Igrao je već u CL za Chelsea, pretpostavljam da ne bi smio sada igrat EL za drugi klub (ipak su to oba evropska natjecanja). Ali možda sam u krivu.Jericho je napisao/la:???Biscione je napisao/la:Ako ništa sreća je pa im ne smije igrat Schurle.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Igro je i Sacir za Bayern vjerovatno, a i Podolski za Arsenal pa smo ih opet mogli registrovat. Kovacic kad je doso je isto vec igro za Dinamo. Mislim da se jedan koji je vec igro u LP smije registrovat.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Jbt led kao da igramo protiv Morinhovog Chelsea, a ne tamo nekog Wolfsburga...
Mozda mi jesmo slabi, ali ne toliko da se yebeno plasimo prosjecnog njemackog kluba...
Samo da nam budu na raspolaganju isti igraci kao protiv Celtica i mi idemo dalje bez problema, istih 11 samo Handu na gol i to je to ...
Bitnija je sada pobjeda protiv Viola nego ista drugo, jer bi imali jedan odlican niz utakmica sa dobrim rezultatima, a to nam je itekako potrebno...
Mozda mi jesmo slabi, ali ne toliko da se yebeno plasimo prosjecnog njemackog kluba...
Samo da nam budu na raspolaganju isti igraci kao protiv Celtica i mi idemo dalje bez problema, istih 11 samo Handu na gol i to je to ...
Bitnija je sada pobjeda protiv Viola nego ista drugo, jer bi imali jedan odlican niz utakmica sa dobrim rezultatima, a to nam je itekako potrebno...
Schurle je igra jucer za njih
tako da ce vjerojatno igrat i protiv nas.
Ne bi im ni Messi i Ronaldo zajedno pomogli
Ne bi im ni Messi i Ronaldo zajedno pomogli
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Wolfsburg je daleko od prosjecnog kluba.Gledaj rezultate ove sezone,gledaj igrace,gledaj igru.Veliki su favoriti ovdje.
Onaj Rodriguez je jedan od najboljih bekova na svijetu...
Da, ne znam gdje mi je bila pametarminz je napisao/la:Igro je i Sacir za Bayern vjerovatno, a i Podolski za Arsenal pa smo ih opet mogli registrovat. Kovacic kad je doso je isto vec igro za Dinamo. Mislim da se jedan koji je vec igro u LP smije registrovat.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Po cemu su veliki favoriti ja fakat ne znam, pogledaj ekipe po imenima i vidjet cemo ko je veliki favorit.SiamoNoi je napisao/la:Wolfsburg je daleko od prosjecnog kluba.Gledaj rezultate ove sezone,gledaj igrace,gledaj igru.Veliki su favoriti ovdje.
Jos kad dodamo daleko kvalitetnijeg trenera prolaz je neminovnost
Svaki igrac iz prvih 11 Intera osim nasih prosjecnih bekova bi igrao kod vukova dok oni taj korak iznad prosjecnosti imaju u Rodrigezu, Gustavu, De Bruyneu i eventualno Schurrleu, ostalo sumnjam da bi kod nas bilo i na klupi.
Osim ako bacis pogled na rezultatitackacom pa pomislis da je Dost WC spic a onda skontas da su svojevremeno i jedan Mintal ili Gekas trpali mreze u BL a u sustini nivo Maxi Lopeza.
Kljuc je u njihovoj ofanzivi sto vise iskljuciti iz igre De Bruynea, sto Medel sigurno moze i da Guarin i ko bude drugi veznjak uzoru teren i pritiscu Gustava, a Icardi ce njihovu skromnu odbranu rutinski da rjesava, ali ipak najvaznije od svega ako mi budemo pravi kao u zadnje vrijeme ili jos bolji sto sigurno mozemo vukovi ne bi trebali predstavljati veci problem.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pupi04 je napisao/la:Po cemu su veliki favoriti ja fakat ne znam, pogledaj ekipe po imenima i vidjet cemo ko je veliki favorit.SiamoNoi je napisao/la:Wolfsburg je daleko od prosjecnog kluba.Gledaj rezultate ove sezone,gledaj igrace,gledaj igru.Veliki su favoriti ovdje.
Jos kad dodamo daleko kvalitetnijeg trenera prolaz je neminovnost![]()
Svaki igrac iz prvih 11 Intera osim nasih prosjecnih bekova bi igrao kod vukova dok oni taj korak iznad prosjecnosti imaju u Rodrigezu, Gustavu, De Bruyneu i eventualno Schurrleu, ostalo sumnjam da bi kod nas bilo i na klupi.
Osim ako bacis pogled na rezultatitackacom pa pomislis da je Dost WC spic a onda skontas da su svojevremeno i jedan Mintal ili Gekas trpali mreze u BL a u sustini nivo Maxi Lopeza.
Kljuc je u njihovoj ofanzivi sto vise iskljuciti iz igre De Bruynea, sto Medel sigurno moze i da Guarin i ko bude drugi veznjak uzoru teren i pritiscu Gustava, a Icardi ce njihovu skromnu odbranu rutinski da rjesava, ali ipak najvaznije od svega ako mi budemo pravi kao u zadnje vrijeme ili jos bolji sto sigurno mozemo vukovi ne bi trebali predstavljati veci problem.
Naježio sam se na ovaj post, pomislio bi čovjek da pišeš o Bayernu ili Realu, a ne o Inter koji je jedva izbacio Celtic, ekipu protiv koje bi i Sarajevo imalo kakve - takve šanse. Inter u trenutnoj formi ne da nema nikakve šanse, nego u deset duela ne bi izbacio Wolfsburg. Razlika u kvaliteti je očigledna, kako individulana tako i kolektivna, Wolfsburg u timu ima tri WC igrača i jednog koji je blizu tome (Gustavo, Rodriguez, De Bruyne), a takvih u Interu nema, ja ih baš i ne vidim u ovom rosteru. Uz sve ne treba zaboraviti da je Wolfsburg praktično osigurao drugo mjesto, a Inter se do kraja mora boriti za Europa ligu. Što se pak Dosta tiče zna se razlog, bar znaju oni koji prate Bundesligu zašto je eksplodirao. Nekada najbolji strelac Eredivisiea muku muči sa ravnim stopalama zadnjih godina. Konačno su mu napravljeni ortopedski ulošci koji su mu pomogli da pokaže potencijal zbog kojeg je i doveden. Sjeti se Di Natalea i šta je taj fosil, penzioner radio po Seriji A. Pa jedan Perišić kad je u formi bolji je ili je bar na nivou svih veznjaka Intera uz svo dužno poštovanje. O Manciniju sam sve ranije rekao, prosječan trener koji je osvajao trofeje kad je najviše trošio. Wolfsburg nije pokazao snagu samo protiv Bayerna i bljensuo na 5 minuta, oni su protiv Bayera pokazali sa kakvim napadačkim potencijalom raspolažu. Ekipa koja uvali pet komada Bayeru koji se poigravao sa viceprvakom Evrope nije prosječan tim kako pojedinci hoće da prikažu.
Na kraju krajeva sve kladionice stavljaju Wolfsburg kao prvog favorita takmičenja ili oni ne znaju što ti znaš.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 28 feb 2015, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ma dobro, covjek hoce da kaze da ih se ne treba plasit ko da su Real, Barca il Bayern. Oni su u super formi i jesu favoriti al pricat o njima ko o nekoj velesili je pretjerano. Inter ima i vise sansi nego vecina misli. Uostalom dvomec ce najbolje pokazat. Ja mislim da ako do tih utakmica dignemo jos formu da imamo odlicne sanse da prodjemo. Apsolutni favorti sigurno da nisu, a i bolje je ako nas podcijene.
A ovo u vezi Dosta, to on nije imo ravna stopala u Holandiji il su mu oduzeli uloske kad je ulazio Njemacku?
A ovo u vezi Dosta, to on nije imo ravna stopala u Holandiji il su mu oduzeli uloske kad je ulazio Njemacku?
Ja znam da ti ne znas ovu ekipu Intera, da bacis pogled na tabelu i stvoris sliku i to je tvoje znanje, u ekipi ima ogromnog potencijala a konacno su i igraci u novoj formaciji dobili priliku da igraju na poziciji na kojoj su najkorisniji, u ovom dvomecu se sve Inter pita, ako budu na pravom nivou vukovi nemaju nikakve sanse pa 10 puta osigurali drugu poziciju.
Guarin kad je u formi i dobar sam sa sobom jedan je od najboljih veznjaka na svijetu uz svo duzno postovanje
Mogu kladionice stavljat koliko hoce Wolfsburg kao prvog favorita kad oni ovo nece osvojit, odnosno ovo im je kraj takmicenja.
P.S. Dost je obican kloc, za njeg je Mario Gomez IlFenomeno.
Guarin kad je u formi i dobar sam sa sobom jedan je od najboljih veznjaka na svijetu uz svo duzno postovanje
Mogu kladionice stavljat koliko hoce Wolfsburg kao prvog favorita kad oni ovo nece osvojit, odnosno ovo im je kraj takmicenja.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
PA nije valjda da porediš tempo u Holadniji i u Bundesligi. Čovjek koji je trenirao pod Magathom zna šta znači "gonič robova". Naravno da su postojali i ranije, ali nivo Bundeslige je daleko iznad Eredivisea.arminz je napisao/la:Ma dobro, covjek hoce da kaze da ih se ne treba plasit ko da su Real, Barca il Bayern. Oni su u super formi i jesu favoriti al pricat o njima ko o nekoj velesili je pretjerano. Inter ima i vise sansi nego vecina misli. Uostalom dvomec ce najbolje pokazat. Ja mislim da ako do tih utakmica dignemo jos formu da imamo odlicne sanse da prodjemo. Apsolutni favorti sigurno da nisu, a i bolje je ako nas podcijene.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Potpisujem većinu toga sto je kolega sa Bundeslige rekao.I naravno da Inter ima šanse (ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa,jel...),ali bojim se da ovaj Mancinijev jos nije dorastao Wolfsburgu.Previše je tu nepoznanica i "ako","šta bi bilo".Jasno da se nadam prolasku i ako se prođe to bi bila rezultatski prva znacajnija stvar koju je Mancini napravio.
Ovo bi im bio sastav koliko sam pratio:
Benaglio-Rodriguez,Knoche,Naldo,Vierinha/Jung-Gustavo,Arnold/Guilavogui -Perišić/Caligiuri,De Bruyne,Schurrle-Dost
Ovo bi im bio sastav koliko sam pratio:
Benaglio-Rodriguez,Knoche,Naldo,Vierinha/Jung-Gustavo,Arnold/Guilavogui -Perišić/Caligiuri,De Bruyne,Schurrle-Dost
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Imamo različite poglede na fudbal, Wolfsburg koji dolazi iz najače lige na svijetu uz Premiership i Inter koji igra u Seriji A, ligi koja je u velikom padu zadnjih godina. Da pričamo o Interu od prije 4-5 godina onda bi svakako WOlfsburg bio podređen, ali stvari su se promjenile, WOlfsburg je veliki projekat, koji raste iz dana u dan, raspolažu nevjerovatnim finansijskim sredstvima kojih više nemaju ni najbolji klubovi u Italiji. Pametnom dosta. A gle čuda, rezultati su te demantovali bar kad pričaš o tom vanserijskom potencijalu koji Inter ima. Inter može izbaciti Wolfsburg, može i jaču ekipu od njih, ali trenutna forma mi stavlja veliku sumnju u takav ishod.Pupi04 je napisao/la:Ja znam da ti ne znas ovu ekipu Intera, da bacis pogled na tabelu i stvoris sliku i to je tvoje znanje, u ekipi ima ogromnog potencijala a konacno su i igraci u novoj formaciji dobili priliku da igraju na poziciji na kojoj su najkorisniji, u ovom dvomecu se sve Inter pita, ako budu na pravom nivou vukovi nemaju nikakve sanse pa 10 puta osigurali drugu poziciju.
Guarin kad je u formi i dobar sam sa sobom jedan je od najboljih veznjaka na svijetu uz svo duzno postovanje![]()
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 28 feb 2015, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Normalno da imamo razlicite poglede kad sam ja svoju sliku stvorio nakon 10-ak odgledanih utakmica Wolfsburga a ti nakon pogleda na tabelu Serie A.
Ne volim lupat u prazno, Wolfsburg je sasvim korektna ekipa ali apsolutno nikakav bauk ili neprelazna prepreka, njihov stil igre jednostavno godi Interu i to cemo i vidjet u ovom dvomecu.
Ne volim lupat u prazno, Wolfsburg je sasvim korektna ekipa ali apsolutno nikakav bauk ili neprelazna prepreka, njihov stil igre jednostavno godi Interu i to cemo i vidjet u ovom dvomecu.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
JA lige petice pratim već 20 godina, siguran sam da sam pogledao toliko utakmica Serije A , da bi mi pozavidjeli mnogi simpatizeri iste, ali kad je Wolfsburg u pitanju onda o njima mogu da pišem sa velikim pravom.Zadnjih 6-7 godina odgledao sam sve utakmice ovog kluba i znam sa čime raspolažu. INter ne podcjenjujem, ali govorim realnim jezikom, jedno su želje druga je realnost.Pupi04 je napisao/la:Normalno da imamo razlicite poglede kad sam ja svoju sliku stvorio nakon 10-ak odgledanih utakmica Wolfsburga a ti nakon pogleda na tabelu Serie A.
Istina je da ovaj Inter ima veliki potencijal,samo je problem sto se sa njime koliko toliko normalno pocelo raditi tek pred koji mjesec nakon smjene one budaletine.Zato i kažem...previše je tu još nepoznanica i nedefiniranih stvari (1.koliko će Danilu trebati da vrati formu nakon ozljede kako bi imali dva pristojna beka,2.moze li Juan popraviti formu,3.moze li Guarin nastaviti u ovom ritmu,4.hoće li Mancini izvoditi razne pizdarije sa sastavom što mu nije strano itd.) da bi Inter ovdje bio favorit.Uostalom nepotrebnim podcjenjivanjem/omalovažavanjem Wolfsburga omalovažavamo eventualni jako dobar posao koji bi Inter mogao napraviti nakon dvije utakmice s Nijemcima.
Niko ne poredi njemacku ligu sa holandskom al mi malo komicno to oko ulozaka. Odjednom covjek zaboravio davat golove jer su mu ravni tabani.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa dobro, naš Bajramović se oprostio prije 30-te zbog prsta, valjda ti je jasno da bio bio na vrhunskom nivou moraš biti potpuno zdrav. Eredivisie je par klasa ispod Bundeslige , nije zaboravio davati golove samo ih nije davao kao što ih sad daje. Luca Toni je eksplodirao u 26-27-oj, nikad nije kasno.arminz je napisao/la:Niko ne poredi njemacku ligu sa holandskom al mi malo komicno to oko ulozaka. Odjednom covjek zaboravio davat golove jer su mu ravni tabani.
Uglavnom, ako svi igraču budu na raspolaganju Wolfsburg će vjerovatno izaći u ovom sastavu:
----------------------Dost---------------------
Perišić---------De BRuyne----------Schurrle
----------Gustavo------Guilavogui----------
Rodriguez---Naldo--Knoche-------Vierinha/Trasch
-------------------BEnaglio------------------------
Postoji mogućnost da Vierinha ode na desno krilo ili da Arnold počne umjesto Guilavoguija.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 28 feb 2015, 01:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne omalovazavam ja Wolfsburg vec sam ubjedjen u prolaz Intera jer nam njihov stil igre odgovara i znati cemo se nosit sa tim.
Icardi je stvoren za ovaj dvomec, kaznit ce ih svakom prilikom.
Icardi je stvoren za ovaj dvomec, kaznit ce ih svakom prilikom.
Ovako su nas i protiv Barce omalovazali!
Idemo ludo idemo jako.
Idemo ludo idemo jako.
Murillo=JJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.