pitarlOOk je napisao/la:Zvanično počinju iduće hefte sve je spremno i završeno, provjerena infoamypitar je napisao/la:Zna li ko kad ce radovi na Butmiru.?
E hvala legendo.
To nam je bitnije nego i jedan igrac,pa makar on bio i Miske.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pitarlOOk je napisao/la:Zvanično počinju iduće hefte sve je spremno i završeno, provjerena infoamypitar je napisao/la:Zna li ko kad ce radovi na Butmiru.?
Šta'š Deji davat' funkciju, dosta mu što ima kafić na Č.ViliNord1987 je napisao/la:Ma sta nemoj? prate nas vise nego Svoj klub... Sto se tice Delaca on je za mene number 1 a Ostrakovic-Plakalo neka se bore za drugo mjesto a Dejo neka brani kup, kad mu istekne ugovor dati mu neku funkciju u Akademiji jer voli Saraj´vo... i svi sretni
Ma nije najavljen nikakav press, mislim da bih ja znao da jeste.BoskoAntic je napisao/la:Nego za Misketa?Steph je napisao/la:Neće ni biti press za Delača..
Ne misli se trenutno, misli se malo na duzi period, jer Bandovicu istice ugovor na kraju sezone i nece se produziti, mali Plakalo treba da brani i stekne iskustva negdje drugo, tako da imamo Delaca i Ostrakovica, eto nadam se da ti je jasnijeplavipatriota je napisao/la:nije provokacija, nisam takav, ali koji će vam qrac delač?
imate golmane, onaj mali talent baš sad nikada neće doći na red!
Mislim da Plakala nece nigdje slati, jer Kodro inzistira na 3 golmana.Burberry46 je napisao/la:Ne misli se trenutno, misli se malo na duzi period, jer Bandovicu istice ugovor na kraju sezone i nece se produziti, mali Plakalo treba da brani i stekne iskustva negdje drugo, tako da imamo Delaca i Ostrakovica, eto nadam se da ti je jasnijeplavipatriota je napisao/la:nije provokacija, nisam takav, ali koji će vam qrac delač?
imate golmane, onaj mali talent baš sad nikada neće doći na red!
danas dejo vodi zenu na manikir i pedikiramidzaTan je napisao/la:Nesto se suska da Dejo ima ponudu iz Poljske pa mozda zbog toga je i Delac doveden!!!
Stavrno ako Deju utope u tridesetim i pri kraju ugovora za bilo kakav kes onda je ovo SAN sta ova uprava radi...
amidzaTan je napisao/la:Nesto se suska da Dejo ima ponudu iz Poljske pa mozda zbog toga je i Delac doveden!!!
Stavrno ako Deju utope u tridesetim i pri kraju ugovora za bilo kakav kes onda je ovo SAN sta ova uprava radi...
Brate ako ne furas svaka ti dala!Evander je napisao/la:Info iz prve ruke. Mozemo poceti slaviti![]()
![]()
![]()
Izvor ne smijem reci, ali @Benko moze potvrditi ovo, njemu sam rekao
Sretnobatigol777 je napisao/la:Bas ste se razmahali ima chicharito nezadovoljan minutazom u Realu p probaj te i njega dovestiSegrt se opasno spremio za Sarajevo nema bodova lahko u Gradaccu.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google [Bot], PingoFTW i 12 gostiju.