Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Svasta. Pokusaj preko drugog brovsera, a usput skini npr. toolwitz care, pa malo skeniraj nepozeljne posjetioce.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Ma skini popcorntime program i gledaj serije filmove u hd-u bez reklama, već sam to jednom spominjo predobar programfilip13 je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Pa da li si skinuo novu javu? Ako nisi nasao u ekstenzijama, nema veze, probaj pokrenuti film, pa vidi da li je problem rjesen. Vjerovatno ce te u gornjem dijelu pitati nesto tipa da je aktiviras ili sl. Znaci klik na film kao da zelis da ga pokrenes, onda dopusti da se pokrene java,...filip13 je napisao/la:
uradio sve ovako i u extenzions nema jave
skinuo novu javu,ista stvar kao i prije,trazi mi da instaliram javu

Re: Odg:
JoseMourinho je napisao/la:Pa da li si skinuo novu javu? Ako nisi nasao u ekstenzijama, nema veze, probaj pokrenuti film, pa vidi da li je problem rjesen. Vjerovatno ce te u gornjem dijelu pitati nesto tipa da je aktiviras ili sl. Znaci klik na film kao da zelis da ga pokrenes, onda dopusti da se pokrene java,...OnlyUnited je napisao/la:OnlyUnited je napisao/la:Skini ovaj removal tool > https://www.java.com/en/download/uninstallapplet.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;, obrisi staru javu, restart pc,
skini zadnju verziju, zatim u browseru koji koristis pod extenzions nadjes javu i postavis je na uvjek ukljucenu.
uradio sve ovako i u extenzions nema jave
skinuo novu javu,ista stvar kao i prije,trazi mi da instaliram javu[/quote]
Ma skini popcorntime program i gledaj serije filmove u hd-u bez reklama, već sam to jednom spominjo predobar program

imam popcorn ali neke epizode dextera nece da pokrene
- OnlyUnited
- Kontakt:
Udji u control panel, nadji java control panel, pod security spusti na medium.
OnlyUnited je napisao/la:Udji u control panel, nadji java control panel, pod security spusti na medium.
nemam java control panel nego java (32-bitno),i nemam opcije medium,na starom laptopu sam to namjestao
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ovako, imas tu seriju na filomovi.infopult.net, kinoteka.ba,... pa probaj.
OnlyUnited je napisao/la:Ovako, imas tu seriju na filomovi.infopult.net, kinoteka.ba,... pa probaj.
imam,na infopult mi trazi javu,na kinoteci bas i nema prevoda,hajd snacu se nekako,hvala
- Illmatic09
- Kontakt:
Imas i Filmovitu, tu ja s vremena na vrijeme pogledam film, i ne treba ti java.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Jbg filipe idi na EZtv i skini te epizode sto ih popcorn ne može pokrenut 

snaci cu se,hvala
mogu li se poruke sa vibera isprintati,imam od prije neki dan viber i na laptopu ali nemam na laptopu stare viber poruke,i jos jedno pitanje,sms poruke,mogu li se one prebaciti na laptop i isprintati,imam huawei g 610
Ne mogu uci u svoj account na kompjuteru jer je zakljucan, a slova, Caps Lock i tipka za brisanje tu ne rade, a trebaju mi, rade samo brojevi, zna li neko u cemu je problem ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- OnlyUnited
- Kontakt:
Udji u safe mode. Prilikom pokretanja pritisci tipku F8 ili Shitf + F8. Kada udjes u safe mode, klik na start - run te kucaj control userpasswords2 onda ok, a tu imas opciju da iskljucis pasvord. Mozes i na start - klik na ikonu od user acounta,...
Ma ni u safe modeu nece slova, usao sam u drugi account (koji je inace otkljucan) i ista stvar i u safe modeu i u normalnom nacinu, je li do tastature ? Ne znam nijedan lock na kojem ne rade slova i Back tipka, a brojevi rade regularno…
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- OnlyUnited
- Kontakt:
To mi lici na problem sa bootom drivera za tastaturu. Probaj uzeti od kolege drugu, samo da vidis da li je kvar.
Nakon sto mi je jednog dana iznenada nestalo struje, oba compa su se naravno ugasila. Nakon toga svaki puta kada se dize sistem zakuje, tj. na crnoj podlozi mi stoje komande ako zelis Bios šibaj F2, ako zelis dalje ides F1. Tako mi je na jednom compu, a sto je jos zanimljivije na drugom compu isti problem samo zamjenjene komande
Znaci na jednom F1 na drugom F2
Probao sam sa vadjenjem baterije, nista se ne desava. Uradio sam(iz drugih razloga) sistem na prvom racunaru i nista se ne desava. Jedino sta mi pada na pamet jeste da je problem u Bios-u. Trazio, cackao ali nista ne nadjoh. Ima li ko kakvo rjesenje ili savjet? Hvala unaprijed 
Edit: U medjuvremenu zbavih laptop tako da prodajem oba compa, ali ne mogu reci ljudima idite na F1 ako zelite raditi na racunaru

Edit: U medjuvremenu zbavih laptop tako da prodajem oba compa, ali ne mogu reci ljudima idite na F1 ako zelite raditi na racunaru

- OnlyUnited
- Kontakt:
Podesi vrijeme i datum u biosu. Zatim nadji opciju da iskljucis floppy driver (disketa), spasi promjene.
Takodjer disable > halt on error u biosu ako nadjes i naravno stavi da ti hard drive bude first boot device.
Takodjer disable > halt on error u biosu ako nadjes i naravno stavi da ti hard drive bude first boot device.
Ok, probat cu. Na poslu sam trenutno, odmah odradim kada dodjem kuci. Hvala jos jedanputOnlyUnited je napisao/la:Podesi vrijeme i datum u biosu. Zatim nadji opciju da iskljucis floppy driver (disketa), spasi promjene.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imam 3 mp3 file-a i hoću da ubacim nekoliko sekundi prije početka audio file-a. Dok pokrenem file odmah krene govor, ja sad želim da ubacim nekoliko sekundi prije početka. Kako da ubacim?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zavisi u kojem programu radis, no u biti isto ti ga dodje. Oznacis misem milisekundu prije no sto krene file(pjesma)tj onu pauzu. Ides jednostavno copy i iskopiras sebi 10-ak tih sekvenci i dobijes sekund, sekund i po pauze(praznog prostora). Ja radim u Sound forge-u. On ti je u biti najbolji za obradu audiomaterijala.Unofficialpage je napisao/la:Imam 3 mp3 file-a i hoću da ubacim nekoliko sekundi prije početka audio file-a. Dok pokrenem file odmah krene govor, ja sad želim da ubacim nekoliko sekundi prije početka. Kako da ubacim?
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 6 gostiju.