FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2015, 21:49

HordeBL je napisao/la:Jos od ljeta 2014 postoji nase pismo namjere u Kantonu i Opstini Centar za dodjeljivanju koncesije na 40 god...za stadion AFH. Nasa ulaganja bi bila oko 9 milona KM....od toga je pola za krov na istoku i zapadu. Ostalo je za semafor, reflektore, press kabine i novi travnjak. To bi bila prva faza a druga bi bila jos 9 miliona. Novi parking, mali hotel ( na poziciji sadasnje praonice i kafane)....i jos par drugih stvari.
Ovo bi bilo i vise nego odlicno samo su mi trn u oku one zelene stolice :eh:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 feb 2015, 21:55

miky_hz je napisao/la:Jako bitno jako sutra startovati pobjedom...i ova utakmica ce nam pokazati jeli ekipa na pravom putu.Prije svega mislim na utakmicu kao takvu gdje mi pocinjemo bez tri "kljucna" igraca iz prosle polusezone...dakle bez kapitena,bez Stojceva i motora ove ekipe iz prosle polusezone, koji je toliko vazan bio da kad je on dobro igrao igralo je i Sarajevo,i bez Sevke Okica koji je toliko vazan postao od kako je Meho dosao i vrlo bitan faktor ovoga tima...i iz tog razloga mene najvise zanima sutrasnja utakmica u fazonu kako smo mi spremni odgovoriti na to uz sve ove"promjene" odnosno nedostatke za sutra.

Obradujte nas jos jednom :pray:

Ko zna hoce li i Cimirot igrati po ovakom lošem terenu.
Mislim da Stojcev izostank nece biti veliki hendikep,posto je teren vise nego loš.Nama su sutra potrebi igraci spremni na trku,borbu,tucu,po blatnjavom terenu.Najvise se uzdam u Beknu, jer on ne preza od duela, i sutra bi trebao biti najveca opasnost po Zvijezdu.Vidjeli smo sta znaci tezak teren protiv Bosne V.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 27 feb 2015, 21:58

Naravno stolice bi bile potpuno nove. Na istoku bi bilo 20 poslovnih prostora i klasicni restoran koji bi klub otvorio. Sadasnja Bordo TV bi prerasla u FCSTV . ...i jedan mali studio bi bio na istoku.
Sad...hmmm ...hoce ili nece pristati da nam daju koncesiji....do njih je. Ako nece, mogu ga vec veceras zakljucati. Ionako osim nas niko ga vise ne koristi. Kako dizu cijene za koncerte (trenutno je 16 000KM) i estradne zvijezde ce uskoro odustati od pravljanjs koncerata na istom

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 feb 2015, 21:59

slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 feb 2015, 22:00

HAJDE SAMO ZABI GOOOOO

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2015, 22:07

20 poslovnih prostora...eto posla :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 feb 2015, 22:09

MCMXLVI je napisao/la:slika
:clap:
Das Ist Walter

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 27 feb 2015, 22:12

HordeBL je napisao/la:Naravno stolice bi bile potpuno nove. Na istoku bi bilo 20 poslovnih prostora i klasicni restoran koji bi klub otvorio. Sadasnja Bordo TV bi prerasla u FCSTV . ...i jedan mali studio bi bio na istoku.
Sad...hmmm ...hoce ili nece pristati da nam daju koncesiji....do njih je. Ako nece, mogu ga vec veceras zakljucati. Ionako osim nas niko ga vise ne koristi. Kako dizu cijene za koncerte (trenutno je 16 000KM) i estradne zvijezde ce uskoro odustati od pravljanjs koncerata na istom
Kad je Faruk Hadžibegić bio predsjednik kluba, dramio je po medijima kako se treba Sarajevu dati stadion na koncesiju slično. Kad su ljudi odobrili i dali koncesiju, Faruk je tada vidio koliko to sve košta i sjebo se pravo , počeo izbjegavati potpisivanje ugovora jer mi to sami tada nismo mogli finansirati, sad je situacija mnogo drugaćija. Što se tiće projekta, pravo dobar je izradio rahmetli Sabahudin Resić ( jedini koji je obojio stolice u bordo) sa poslovnim centrima i samofinansiranjem, vjerujem da je sada sve modernije :njanjanja:
Mosa RajvoSa

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 27 feb 2015, 22:19

Mislio sam sutra put Gradacca ali moram raditi majku mu. Ima li gdje da se u nekom finom kaficu gleda tekma da odmah sa posla odem . Unaprijed hvala.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 27 feb 2015, 22:39

izvinite ljudi, hoće li biti prijenos sutra na nekom programu?'
#Ynwa

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 27 feb 2015, 22:40

Sutra cemo vidjeti da su sve nase bojazni vezane za ovo gostovanje bile smijesne.Ljudi moji,iz ovog sastava kad fali 5-6 igraca mi smo opet jaci 70% od protivnika.Uz duzno postovanje mi za razliku od domacina imamo dvije haman iste ekipe.Toliko o kadru.A sada o Kodru (Kodri) naravno,necu nista reci samo da je ipak malo do umjereno bolji strucnjak od njihovog.Teren:dali neko misli da nasi ne prate stanje istog vec duze vrijeme.Sad imamo sistem i ljude koji znaju sta treba raditi,koga i kada izvjestiti.Prosla su vremena kad smo isli u svatove bez ku..a,tako da stanje terena moze biti jos jedna prednost.Slijedece:fizicka pripremljenost,i nesto mnogo vazno,MOTIV,a da ne spominjem N A V I J A C I!!!!!!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 27 feb 2015, 22:40

Liverpool. YNWA je napisao/la:izvinite ljudi, hoće li biti prijenos sutra na nekom programu?'
Arena Sport 5 i Moja TV.
Ti si opet šampion !

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 feb 2015, 22:41

xbox je napisao/la:Mislio sam sutra put Gradacca ali moram raditi majku mu. Ima li gdje da se u nekom finom kaficu gleda tekma da odmah sa posla odem . Unaprijed hvala.
Druže, pravac Cafe RED POINT !
Das Ist Walter

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 27 feb 2015, 22:44

Pošto nisam u mogučnosti da idem sutra za gradačac, pošto će biti prijenos imam jedno pitanje:

sa koje se tribine snima, tačnije zanima me da li ću vidjeti tribinu gdje će svi naši navijači biti?

Pozdrav i sretno nam sutra.

samobrastvoooOoOO
Kontakt:

Post Postao/la samobrastvoooOoOO » 27 feb 2015, 22:49

Zna l' neko u koliko pocinje prodaja ulaznica sutra

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 feb 2015, 22:50

breskva je napisao/la:Pošto nisam u mogučnosti da idem sutra za gradačac, pošto će biti prijenos imam jedno pitanje:

sa koje se tribine snima, tačnije zanima me da li ću vidjeti tribinu gdje će svi naši navijači biti?

Ne snima se sa suprotne strane.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 feb 2015, 22:51

breskva je napisao/la:Pošto nisam u mogučnosti da idem sutra za gradačac, pošto će biti prijenos imam jedno pitanje:

Snimalo se s tribine na kojoj cemo sutra biti mi..
Sad kako ce sutra biti, nzm..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 27 feb 2015, 22:53

Kad se šta sazna za Misketa(potpisao ili odbio), javite u PP slobodno. Neću se ja ljutit :D
4.10.2009.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 27 feb 2015, 22:54

Neces imati tu priliku sem ako ne bude prenos radjesn s vise kamera u sta cisto sumnjam.
Sutra moje Sarajevo protiv moje Zvijezde, dva meni najdraza kluba. Sretno i jednima i drugima i nek bolji pobijedi.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 27 feb 2015, 22:54

simon je napisao/la:
Liverpool. YNWA je napisao/la:izvinite ljudi, hoće li biti prijenos sutra na nekom programu?'
Arena Sport 5 i Moja TV.
hvala matori :)
#Ynwa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Haksss, Pena, riki46, TETRAPAK i 39 gostiju.