sala mala uz dobre informacije za nas klubNord1987 je napisao/la:Hebem vam.....![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Lično idem preko Karaule,preko Doboja mi nekako nesigurno.Jest da brze dođes iako je dalje po km,al ovamo je sigurnije i laganini.collector je napisao/la:preko Doboja ima vise policije, radara i sl stvari ali je put bolji nego preko Olova i Kladnja gdje je ipak malo manje policije i pregleda generalno !!! i duzi je put preko Doboja ako se ne varam za 30 km !!!Evander je napisao/la:Savjet kojim putem. Preko Tuzle ili preko Doboja?vatreni je napisao/la:Jbg.nije fazon,biće vas vise nego nas,al hajd,vazno je napraviti ambijent.Vasi to navijači znaju
,u svakom slučaju putevi preko Karaule i Zenice biće usmjereni prema Posavini u Zmajevo gnijezdo.BUJRUM......
Bujrum smijete vi navijat i za nasvatreni je napisao/la:Jbg.nije fazon,biće vas vise nego nas,al hajd,vazno je napraviti ambijent.Vasi to navijači znaju
,u svakom slučaju putevi preko Karaule i Zenice biće usmjereni prema Posavini u Zmajevo gnijezdo.BUJRUM......
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bio je neko napisao danas fino po koeficijentu ko bi nas cekao za CL u 2. pretkolu pa ako nije frka da samo kopira...ne mogu da nadjem 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kod: Označi sve
Polazak i okupljanje svih navijača FKS koji idu na utakmicu u Gradačac je u 9h na parkingu stadiona Koševo, a planirani polazak autobusa i kolone automobila, kombija, aviona je u 10h! Svi zajedno u kolonu! Svi ko jedan, to smo mi!1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A mi sa brodovima i biciklima?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
aviona... hahahahahHead je napisao/la:Kod: Označi sve
Polazak i okupljanje svih navijača FKS koji idu na utakmicu u Gradačac je u 9h na parkingu stadiona Koševo, a planirani polazak autobusa i kolone automobila, kombija, aviona je u 10h! Svi zajedno u kolonu! Svi ko jedan, to smo mi!
SVI K'O JEDAN!!!
BOLEST 1946
Ja cu helikopterom. Nekako mi najlakse...
Svi u napad jedan je HASE!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svi u napad jedan je HASE!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
sta bi za Delaca, jhl to gotova stvar ili?
fundament je napisao/la:sta bi za Delaca, jhl to gotova stvar ili?
Sutra dolazi valjda rekao Ibraka dabraka.
Ibrakovic je potvrdio da jeste tako da on je nas igracfundament je napisao/la:sta bi za Delaca, jhl to gotova stvar ili?
Ti si opet šampion !
ima li neko info ko prenosi utakmicu? rado bih lagano u Gradačac, ali obaveze ne dozvoljavaju.
I svaka preporuka za put preko Doboja, put je odlican, cesto sam na toj ruti.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prosle godine smo isli preko Doboja, ekstra put. Prodje se i pored stadiona Sloge 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
MojaTV i Arena sport 5manning18 je napisao/la:ima li neko info ko prenosi utakmicu? rado bih lagano u Gradačac, ali obaveze ne dozvoljavaju.
Biće linkova vjerovatno ako nemaš MojaTV
hvalahilmo je napisao/la:MojaTV i Arena sport 5manning18 je napisao/la:ima li neko info ko prenosi utakmicu? rado bih lagano u Gradačac, ali obaveze ne dozvoljavaju.
Biće linkova vjerovatno ako nemaš MojaTV
Ja mislim da zena Ibrakovica proklinje dan kad je ovaj preuzeo ovu funkciju.Hebo me svak ako je frajer u stanju da spava predpostavljam da je 20 sati dnevno na telefonu,da ne govorim o ovom hodanju po "terenu" frajer zavrsava sve od papira za Butmir ,do igraca,sad se "handrio2 sa ovim oko navijaca...Divim se covjeku da je uopste pri cistoj svijesti,pa brat bratu evo mi nakon 2-3 informacije se pogubimo pa neznamo dze gonimo,ja danas radio 8 sati od toga 7 sati radio refresh svih mogucih stranica 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta ce Ibrak, taldzija i lopov.
i btw. lova u pregovorima sa Misketom je najmanji problem.
1946
Imal arena 5 na HS digitalnom
Re: Odg: FK Sarajevo
Ima li kakve šanse da poptiše.?Head je napisao/la:Sta ce Ibrak, taldzija i lopov.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.