Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Sta mislite moze li Sacramento iznenadit SAS, ili bar pokrit hendikep 9,5 a kvota 1,85.
Vuce me i keca da igram a ovaj hendikep mi je sigurniji dosta
e:
I Minnesota 7,5 hendikep mislim da bi mogli pokrit.
Uz ova dva dodacu jos pobjedu Clevelanda.
Koeficijent na wwinu je 4,79
Vuce me i keca da igram a ovaj hendikep mi je sigurniji dosta
e:
I Minnesota 7,5 hendikep mislim da bi mogli pokrit.
Uz ova dva dodacu jos pobjedu Clevelanda.
Koeficijent na wwinu je 4,79
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
U kojoj kladionici mogu odigrati nasu ligu u singlu?
Gledam sad u premieru mi trazi 5 parova minimum, u 5plus nema utakmice Sloboda-Travnik izgleda izbacena iz ponude, a u wwin uopste nema nase lige u ponudi.
Ako gdje safatam ide all in na Slobodu!
Gledam sad u premieru mi trazi 5 parova minimum, u 5plus nema utakmice Sloboda-Travnik izgleda izbacena iz ponude, a u wwin uopste nema nase lige u ponudi.
Biti će sutra u wwin-u, može singl bez problemaPasha_car_aga je napisao/la:U kojoj kladionici mogu odigrati nasu ligu u singlu?

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Hvala brzi!gonzales je napisao/la:Biti će sutra u wwin-u, može singl bez problemaPasha_car_aga je napisao/la:U kojoj kladionici mogu odigrati nasu ligu u singlu?
heheheh kud ga zabi jbt pao bi na dva ovakogonzales je napisao/la:Eto i Marseja 2:0 a eto i paraaabob je napisao/la:a jbt 500 eura cekam go ajaksa i marsej da zavrsi 15 min. 03 i nije mogao jos jedan pasti
EDIT dadose ga levati u 90 ccc jos marsej ...

Marseille je dobru lovu uzeo raji sa foruma, nastradao prvo paletar22 pa sada i bob.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Na dva tiketa me oborio Marsej, a na trecem gdje sam ga prosao gg3+, padnem na istri gg3+

Pasha koliko si siguran sutra u pobjedu slobode 

@gonzales,ma tebra ovdje nista nije slucajno.Pa jbt kladama je dovoljno da jedan izraziti favorit kiksa i njimatje dan
Sutra npr,nek kiksa chelsea,real,barca,lyon,juve il porto,klade su u debelom plusu.A to sto mi obicni smrtnici igramo kako nam klada zasvira,to je vec neka druga pjesma
Ti skontaj,koliko je danas desetina hiljada tiketa unistio marsej,vjerujem da su ga gotovo svi forsirali,i klada je dosla na svoje.Sutra,naravno,slijedi neki drugi marsej i opet smo mi igraci -donji.I nek mi neko kaze da je fudbal i dalje fudbal,a ne jedan legalan vid pljackanja raje,kroz kladjenje naravno. 

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pojacali smo se maximalno,Mujic u formi,Zeba i Bekic su gore da nesto kreiraju,problem jeste odbrana i taj vezni igrac,uzeli smo ih u gostima pa ne vidim zasto ih ova poboljsana ekipa nebi uzela i kuci..(subjektivan sam vjerovatno)gonzales je napisao/la:Pasha koliko si siguran sutra u pobjedu slobode
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Svaki dan se nađe neka ekipa koja nas povalja.Hass je napisao/la:@gonzales,ma tebra ovdje nista nije slucajno.Pa jbt kladama je dovoljno da jedan izraziti favorit kiksa i njimatje danSutra npr,nek kiksa chelsea,real,barca,lyon,juve il porto,klade su u debelom plusu.A to sto mi obicni smrtnici igramo kako nam klada zasvira,to je vec neka druga pjesma
Ti skontaj,koliko je danas desetina hiljada tiketa unistio marsej,vjerujem da su ga gotovo svi forsirali,i klada je dosla na svoje.Sutra,naravno,slijedi neki drugi marsej i opet smo mi igraci -donji.I nek mi neko kaze da je fudbal i dalje fudbal,a ne jedan legalan vid pljackanja raje,kroz kladjenje naravno.

Evo npr. sutra je Sarajevo favorit i trebalo bi dobiti, raja će masovno tući sa 2, idealan par da nas povalja, kontam da ga zaobiđem.
Brzi je li tako, ispravi me ako griješim, ti si prije ganjao ono Xeve , singlirao si X po 50-100km, šta je dovelo da si odustao do toga ili samo privremeno smanjen budžet da se vratiš na to?
Igram tikete neke i naravno gledam Marsej fina kvota reko da ne bude prelaz 2/1 odigram i haj reko mogu i kontra 1/2 ma vidi budale čuj 1/2 gdje će to da prođe ne budaleši Janez i mani se ćorava posla i hladno drugi papir sa tim prelazom zgužvam i bacim i eto šta se desi ne vjeruje čovjek sebi i kaže ma nemoguće. Od sutra je sve moguće i sve igram po cijenu svega bježi više što kaže drug @zgmiky ovaj forum i extra raja je slika današnjeg klađenja u svijetu, šta rade kladionice i šta se dešava više nije humano. Ako žele dobro za fudbal i žele da spriječe štimanja na kojima UEFA-FIFA uveliko pričaju ( ali djela nema ni na mapi) onda prvo i glavno pravilo uvesti KLADIONICE NE SMIJU BITI SPONZORI klubovima u svim sportovima i onda se mogu nečemu nadati i krenuti u ozbiljnu borbu. A ovako kad vidiš velikane u Evropi svaka druga ekipa ima neku od kladionica. A sa druge zašto bi UEFA-FIFA spriječile kad su oni sami leglo korupcije i štimanja domaćinstava i drugih malverzacija. Bezze se ispisa da olakšam sebi dušu ne zamjerite na glupom postu.
PS.
Vrhunac večeri imam na tiketu Nizozemce na 3+ većinu utakmica i do kraja sve prođi osim jedne, a to su gospoda Venlo i Achille u 26. minuti padne drugi gol 1:1 rezultat i do kraja tako ostane. A da sam imao slučajno z1 palo bi do poluvremena 5 golova još samo da mi bude gore. E kad Holandezi za 64. minute aktivne igre ne mogu treći gol zabiti ne znam šta više očekivati danas.

PS.
Vrhunac večeri imam na tiketu Nizozemce na 3+ većinu utakmica i do kraja sve prođi osim jedne, a to su gospoda Venlo i Achille u 26. minuti padne drugi gol 1:1 rezultat i do kraja tako ostane. A da sam imao slučajno z1 palo bi do poluvremena 5 golova još samo da mi bude gore. E kad Holandezi za 64. minute aktivne igre ne mogu treći gol zabiti ne znam šta više očekivati danas.

@janez druze,pa gdje si ti?jel bilo sta,na kladi dns? 

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Evo ih nekoliko iz arhive, moćnoobreskva je napisao/la:Brzi je li tako, ispravi me ako griješim, ti si prije ganjao ono Xeve , singlirao si X po 50-100km, šta je dovelo da si odustao do toga ili samo privremeno smanjen budžet da se vratiš na to?

Nakupim jedno 2milje i položim vozački, kupim novi mobitel i još nekih izdataka imao.
Sad nemogu nikako da krenem, fali mi kapital.
@Hass
Evo me druže ma ništa eto te Holanđane pao 3+ gol fali od 26. minute proklete za 50 km, na drugom čekao Francuze dva para Dijon i Colomiers po 3+ za 150 km isto pao i to je to.
Sutra očekujem haos kod Engleza poslije utorka nema šanse da favoriti ispoštuju sutra kontra favorita igrati da primaju gol i sl. 
Evo me druže ma ništa eto te Holanđane pao 3+ gol fali od 26. minute proklete za 50 km, na drugom čekao Francuze dva para Dijon i Colomiers po 3+ za 150 km isto pao i to je to.

sutra igram ruhrski derbi ima da bude tamo svasta, a i sudac zwayer ima kapaciteta da razgiba rukicu a nekako je premiran bio derbi u gelsenkirchenu sa svega dva zuta od strane gagelmana, sutra ocekujem crveni,penal,over kornera i over golova,imam osjecaj da ce biti cudo golova sest komada igram pa kud puklo
miky koja je to utakmica?zgmiky je napisao/la:sutra igram ruhrski derbi ima da bude tamo svasta, a i sudac zwayer ima kapaciteta da razgiba rukicu a nekako je premiran bio derbi u gelsenkirchenu sa svega dva zuta od strane gagelmana, sutra ocekujem crveni,penal,over kornera i over golova,imam osjecaj da ce biti cudo golova sest komada igram pa kud puklo
- harisbokii
- Kontakt:
bvb - schalke je ruhrski derbiWilly je napisao/la:miky koja je to utakmica?zgmiky je napisao/la:sutra igram ruhrski derbi ima da bude tamo svasta, a i sudac zwayer ima kapaciteta da razgiba rukicu a nekako je premiran bio derbi u gelsenkirchenu sa svega dva zuta od strane gagelmana, sutra ocekujem crveni,penal,over kornera i over golova,imam osjecaj da ce biti cudo golova sest komada igram pa kud puklo
ako sam odigro jamesa a on ne igra veceras jel kvota onda 1 ili ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.