FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da hoce Delac šarnuti i mi smo na konju. 
Jedan off.
Upravo sada pogleda ove slike sa treninga, i mogu reci da nisam zadovoljan kvalitetom slika. Znam da nije neka stvar, ali brate moj valjda se moze kupiti novi aparat.
Meni trebaju ciste i kvalitetne slike 
Upravo sada pogleda ove slike sa treninga, i mogu reci da nisam zadovoljan kvalitetom slika. Znam da nije neka stvar, ali brate moj valjda se moze kupiti novi aparat.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Delacu je jedina sansa da dodje kod nas.. Jedino je nama otvoren prelazni rok.. Tako, ukoliko zeli da igra potpisati ce 100%.. On nema druge opcije.. Il da trenira u Chelseu il da igra u Sarajevuamypitar je napisao/la:Da hoce Delac šarnuti i mi smo na konju.
Onaj osjecaj kad izaberes Sarajevo prije Chelsea
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kaze Ibrak nas jeamypitar je napisao/la:Da hoce Delac šarnuti i mi smo na konju.
Pyro is not a crime !
- BoskoAntic
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/chelse ... e=facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
ZVANIČNO!Dobrodošao Matej!
ZVANIČNO!Dobrodošao Matej!
U INAT SVIMA 1946
Ekskluziva!!!! Upravo sam vidio Ibraka i jos trojicu likova kako ulazi u prostorije Pu Gradacac,pitam ga ja za Misketa,rece mi samo aBd,jos uvijek ga lomimo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Niko mu ne garantuje da će igrati kod nas.Zip je napisao/la:Delacu je jedina sansa da dodje kod nas.. Jedino je nama otvoren prelazni rok.. Tako, ukoliko zeli da igra potpisati ce 100%.. On nema druge opcije.. Il da trenira u Chelseu il da igra u Sarajevuamypitar je napisao/la:Da hoce Delac šarnuti i mi smo na konju.
Onaj osjecaj kad izaberes Sarajevo prije Chelseahahaha
Sjedio je i kod nas na klupi.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- BoskoAntic
- Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva jutros su odradili jedan od posljednjih treninga pred utakmicu prvog kola proljetne polusezone, u kojoj će Bordo tim snage odmjeriti sa Zvijezdom.
Što se tiče zdravstvenog biltena, Cimirot je u punom trenažnom procesu i gotovo sigurno će nastupiti. Tim Sarajeva ipak neće biti potpun, s obzirom da se povrijedio Okić te je trenirao odvojeno od ekipe i njegov nastup je upitan.
Tim sa Koševa će put Gradačca već sutra, a napomene radi utakmica se igra u subotu sa početkom u 14:30 sati uz direktan prijenos na MojaTV.
Što se tiče zdravstvenog biltena, Cimirot je u punom trenažnom procesu i gotovo sigurno će nastupiti. Tim Sarajeva ipak neće biti potpun, s obzirom da se povrijedio Okić te je trenirao odvojeno od ekipe i njegov nastup je upitan.
Tim sa Koševa će put Gradačca već sutra, a napomene radi utakmica se igra u subotu sa početkom u 14:30 sati uz direktan prijenos na MojaTV.
U INAT SVIMA 1946
Re: Odg: FK Sarajevo
Da hoce ga slomit vise. Ljudina siesprit24 je napisao/la:Ekskluziva!!!! Upravo sam vidio Ibraka i jos trojicu likova kako ulazi u prostorije Pu Gradacac,pitam ga ja za Misketa,rece mi samo aBd,jos uvijek ga lomimo
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: FK Sarajevo
Ako ne potpise onda ga tek treba slomiti!amorovski je napisao/la:Da hoce ga slomit vise. Ljudina siesprit24 je napisao/la:Ekskluziva!!!! Upravo sam vidio Ibraka i jos trojicu likova kako ulazi u prostorije Pu Gradacac,pitam ga ja za Misketa,rece mi samo aBd,jos uvijek ga lomimo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ljudi hoće li neko napravit' stream iz Gradačca, jer neću moći zbog obaveza ići? Unaprijed hvala !!! 
Bravo jos jednom za upravu, braco pa mi 4 golmana imamo sada!
Delac je nasa buducnost!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ima li kakvih novosti , sta se desava ? Delac i veliki Miske za kraj ovog prelaznog perioda

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Dosao i Delač 
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Docekah ja pravog golmana.nije sto se o meni radi al svaka mi cast. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Golman je tu, još moj i @Moustaphin sugrađanin
Ajmo još Miske
Ajmo još Miske
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vozim auto i pratim forum. Hajdeeee Miskeeee !!