Nagadzanja kao i nasa na ovom forumumiden je napisao/la:Ne znam jestel primjetili, po nekim stranicama i pojedincima na fb, Miske je ''naš''.
Ne sviđa mi se to, ako nije 100% tacno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Neki mi djeluju baš sigurni, a možda samo djeluju.belosevic28 je napisao/la:Nagadzanja kao i nasa na ovom forumumiden je napisao/la:Ne znam jestel primjetili, po nekim stranicama i pojedincima na fb, Miske je ''naš''.
Das Ist Walter
-
belosevic28
- Kontakt:
NIko sretniji od mene ako je takomiden je napisao/la:Neki mi djeluju baš sigurni, a možda samo djeluju.belosevic28 je napisao/la:Nagadzanja kao i nasa na ovom forumumiden je napisao/la:Ne znam jestel primjetili, po nekim stranicama i pojedincima na fb, Miske je ''naš''.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ove razne stranice vise cine stetu nego korist,lupetaju gluposti. Dva dana cekanja na Misketa ucrvo sam se,vala popusta me euforija ali i dalje sam optimista.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- prasovic89
- Kontakt:
E kad se sjetim scene jedne na čaršiji sa našim reprezentativcima. Prilazim ja svima, pozdravljam se, zastajem pored Misketa i govorim mu da nmg nigdje naći njegov dres u Wolfsburgu kad Vedo govori misketu '' eto ti mušterije, prodaj mu dres ''. Pa druga scena, prilazim Salihoviću reko da se slikamo kad Rahimić govori da stanem pored njega i da se slikam sa svima a ja reko jok, fala tebi al ja hoću samo sa Salihovićem 
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
xbox je napisao/la:Ove razne stranice vise cine stetu nego korist,lupetaju gluposti. Dva dana cekanja na Misketa ucrvo sam se,vala popusta me euforija ali i dalje sam optimista.
MA BRATE SAMO TREBA BITI REALAN JBG NISAM NESTO UPECO NA OVU VIJEST OKO MISKETA NIKO SRETNIJI OD MENE I NAS DA DODJE AL STO PRIJE PRIHVATIS REALNOST I OSTALO LAKSE CE BITI BAR NAM JE BRZO DAN DVA PROSLA ETO SUTRA AKO BOG DA POCINJE SEZONA TAKO DA CE SE MANJE PRICAT O NJEMU JOS AKO UZMEMO 3 BOBE SUTRA DA IGRAMO NA PLAZI NA PIJESKU UZELI BI IH TAKO DA CE SUTRA FIZICKA SPREMA I INDVIDUALNI KVALITET DOCI DO IZRAZAJA
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
E ovaj mi poznat
- HzHercegovac
- Kontakt:
sutra , a i svaku narednu igraci treba da ostave srce na terenu i u maju slavimo aBd duplu
miske ako dodje dobrodosao , ako ne sretno mu bilo msm da i bez njega ce da bude ruke ovam gore i "otaj" rad
sretno nam svima sutra aBd i molim ove najvatrenije bez incidenata da pokazemo koliko smo veliki
sretno i bericetno , amin
miske ako dodje dobrodosao , ako ne sretno mu bilo msm da i bez njega ce da bude ruke ovam gore i "otaj" rad
sretno nam svima sutra aBd i molim ove najvatrenije bez incidenata da pokazemo koliko smo veliki
sretno i bericetno , amin
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- prasovic89
- Kontakt:
Dino : '' Vjerovatni su naši i vaši gledaoci čuli za Barcelonu... ''
Senad : '' To je naš klub kao što Real nije naš klub. ''

Senad : '' To je naš klub kao što Real nije naš klub. ''
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Dino: Jajalo je slikao svlačionice i terene, nije vjerovao kakvi (ne)uslovi vladaju kod nas u BiH!

Senad: Kolika je cifra od TA?
Dino: Mašala iznos!

Senad: Kolika je cifra od TA?
Dino: Mašala iznos!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 27 feb 2015, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ja tebi dajem jos par sati fore da popravis ponudu,pa ne dolazi nam...da ne kazem ko..nukleusmember je napisao/la:e"o ja pasha,u rtuka protiv borca?tribina po sopstvenom izboru?socrates je napisao/la:Ko god hoce da baci opkladu da je zavrseno??,josh ti dajem 7 dana fore
![]()
VVVBK
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- moustapha
- Kontakt:
- prasovic89
- Kontakt:
Koji gospodin 
Kafa, šećer ...
Al' i Senad indirektno prca komšije
Kafa, šećer ...
Al' i Senad indirektno prca komšije
Gospođo Mirsada hvala Vam što ste nam rodili ovog čovjeka
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
DINO TI SI VANZEMLJAK ha ha
Hvala Allahu sto nam podari ovog insana Dino Selimovica,od rata nas nije nista bolje snaslo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Mislio sam reci Dino je VANZEMJANAC
Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, DjaniTarik, HordasFks, Lecler, ZaZelju i 87 gostiju.