Vjerovatno si upravurope11 je napisao/la:Pa moze, ali kada igraju i Barry i Gibson i McC, onda je ocigledno da se Besic cuva za vikend.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- plavipatriota
- Kontakt:
što zvižde lukaku-u
- NoName
- Kontakt:
Ja ne znamplavipatriota je napisao/la:što zvižde lukaku-u
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Goalgetter
- Kontakt:
Moguce zbog one izjave prije 2 sedmice, kad je rekao da bi zelio uskoro da igra u velikom klubu.
pa da berry crvenirope11 je napisao/la:Pa moze, ali kada igraju i Barry i Gibson i McC, onda je ocigledno da se Besic cuva za vikend.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ulazi Mume. 
Idealan dan za prvijenac.
Idealan dan za prvijenac.
pa sta je ovo, nigdje sopcasta

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Muhamed odmah preuzeo komandu na sredini, dijeli lopte i diriguje. Nema gusenja, nema izgovora zbog ovoga ili onoga...
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakvi potezi Besica. 
Kakav je?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao i uvijek, sjajan. Jos je tempo utakmice dosta sporiji, jer je sve odluceno, pa Mume moze i da se poigrava malo izveo je 3-4 sjajna driblinga, a i jako dobro dijeli lopte.FaraonTM je napisao/la:Kakav je?
SuperGoalgetter je napisao/la:Kao i uvijek, sjajan. Jos je tempo utakmice dosta sporiji, jer je sve odluceno, pa Mume moze i da se poigrava malo izveo je 3-4 sjajna driblinga, a i jako dobro dijeli lopte.FaraonTM je napisao/la:Kakav je?
Inače izabrao sam Pjanića večeras, ne mogu obojicu nikako da upratim
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Gledao danas pola sata zadnjih kad je usao. Momak doktorski odigrao. Nas nadaleko najdinamicniji igrac, pokretljivost za 10, i tehnika i pasovi ma sve. Zvijer.
Ovo sto Martinez radi je perfektno, dozira ga da ga ne premori, i zato i jeste Besa u ovako extra formi. Pokidace u nedelju onu nejac Arsenala ubijedjen sam u to, Arsenal je sad u slobodnom padu.
Ovo sto Martinez radi je perfektno, dozira ga da ga ne premori, i zato i jeste Besa u ovako extra formi. Pokidace u nedelju onu nejac Arsenala ubijedjen sam u to, Arsenal je sad u slobodnom padu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Čuj 'Arsenal u padu' ,a ekipa (uz Liverpool) u najboljoj formi u Premiershipu
Ti vidio jednu utakmicu i zaključio da će nas neko pokidat
Mudro,nema šta. . .
Ti vidio jednu utakmicu i zaključio da će nas neko pokidat
Mudro,nema šta. . .
A.F.C. Bournemouth!
@rambo
Vrijeme ce pokazati, ja govorim sta mi moj osjecaj kaze, a to nije onaj Arsenal nekadasnji, taj Arsenal bi dosad vec imao barem 60ak bodova u ligi, i mucio neke ekipe u CL. Ti ako mislis da ce te izaci lako na kraj s Evertonom grdno se varas. X veoma lako moguc, ali ne brini se, ugubat ce te se nekako u CL do kraja sezone.
Vrijeme ce pokazati, ja govorim sta mi moj osjecaj kaze, a to nije onaj Arsenal nekadasnji, taj Arsenal bi dosad vec imao barem 60ak bodova u ligi, i mucio neke ekipe u CL. Ti ako mislis da ce te izaci lako na kraj s Evertonom grdno se varas. X veoma lako moguc, ali ne brini se, ugubat ce te se nekako u CL do kraja sezone.
Coronados de gloria vivamos,
Kažem da Arsenal nije u lošoj formi.
A Everton je očaj
Naravno da neće biti lako,ali bacio sam opasku na trenutnu formu i to nekakvo kidanje. . .
A Everton je očaj
Naravno da neće biti lako,ali bacio sam opasku na trenutnu formu i to nekakvo kidanje. . .
A.F.C. Bournemouth!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
mislim da je momciluk mislio na Muhamedovo kidanje, a ne Evertonovo, to su dva razlicita pojmarambo16 je napisao/la:Kažem da Arsenal nije u lošoj formi.
A Everton je očaj
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Svejedno.
Arsenal pokidaju grmalji koji naše kepece stave u džep negdje u intervalu od 6-9 minute i izvade ih iz džepa kad sudija svira kraj.
Uz dužno poštovanje prema Muhamed Bešiću on to ne može jer je slične konstitucije kao cijela naša vezna linija
Na kraju dana,ja bi bio najsretniji da on iskopira Kondogbiu i da razbije u toj tekmi
Koliko je to realno,vidjećemo. . .
Arsenal pokidaju grmalji koji naše kepece stave u džep negdje u intervalu od 6-9 minute i izvade ih iz džepa kad sudija svira kraj.
Uz dužno poštovanje prema Muhamed Bešiću on to ne može jer je slične konstitucije kao cijela naša vezna linija
Na kraju dana,ja bi bio najsretniji da on iskopira Kondogbiu i da razbije u toj tekmi
Koliko je to realno,vidjećemo. . .
A.F.C. Bournemouth!
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.