Uz Mursela Kovačevića i onog Ibrakovog Karića.Skver je napisao/la:Nema razloga njega Husref spustati a ni dizati, davno sam vec pisao, momak je preskocio gradivo, ti sto su ga ucili nisu ga dobro naucili, nema vremena njeg Husref uciti, on je vec formiran igrac. Iz vec poznatih razloga zadnje dvije godine kroz Slobodu su prodefilisali igraci koji ne bi mogli igrati ni u ex YU juniorima Slobode.....mislim da su to bili najgori igraci u stogodisnjoj povijesti kluba.Batva je napisao/la:Samo neka je Husref spustio na zemlju Mehidica, kakva zvijezda i kita pas'ja, neka pocne marljivo trenirati da uzmemo kakvu kintu za njega dok je jos mlad.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja volim FK Tuzla City
Dobro bi bilo ako bi sutra na presu Predsjednik objavio da je potpisan reprogam duga na ime poreza.
Ja volim FK Tuzla City
U subotu ovaku atmosferu očekujem,naravno bez baklji da ne bi opet koverte iz saveza stizale
sigurno se brat @Chinaglia slaže

sigurno se brat @Chinaglia slaže
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ne moraju u prvih 11, ali moraju biti bar na klupi...ultrasstyle_tz je napisao/la:ne moraju 2 u-21 u premijer ligi poceti..to vazi za ligu federacije
Dragan Skakić nam je bio već jednom na Tušnju ove sezone, utakmica Sloboda-Čelik, a sudio nam je i u Bijeljini protiv Radnika. Kartonira nemilosrdno, tako da se moramo paziti. Nadam se da neće biti ni baklji, jer nam nove čestitke iz saveza trenutno nisu neophodne.
- FranckRibery
- Kontakt:
j.e.b.o.t.e brojim dane kad ce utakmica hahah nikad docekat
kad sutra zagrmi volim te slobodo 

Poklon.
Hoce li biti danas presica pred sutrasnji susret, predstavljanje pojacanja bilo sta ?
samo Sloboda
Izasao je neki clanak na klixu, ne znam je li to sa press-a.merak je napisao/la:Hoce li biti danas presica pred sutrasnji susret, predstavljanje pojacanja bilo sta ?
Jedan grad, jedna ljubav!
-
dzekooooTz
- Kontakt:
http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... rnije-vode" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači ništa od Dilavera Zrnanovića, Sulejmana Krpića i Stefana Čolovića
Nema veze,opet cemo ih raskovatTuzlak04 je napisao/la:Znači ništa od Dilavera Zrnanovića, Sulejmana Krpića i Stefana Čolovića
Zlatan Nalić sin tuzlanski
majko draga, kako sam poželio Slobodu
ooo Forza Sloboda alee, ooo Forza Sloboda alee, bisogna vincereee
Hladno cenera stavljam sutra...beka23 je napisao/la:
Poklon.
Gdje ćeš s tolikom lovomNKMramor je napisao/la:Hladno cenera stavljam sutra...beka23 je napisao/la:
Poklon.![]()
A malo je falilo da pozelimo da pauza potraje godinama.Chinaglia je napisao/la:majko draga, kako sam poželio Slobodu![]()
Smeta mi ovo vrijeme, nece nam igraci doci do izrazaja, nece moci pokazati sve sto znaju ako bude natopljen teren. Nekad sam govorio "dobar pocetak je pola uspjeha", ali jok, razuvjeri me Sloboda u 1. dijelu poslije par odlicnih rezultata.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Zna li neko radon vrijeme kancelarije u Mejdanu gdje se mogu kupiti karte za sjever.Jutros sam bio u 9h,nikog nema.
Zadnja izmjena: hondas, dana/u 27 feb 2015, 14:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Objavljeno petak, 27 Februar 2015 12:48 | Štampa |
Adem hodzic potpisao ugovor
Još jedan mladi i talentovani fudbaler postao je član crveno - crne porodice.
Adem Hodžić (18) u prisustvu oca Jasmina i potpredsjednika Kluba Amera Karabegovića potpisao je dvopipogodišnji ugovor sa Crveno - crnim, te će već od sutra konkurisati za sastav koji će igrati protiv Travnika.
Hodžić je talentovan veznjak, a u dosadašnjok karijeri nastupao je za mlađe selekcije zagrebačkog Dinama i Rijeke.
Adem hodzic potpisao ugovor 1"Nastavljamo sa planom Kluba da u što skorijoj budućnosti stvorimo tim sastavljen od naših domaćih i mladih igrača. Cilj nam je da oni budu okosnica ekipe koja će vrlo brzo nastupati u evropskim takmičenjima", istakao je Amer Karabegović, potpredsjednik Kluba.
"Bila je ovo naša najveća želja i konačno nam se ostvarila. Ovo je veliki klub i počastvovani smo što će Adem nastupati za Slobodu", kazao je Jasmin Hodžić, otac mladoh veznjaka.
Kvalitet talentovanog fudbalera prepoznao je i Husref Musemić koji ga je uvrstio na spisak putnika za pripreme u Međugorju. Hodžić će pored rada sa prvim timom nastupati i za juniore Crveno - crnih koji se takmiče u Omladinskoj Premijer ligi BiH.
Adem Hodžić (18) u prisustvu oca Jasmina i potpredsjednika Kluba Amera Karabegovića potpisao je dvopipogodišnji ugovor sa Crveno - crnim, te će već od sutra konkurisati za sastav koji će igrati protiv Travnika.
Hodžić je talentovan veznjak, a u dosadašnjok karijeri nastupao je za mlađe selekcije zagrebačkog Dinama i Rijeke.
Adem hodzic potpisao ugovor 1"Nastavljamo sa planom Kluba da u što skorijoj budućnosti stvorimo tim sastavljen od naših domaćih i mladih igrača. Cilj nam je da oni budu okosnica ekipe koja će vrlo brzo nastupati u evropskim takmičenjima", istakao je Amer Karabegović, potpredsjednik Kluba.
"Bila je ovo naša najveća želja i konačno nam se ostvarila. Ovo je veliki klub i počastvovani smo što će Adem nastupati za Slobodu", kazao je Jasmin Hodžić, otac mladoh veznjaka.
Kvalitet talentovanog fudbalera prepoznao je i Husref Musemić koji ga je uvrstio na spisak putnika za pripreme u Međugorju. Hodžić će pored rada sa prvim timom nastupati i za juniore Crveno - crnih koji se takmiče u Omladinskoj Premijer ligi BiH.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
De jos koji puthondas je napisao/la:Objavljeno petak, 27 Februar 2015 12:48 | Štampa |
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.