Cambiasso: Roma je u prednosti jer ne igra u evropi!
"Dobro je da smo zadržali bod prednosti, ali borba će do kraja biti teška.Mi ćemo sad pokušati da da se koncentrišemo samo na sebe i da osvajamo bodove u svakoj utakimici, ipak Roma je u blagoj prednosti jer je koncentrisana samo na prvenstvo i domaći kup dok mi mi igramo i u ligi šampina."
--------------------------------------

Ranieri: Inter je i dalje favorit
Trener Rome Claudio Ranieri bio je vrlo zadovoljan igrom i pobjedom svoje momčadi u gostima kod Barija 1-0 u dvoboju 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva...
Dokle kod je Inter na vrhu ljestvice, oni su i glavni favoriti za ''scudetto''. Oni imaju dovoljno snažnu momčad da se mogu do kraja sezone uspješno nositi na sva tri fronta. Na nama je da se borimo do kraja, ne samo za svaku pobjedu, već i za svaki gol, za svaku loptu u Seriji A. Mi smo fizički u jako dobrom stanju, neće nam se dogoditi pad koncentracije, ne želimo si stvarati niti veliki pritisak. Nikada ne znate hoće li vam se dogoditi loš dan, ali, dokle god smo u utrci za naslov, učinit ćemo sve da ga i osvojimo, ako se ukaže prilika – izjavio je Ranieri.
I TAKOO VELI RANIERI