetima.
Uglavnom bio sam sudionik te utakmice u Italiji,u kojoj se desilo to saa Kurtom.Desilo se na tekmi protiv Parme,gdje je u skoku lopta ga pogodila u glavu ,bila.je visoka.i ruzno mu sjela,gdje.je on pao i ostao lezati. Zavrsio u bolnici,i od tada je krenulo njegovo zivotarenje u fudbalu. Prica je bila da ne smije igrati glavom,da ima neki problem,vratio se ali niko vise u Zelji nije ozbiljno racunso na njega a i na cijelu tu generaciju. Tu su bili i Zeba kao malo mladji. Bio dobar igrac,drcan pa i drzak,imao razoran sut. Poslije kad bi ga vidio bio je povucen i miran,i zao mi je sto sad radi tako te poslove koji niti su placeni niti ih zasluzuje biloo ko.
Ta prica oko Milana,nesto se pricalo za njega i za Zebu,ali daleko.je to bilo od realizacije. Cak je Zeba bio puno blizi tome. Jerga je zagotivio lik kod kojeg je spavao,a na jednoj tekmi je puno mladji od sviju nas,pravio ludim italijane.
Uglavnom super vam je tema,skoro sam i zaboravio Usanovica i slicne igrace sa kraja rata.
Uglavnom bio sam sudionik te utakmice u Italiji,u kojoj se desilo to saa Kurtom.Desilo se na tekmi protiv Parme,gdje je u skoku lopta ga pogodila u glavu ,bila.je visoka.i ruzno mu sjela,gdje.je on pao i ostao lezati. Zavrsio u bolnici,i od tada je krenulo njegovo zivotarenje u fudbalu. Prica je bila da ne smije igrati glavom,da ima neki problem,vratio se ali niko vise u Zelji nije ozbiljno racunso na njega a i na cijelu tu generaciju. Tu su bili i Zeba kao malo mladji. Bio dobar igrac,drcan pa i drzak,imao razoran sut. Poslije kad bi ga vidio bio je povucen i miran,i zao mi je sto sad radi tako te poslove koji niti su placeni niti ih zasluzuje biloo ko.
Ta prica oko Milana,nesto se pricalo za njega i za Zebu,ali daleko.je to bilo od realizacije. Cak je Zeba bio puno blizi tome. Jerga je zagotivio lik kod kojeg je spavao,a na jednoj tekmi je puno mladji od sviju nas,pravio ludim italijane.
Uglavnom super vam je tema,skoro sam i zaboravio Usanovica i slicne igrace sa kraja rata.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- moustapha
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zadnji Mirvicev klub je bio CS VIsse, neka belgijska niza liga. Tu je bio prije odprilike godinu i pol...
- franklampard8
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vutrančić opasan! 

-
- Kontakt:
franklampard8 je napisao/la:Eno Travancica puca sa balkona.![]()
![]()

- Evolution87
- Kontakt:
Kaova je to igracina mogla biti, ali dzaba kad nema grama mozga u glavi.
Kad se sjetim kad je od zvijezde uzeo kes na ruke I nikad se vise nije pojavio

Kad se sjetim kad je od zvijezde uzeo kes na ruke I nikad se vise nije pojavio

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: Gdje su
Prica mi drug iz jelaha otkad je kafic preuzeo ne placa dobavljacima niko nece pice da mu dostavlja, kafic radio medju boljima sad jos malo pa kljuc u bravu!Evolution87 je napisao/la:Kaova je to igracina mogla biti, ali dzaba kad nema grama mozga u glavi.
Kad se sjetim kad je od zvijezde uzeo kes na ruke I nikad se vise nije pojavio![]()
-
- Kontakt:
Trava kloc mrtvi, kako sam ga gotivio dok nisam shvatio kakva je psiha... Ima talenat, ali gluup k'o...
Re: Odg: Gdje su "zaboravljeni" bivši igrači i treneri Saraj
Bogami prema današnjem avazu, Travančić je pucao iz plinskog pištolja kako bi otjerao lopove koji su mu pokušali ukrast BMW...
Razočarao se u fudbal zbog nekih ljudi i sad vodi miran život, sa djevojkom vodi diskoteku u Jelahu.
Razočarao se u fudbal zbog nekih ljudi i sad vodi miran život, sa djevojkom vodi diskoteku u Jelahu.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, nedimmmm1337 i 54 gosta.