FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 27 feb 2015, 21:01

socrates je napisao/la:
Evander je napisao/la:Dva mjesta kod mene u autu slobodna. Zaintresovani se mogu javiti na PP. Ozbiljniji samo dolaze u obzir, ne mladji i problematicni.
Svaka cast majstore.. :thumbup:

Al' jbg,malo mi ovo zvuci kao "oglas licne prirode"..hahahahahahahahaha...halali brate... ;)

Inace traSu aBd-a..Benkoski,Nemanja.. :kafa:
Pa buraz i mene ce jeftinije doci, svejedno mi je koliko je ljudi, a i nekome mogu valjati. Bolje autom nego busem. Samo necu neke debile primati. Neki ozbilja momci, sta fali.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 27 feb 2015, 21:05

Dino Selimovic :salut:
Ti si opet šampion !

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 27 feb 2015, 21:09

fulio sam Dinino gostovanje :cry: hoće li neko uploadovati? :pray:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 27 feb 2015, 21:10

Ma rega sve stari,jasno i korektno od tebe..Nego meni bilo gase na prvo citanje ono,auto,dva mjesta,samo ozbiljni dolaze u obzir,itd...kontas,dobar zonfa.. :thumbup:

U svakom slucaju sretno sutra,i samo pametno.. ;)
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 27 feb 2015, 21:19

PeppermintSA je napisao/la:fulio sam Dinino gostovanje :cry: hoće li neko uploadovati? :pray:
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 27 feb 2015, 21:19

PeppermintSA je napisao/la:fulio sam Dinino gostovanje :cry: hoće li neko uploadovati? :pray:
Bit ce sigurno na yt kanalu Face TV-a :)

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 27 feb 2015, 21:20

miden je napisao/la:Moram reci da mi je Dino dok je pricao o stadionu, dosta optimisticno djelova. Vjerovatno je Akademija u prvom planu, ali recimo da ove godine uđemo u grupu EL(abd). Mislim da bi se oko stadiona pocelo opasno kuhati.

Ima vec plan za to!

http://oi60.tinypic.com/b8uw7o.jpg

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 27 feb 2015, 21:21

keramikr je napisao/la:
hvala legendo! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 27 feb 2015, 21:22

hz1987 je napisao/la:
miden je napisao/la:Moram reci da mi je Dino dok je pricao o stadionu, dosta optimisticno djelova. Vjerovatno je Akademija u prvom planu, ali recimo da ove godine uđemo u grupu EL(abd). Mislim da bi se oko stadiona pocelo opasno kuhati.

Ima vec plan za to!

Jel ovo neko subjektivno napravio, ili ima veze s ljudima iz kluba?

Mislim da je ovo necija fina zamisao, ali da nema veze sa realnošću...I Dino je vcrs rekao da u obzir dolazi neko zajednicko ulaganje od strane kluba i opštine...Ovi novi stadioni...ništa od toga...
U INAT SVIMA 1946

manning18
Kontakt:

Post Postao/la manning18 » 27 feb 2015, 21:30

ma onaj idejni projekat od Seada Gološa izgleda lijepo, prava rekonstrukcija AFH

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 27 feb 2015, 21:31

BoskoAntic je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:

Ima vec plan za to!

Jel ovo neko subjektivno napravio, ili ima veze s ljudima iz kluba?

Mislim da je ovo necija fina zamisao, ali da nema veze sa realnošću...I Dino je vcrs rekao da u obzir dolazi neko zajednicko ulaganje od strane kluba i opštine...Ovi novi stadioni...ništa od toga...
plan je rasformirati gras u obliku u kojem postoji (za mandata dine konakovica u kantonu)
gras svakako treba da seli u hrasnicu - gdje je plan uvodjenja tramvajske linije za hrasnicu
do tada ce se izvrsiti eksproprijacija zemljista u novom gradu gdje ce nacelnik novog grada izvrsiti dopunu urbanistickog plana za tu lokaciju i grad sarajevo uz kanton sarajevo i opcinu novi grad pokrenuti taj projekat o kojem se govori. u tome jeste caka, da bez grada ne moze nista. lokacija je idealna zbog polozaja sadasnjeg stadiona otoka (koji postaje pomocni) kao i bazena otoka - gdje se dobija jedna nova urbana sportska zona.
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 27 feb 2015, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 feb 2015, 21:32

hz1987 je napisao/la:

Ima vec plan za to!

Ako ti nije problem da nam kažeš nešto više.
Imam osjecaj da je Dino pricao o rekonstrukciji Koševa. Možda griješim.

Tek sam sad vidio objašnjenje gore.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 27 feb 2015, 21:57, ukupno mijenjano 4 puta.
Das Ist Walter

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 27 feb 2015, 21:33

Kao što sam ranije pisao za Misketa, tek narednih dana, samo što mu je mrsko igrati u ligi ovoj je razlog otezanaja, ali pristaće aBd.

Kakav je Dino gašpar ispao i suvereno vladao sa jednim Senadom koji razvaljuje mnoge jače likove u emisijama :thumbup: :thumbup:

Kaže Senad u emisiji da navija za Velež, a kad pokaza i okrenu se u pravcu gurbetnjaka, kaže : kako se zovu ovi naši, jel susjedi ili komšije :rol: :rol:

P.S Kad se sjetim Baljaka i sličnih predstavnika kluba koji dvije ne znaju svezati :facepalm:
DINO KING
Mosa RajvoSa

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 feb 2015, 21:37

Samo da je sutra akb,uzeti tri boda.Jako nam je sutra bitna ta utakmica.Sa pobjedom dobijamo samopouzdanje i takvu eforiju pred Borac,da bi pale i tri put jace ekipe na Kosevu.
Sutra Zvijezda mora pasti. :pray:

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 27 feb 2015, 21:40

ma sutra je abd pobjeda 100%,uz maksimalno zalaganje i pristup,3 bobe dolaze u to sam siguran,imam neki dobar osjecaj.Uglavnom sve ce dobro proci i onda ludnica na Kosevu protiv Borca :)
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 27 feb 2015, 21:41

pitarlOOk je napisao/la:Kao što sam ranije pisao za Misketa, tek narednih dana, samo što mu je mrsko igrati u ligi ovoj je razlog otezanaja, ali pristaće aBd.

Kakav je Dino gašpar ispao i suvereno vladao sa jednim Senadom koji razvaljuje mnoge jače likove u emisijama :thumbup: :thumbup:

Kaže Senad u emisiji da navija za Velež, a kad pokaza i okrenu se u pravcu gurbetnjaka, kaže : kako se zovu ovi naši, jel susjedi ili komšije :rol: :rol:

P.S Kad se sjetim Baljaka i sličnih predstavnika kluba koji dvije ne znaju svezati :facepalm:
DINO KING

Senad je Pitar teški :) kao i cjela ekipa FACE-a :)
U INAT SVIMA 1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 feb 2015, 21:43

BoskoAntic je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:Kao što sam ranije pisao za Misketa, tek narednih dana, samo što mu je mrsko igrati u ligi ovoj je razlog otezanaja, ali pristaće aBd.

DINO KING

Senad je Pitar teški :) kao i cjela ekipa FACE-a :)
Svi osim one voditeljke dnevnika.
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2015, 21:44

hz1987 je napisao/la:

Ima vec plan za to!

Predobar srednji stadioncic za nas samo mi frka kako na ovome da ugostimo ekipe tipa Borussia M. i sl. :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 feb 2015, 21:47

Jako bitno jako sutra startovati pobjedom...i ova utakmica ce nam pokazati jeli ekipa na pravom putu.Prije svega mislim na utakmicu kao takvu gdje mi pocinjemo bez tri "kljucna" igraca iz prosle polusezone...dakle bez kapitena,bez Stojceva i motora ove ekipe iz prosle polusezone, koji je toliko vazan bio da kad je on dobro igrao igralo je i Sarajevo,i bez Sevke Okica koji je toliko vazan postao od kako je Meho dosao i vrlo bitan faktor ovoga tima...i iz tog razloga mene najvise zanima sutrasnja utakmica u fazonu kako smo mi spremni odgovoriti na to uz sve ove"promjene" odnosno nedostatke za sutra.

Obradujte nas jos jednom :pray:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 27 feb 2015, 21:48

Jos od ljeta 2014 postoji nase pismo namjere u Kantonu i Opstini Centar za dodjeljivanju koncesije na 40 god...za stadion AFH. Nasa ulaganja bi bila oko 9 milona KM....od toga je pola za krov na istoku i zapadu. Ostalo je za semafor, reflektore, press kabine i novi travnjak. To bi bila prva faza a druga bi bila jos 9 miliona. Novi parking, mali hotel ( na poziciji sadasnje praonice i kafane)....i jos par drugih stvari.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bejker, egocentrik, HyperOS, jurisicduska, MSOZ101, napoleon72, Sinfoc1986, Tarapi i 90 gostiju.