Ovo nam bas nije trebaloDamir_BvB je napisao/la:Piszcek 6 SEDMICA OUT
P.S. Neko od tandema Chiellini Bonucci ce slicno pogrijesiti i u Dortmundu...klasicni teskasi koji se gube pod presingom,vidi se po kretanju da su nestabilni
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ovo nam bas nije trebaloDamir_BvB je napisao/la:Piszcek 6 SEDMICA OUT
Svaka cast, vidjet cemo uzvrat a s obzirom da je odbrana nepoznat pojam za Njemacke ekipe vrlo moguce da ce prokockat ovaj odlican rezultat. Ovi prepotentni kometari nisu potrebni, i mene podsjeca na vasu dominaciju prije uzvrata sa Realom pa onda sok i nevjerica nastupise. Ekipe se bas tu po mjeri.proFCB je napisao/la:Evo jesmo li sta naucili iz vecerasnje utakmice Lever - Athletico???10DelPiero je napisao/la:
Evo veceras odlicna prilika da vidimo tu nimalo slabiju ekipu od Juventusa, Leverkusen protiv Atl. Madrida koji je vrlo lahko mogao izaci i kao porazen iz tih duela protiv Juvea.
Lever je sinoc trebao otici po drugi go, to bi ih u konacnici moglo kostati prolaza,no imaju kvalitetu da im se suprotstave i u gostima,bas kao sto sam i govorio!!!10DelPiero je napisao/la:Svaka cast, vidjet cemo uzvrat a s obzirom da je odbrana nepoznat pojam za Njemacke ekipe vrlo moguce da ce prokockat ovaj odlican rezultat. Ovi prepotentni kometari nisu potrebni, i mene podsjeca na vasu dominaciju prije uzvrata sa Realom pa onda sok i nevjerica nastupise. Ekipe se bas tu po mjeri.
Kao što je i splet sretnih okolnosti u LP 2013. (ona drama sa Malagom) BvB odveo u polufinale, a kasnije u finale. Niti je BvB lani zaslužio da ide dalje umjesto Reala, niti je Malaga zaslužila da 2013. ide u polufinale umjesto BvB. Tačno je da Juventus nije nikakvo ime već godinama u Evropi, kao što je i BvB u LP u odnosu na finale 2013. godine svake naredne sezone bio po 20% slabiji. Koja god od ove dvije ekipe ode u četvrtfinale,neka se nogama udara u stražnjicu, jer to im je maksimum maksimuma obzirom na kvalitet kojim raspolažu. Tek toliko da više ovu trakavicu okončamo i sačekamo taj revanš.proFCB je napisao/la:A ja tebi hocu da objasnim da Juventus nije nikakvo ime u Evropi unazad 10 godina. Sta mislite eto realno kako biste prosli sa proslogodisnjom Borusijom, koja Realu uvaljuje dva gola kuci? Gdje ih samo splet nesretnih okolnosti nije odveo u polufinale...10DelPiero je napisao/la:Svaka cast, vidjet cemo uzvrat a s obzirom da je odbrana nepoznat pojam za Njemacke ekipe vrlo moguce da ce prokockat ovaj odlican rezultat. Ovi prepotentni kometari nisu potrebni, i mene podsjeca na vasu dominaciju prije uzvrata sa Realom pa onda sok i nevjerica nastupise. Ekipe se bas tu po mjeri.
Kao ni Reus ili Aubameyang...ali nije to slucajno,utakmica je bila maksimalno tvrda i veliko je cudo sto smo uopste vidjeli ta 3 gola.Marvin je napisao/la: Pogba i Vidal su igrali sa 30% svojih mogucnosti i svakako da nisu bili na nivou a kamoli da su imali svoju noc.
Juventus je iz 2 poluopasna napada u prvih 45 minuta dao 2 gola...to se desi jednom u 50 utakmica.U drugom poluvremenu je imao 2 dobre prilike...prakticno iz 4-5 znacajnih napada dali ste 2 gola,to je i vise nego dobra realizacija.Da Juventus ima stalno toliki % realizacije bio bi najbolji tim Europe.A produkt srece je vec neka druga prica...za mene je i sreca kad Weidenfeller asistira Tevezu kako mu ne bi Pirlo iz najboljih dana.Marvin je napisao/la:. Dobro su prosli sa samo 2 gola u mrezi a jedini koji su dali je produkt srece.
Nije niko rekao da ce Juventus biti prestrasen i da ce sam sebi davati golove vec je jednostavno BvB bolja ekipa na svom terenu.Nisu se ni jaci od Juventusa prepali Westfalena pa su izgubili. To opet ne znaci da Juventus ne moze pobjediti u Dortmundu ali da stadion pravi razliku to je itekako istina,posebno u slucaju Bvb-a.Marvin je napisao/la: Vecina navijaca Borusije misli da ce "grotlo Westfalena" biti jako bitan faktor... Nece!
Bayern sada ima protivnika u Bundesligi?proFCB je napisao/la:
Seria A je u zadnjih nekoliko godina dotakla svoje dno. Neigranjem ekipa poput Milana i Intera samo steti Juventusu bas kao sto je bio slucaj sa Bayernom, nije imao protivnika u Bulli dok se nije pojavio BvB sa sampionskom ekipom. Jedan Juventus je drugorazredni tim u Bulli, to mozda zvuci arogantno,ali to je tako. Isto su tako i ostali klubovi bundeske drugorazredni u poredjenju sa spanskim ekipama.
Bayern skoro da nema dostojnog protivnika u LP,a kamoli u Bundesligi.ASD je napisao/la:Bayern sada ima protivnika u Bundesligi?
Ma daj, Dortmund nam je pruzio svima dvije zanimljive sezone Bundeslige i hvala mu na tome, liga se ponovo vratila na staro smece.
To smo vidjeli prošle godine u polufinalu protiv Reala. Tom polufinalu je prethodila priča o najboljem timu svih vremena i svih svjetova.proFCB je napisao/la:Bayern skoro da nema dostojnog protivnika u LP,a kamoli u Bundesligi.ASD je napisao/la:Bayern sada ima protivnika u Bundesligi?
Ma daj, Dortmund nam je pruzio svima dvije zanimljive sezone Bundeslige i hvala mu na tome, liga se ponovo vratila na staro smece.
Ma ja treba porediti drugorazredne klubove, tj. Drugorazredno takmkcenje, a ne treba LP, gdje ce vjerovatno proci 3njemacka kluba...opel je napisao/la: O poređenju BL sa raspadnutom talijanskom ligom bi se moglo govoriti iz ugla poređenja Bayerna i Juventusa i ništa više od toga, ostalo je otprilike tu negdje, pogotovo ne znam šta reći nakon što u LE dalje ode samo jedan tim iz BL i pet iz Serie A. A koliko će iz koje lige otići u četvrfinale LP, ostaje da vidimo
ima na eurosport2edobvb je napisao/la:Ako neko zna,neka postavi sve linkove za sutrasnju tekmu protiv štrumfova!
pčelice - štrumfovi 3:1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.