Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Kako je odigrao?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- JackTheStripper
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Eto Gibson je malo ofanzivniji. Evo dadose i gol, ali ne bi rekao da je zbog izmjena.JackTheStripper je napisao/la:Zasto ga je izveo? Nigdje veze.
Ma ko ih yebe. Ugasio sam stream cim sam cuo spikera da najavljuje izmjenu Besica. A Evertonova igra je ionako za qrac.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Odbrana. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E Boze ti sacuvaj kuknjava
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Besic ko cjela ekipa do sad..ne znam sto ga izbaci nije losiji bio od ostali.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Sad upalim stream i vidim nema ga na terenu, pogledam na rezultatima i vidim da je izmjenjen
Kako je odigrao prvo poluvrijeme?

Kako je odigrao prvo poluvrijeme?
- Nerminovic
- Kontakt:
Bravo Martinez, stavi jos jednog Gibsona glupane jedan 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
leicester ih posamara za samo par minuta..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
E neka, neka... 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Besic dobro radi svoj posao, i mislim da su svi zadovoljni sa njim. Volio bi da mu se posreci pa da dadne 1-2 gola u sezoni.
Izmjena nema nikakve veze ni sa jednim ni drugim golom. Everton je napadacki ove sezone katastrofalan. Lukaku nije nesto ove sezone, tj. svaka ekipa njega zatvori i Everton nema neke sanse koju mogu da ostvare. Ostali ako ugrabe loptu i dadnu gol, to je vise sretno nego spretno, gledajuci koliko se muce. Da prime gol je takodje bilo samo pitanje vremena.
Evo dok pisem 1-2 gube kod kuce, a Lukaku masi i masi. To sve govori o ovom Evertonu. Steta, mislim da mogu bolje.
Izmjena nema nikakve veze ni sa jednim ni drugim golom. Everton je napadacki ove sezone katastrofalan. Lukaku nije nesto ove sezone, tj. svaka ekipa njega zatvori i Everton nema neke sanse koju mogu da ostvare. Ostali ako ugrabe loptu i dadnu gol, to je vise sretno nego spretno, gledajuci koliko se muce. Da prime gol je takodje bilo samo pitanje vremena.
Evo dok pisem 1-2 gube kod kuce, a Lukaku masi i masi. To sve govori o ovom Evertonu. Steta, mislim da mogu bolje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
E moj Lukaku, sta bi od onakvog igraca.
Ogroman je pritisak u ovom Evertonu trenutno. Nije iskljuceno da Martinez odleti.

Ogroman je pritisak u ovom Evertonu trenutno. Nije iskljuceno da Martinez odleti.
Vidim Gibson je jos gori nego kad je bio u Unitedu. 

Rijesi ste se belaja!Cartman je napisao/la:Vidim Gibson je jos gori nego kad je bio u Unitedu.

Taraba igrac je uvijek taraba bio i ostao, neke zavara malo neka extra forma ili ucinak ekipe, to se najbolje vidi na ovako teskim tekmama ko zna a ko ne zna.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
- Kontakt:
Pretjeruju navijaci evertona a bgm i vi pretjerujete, umjesto da budemo zahvalni Martinezu sto ga je doveo u ovaj veliki klub i sto mu je dao odma sansu na pocetku i sto ce od njega napravit igracinu vi nesto kenjate odma... nadali smo se i znali smo da moze ovako odigrat u PL al opet niko nije mogao ocekivat ovo odma u prvoj sezoni.
On ako ostane duze vrijeme u Evertonu nesto najprirodnije za ocekivat je kapitenska traka oko njegove ruke u buducnosti, al mislim da nema sanse da se zadrzi duze od 2 godine jer najveci klubovi ce cekat u redu za njega za godinu dvije, a ja bi licno volio ga vidit da saradjuje sa Mourinhom, nemogu ni zamislit kakvog bi on od njega igraca napravio
I jos jednom hvala Roberto

On ako ostane duze vrijeme u Evertonu nesto najprirodnije za ocekivat je kapitenska traka oko njegove ruke u buducnosti, al mislim da nema sanse da se zadrzi duze od 2 godine jer najveci klubovi ce cekat u redu za njega za godinu dvije, a ja bi licno volio ga vidit da saradjuje sa Mourinhom, nemogu ni zamislit kakvog bi on od njega igraca napravio

I jos jednom hvala Roberto

Nema Besica u postavi, sto znaci da ga cuva za Arsenal. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma sta ce ga cuvat koda on nemoze igrat obadvijerope11 je napisao/la:Nema Besica u postavi, sto znaci da ga cuva za Arsenal.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Pa moze, ali kada igraju i Barry i Gibson i McC, onda je ocigledno da se Besic cuva za vikend.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 24 gosta.