FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li zainteresovanih za Gradačac? Kod nas ima jedno mjesto u autu, pa ako ima zainteresovanih nek se jave u pp.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.
Provjereno 
Misimovic pozvao taxi Uprava negoduje jer su nudili limuzinu

Misimovic pozvao taxi Uprava negoduje jer su nudili limuzinu
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Hajde Miske Reci Da ili Ne vise smori se ocam' 

Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
Jučer su po 100% provjerenim informacijama Misketa "nagovaraliˇ bukvalno da potpiše jer nema kluba i slično. Njegov jedini izgovor je bio da mu je MRSKO igrati u ovoj ligi, znaći gdje god je sjedio u gradu svi su ga muntali ko kakvu jumfericu, čak su mu večina igrača iz repke sugerisali da potpiše, a i selektor mu je direktno rekao da će ga pozvati ako potpiše za nas(tu nas je on fakat pogurao), znaći samo ako ga fakat smuntaju jer nema druge prepreke, onda će potpisati
nije frajeru lova upitna uopšte. 

Mosa RajvoSa
Sumnjam u to jer je Bazdarevic seljovac, trebalo bi se sve vajlda danas znati....
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
I pored finansija koje imamo bit ce veoma tesko dovest dobre igrace uovu ligu. Jedino ako uspijemo uci u grupnu fazu nekod takmicenja tada bi eventualno moglo doci kakvo bolje pojacanje. Ja iskreno na neki nacin i razumije Misketa,al eto nadam se opet da ce to biti dobro na kraju 

Re: Odg: FK Sarajevo
bv071 je napisao/la:Otisao Miske, samo vi cekajte.
Vala pored Misketa ne bi bilo lose i da Aco naleti.
Frajer pise non stop i jos provocira.
Ja sam na temi želje dobio 24-ni ban,jer sam reagovo na krivi navod,te napisao da u utakmici sa Bratstvom zeljina djeca u prosjeku imaju 24 godine.
100% je pristao sinoc oko 19-20 h, izvor bivsi igrac Sarajeva kojeg zna kolega sa posla(ja slusao razgovor prije nego sam igdje procita o tome).
Nadam se da Miske ne cuga, da ne bude kad se otrijezni sta vam je jeste li normalni.
Nadam se da Miske ne cuga, da ne bude kad se otrijezni sta vam je jeste li normalni.
Sjedila je ekipa jučer u jedoj sarajevskoj slastičarni, gdje radi moj haver mrtvi pitar, fina jedna ekipica i među njima Miske i Zlatan M. i ovi ga non stop muntaju hajde ba potpiši ovo ono, kaže mu Zlatan potpiši trebaš repki još narod te očekuje, vidiš da nam je sredina tanka, kaže njemu Miske pa potpiši ti kad me već muntaš, kaže njemu Zlatan pa mene niko nije ni zvao

P.s. @ nord1987 taj Meša je uvijek bio čovjek i ja ga respektujem bez obzira što je plavi, pokazao se one 1985 god i dovoljno je to, vjeruj mi lik ne pati od tih boja

P.s. @ nord1987 taj Meša je uvijek bio čovjek i ja ga respektujem bez obzira što je plavi, pokazao se one 1985 god i dovoljno je to, vjeruj mi lik ne pati od tih boja

Mosa RajvoSa
ako je doslo do toga da ga mi molimo da potpise slobodno ne treba ni dolaziti!mi nismo vise klub koji je mahalski i koji treba da moljaka i nagovara nekog da potpise! hoces neces zdra'o
treba se okrenuti utakmici koja nas ocekuje sutra i uzeti 3 boda i samo se fokusirati na to! 17 stranica o misketu mislim da je pretjerano...pozz

skontaj malo ko je miske i sta znaci u svijetu fudbala... odes na youtube i pogledas kome je i kako zabijao, sta je radio ekipama kao sto su bajern, leverkuzen, dortmund, sta ej radio španiji .... da ne nabrajam...Hz-Sa je napisao/la:ako je doslo do toga da ga mi molimo da potpise slobodno ne treba ni dolaziti!mi nismo vise klub koji je mahalski i koji treba da moljaka i nagovara nekog da potpise! hoces neces zdra'otreba se okrenuti utakmici koja nas ocekuje sutra i uzeti 3 boda i samo se fokusirati na to! 17 stranica o misketu mislim da je pretjerano...pozz
i ne moli ga nasa uprava nego ljudi oko naseg kluba, koji vole sarajevo i to je sasvim normalna stvar, tu nema nista lose... a ako potpise, a hoce ako Bog da, vidjet ces na posjeti i marketingu sta je to znacilo
Benko slazem se u potpunosti.
Nekad smo molili amatere al mislim da bi za misketa doslo bar 1000 navijaca njemu na noge samo da ga zamoli.
O posjeti ne treba ni raspravljati, sa Misketom bi to bilo dvostruko ili trostruko vise.
A mediji bi ponudili.
Nekad smo molili amatere al mislim da bi za misketa doslo bar 1000 navijaca njemu na noge samo da ga zamoli.
O posjeti ne treba ni raspravljati, sa Misketom bi to bilo dvostruko ili trostruko vise.
A mediji bi ponudili.
Cuj moliti,da ga vidim ja bi mu zaplakao samo da potpise 

NK.Zvijezda Gradacac- FK.Sarajevo - 2 kof 1,70
Danas akb odmah na 2 ide 100 km.
Danas akb odmah na 2 ide 100 km.
Ako mu je mrsko igrati po livadama sirom Bosne i Hercegovine, neka se dogovori sa ljudima u upravi da igra samo domace utakmice. Sta mu fali
Nemora nigdje ici iz carsije, nek trenira kad je ekipa na gostovanju ili neka ide gledati. Domace utakmice neka igra, vuk sit, ovce na broju.

Nemora nigdje ici iz carsije, nek trenira kad je ekipa na gostovanju ili neka ide gledati. Domace utakmice neka igra, vuk sit, ovce na broju.

E konacno i ova pauza prodze, sutra u sto vecem broju u Gradacac da napravimo ludilo i aBd. da se vratimo sa 3 boda
Ja se nadam da ce se ovo za Misketa konacno znati do podne, napatili su nas sa ovim cekanjem vec dvije noci ne spavam

Ja se nadam da ce se ovo za Misketa konacno znati do podne, napatili su nas sa ovim cekanjem vec dvije noci ne spavam

Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Pa prijateljuzar mislis dasmo mi toliko jaki da nekoga ovako jakog kao sto je Miske uslovljavas il dovodis na taj nacin hos nes
Velike se stvari postizu sa ljudima izvrha
Velike se stvari postizu sa ljudima izvrha
Ma naravno bude-ne bude, oprasmo sa ovim prava saga u nastavcima, idemo mi da podržimo naše bordo momke, mi svakako imamo beton tim, nosimo ih do pobjede aBd...simon je napisao/la:E konacno i ova pauza prodze, sutra u sto vecem broju u Gradacac da napravimo ludilo i aBd. da se vratimo sa 3 boda![]()
...i horde kreću na daleki put.....
Mosa RajvoSa
-
- Kontakt:
Pa prijatelju zar mislis da smo mi toliko jaki da nekoga ovako jakog kao sto je Miske uslovljav
as il dovodis na taj nacin hos nes
Velike se stvari postizu sa ljudima iz vrha fudbala, vjerujte da je samo to sto je Kodro probio led dolaska u BH sivilo nama otvorilo vrata i TA i Z.M.
as il dovodis na taj nacin hos nes
Velike se stvari postizu sa ljudima iz vrha fudbala, vjerujte da je samo to sto je Kodro probio led dolaska u BH sivilo nama otvorilo vrata i TA i Z.M.
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, bhfanatic14, broj6, Dave, feniksptica, Lecler, stokastoka23 i 104 gosta.