Kevin je napisao/la:sa ,o trokut siroki-bosna-igokea utakmiceyork je napisao/la:jeli bht prenosi svako kolo jednu utakimicu? ili samo kad je derby u pitanju?
Nadam se da ce na Hayatu biti Bosna Sloboda

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Kevin je napisao/la:sa ,o trokut siroki-bosna-igokea utakmiceyork je napisao/la:jeli bht prenosi svako kolo jednu utakimicu? ili samo kad je derby u pitanju?
hvala, i ja se nadam de ce tako bit....stari dobri clasicoipsa je napisao/la:cestitke rivalima na pobjedi....nadam se da se vidimo u finalu!!..
ja se nadam pobjedi da ne bude gusto pred kraj pa koliko zavrsi...Kevin je napisao/la:znači,
večeras još jedna derbi utakmica, gostuje Igokea...nadam se pobjedi, preko 10 razlike..
Inače je ovo neslužbeno svjetsko prvenstvo koje se odigrava u Njemačkoj i vidi se kako smo dobar posao napravili s potpisom četverogodišnjeg ugovora sa Borisom .objavljeno jučer u 18:08; autor: Tonči Vrandečić
BORIS BARAĆ - 18 POENA I DEVET SKOKOVA
Prvo ime susreta bio je brat našeg reprezentativca i igrača Caje Laboral Stanka Baraća. Šest godina mlađi Boris je nedavno priključen prvoj momčadi Širokog, a danas je sa 18 poena i devet skokova bio najraspoloženiji na utakmici. Cedevitin Rogić dodao je 16, a Zagrebov Šarić 15 poena. Francuze je sa 14 poena predvodio Keita.
hehe dobro si reko,sloboda je i vodila 1 poluvrijeme,a vi i bosna po 20 komada razlike na poluvremenu,drago mi je da i navijači igokeei većina bosnini realno priznaju kako smo mnogo jači od tih ekipa,osim onog balavca pašalića....zeljko kelecevic je napisao/la:jeeeeeeeeeeeeee izgubili smo manje od bosne.to je i jedini cilj svih ekipa u ovoj ligi kad igraju protiv sirokog.svaka cast sirokom i sve cestitke.tako se igra kosarka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.