FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bavaracmujo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la bavaracmujo » 27 feb 2015, 23:26

Na ovom forumu postoje dezurni kriticari i oni su tu stalno nekad su blazi nekad nepodnosljivi al momci imaju svoja misljenja i ja to cijenim, al ti brate muamere prosle sedmice si svim i svacim branio pepa ekipu al ove ti nista nevalja, stvarno nisam nesto pretjerano opterecen tim tvojim razmisljanjem i prisanjem al probaj se sam sa sobom dogovoriti pa onda kritikuj il pohvaljuj. Ovaj Bayern igra fantasticno, trenutni Bayern da se razumijemo u zadnje tri tekme 20 golova, presing na nivou suteva centar suteva atrakcije ma neni licno fantasticno. Veliku al bukvalno veliku nadu daje taj dvojac robery i to je snaga ove ekipe plus lewa plus gece pa i alkantara i ovo strasno obecava i daje meni licno nadu u jos jednu fantasticnu sezonu kao pod jupovom palicom.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 27 feb 2015, 23:30

bavaracmujo je napisao/la:Na ovom forumu postoje dezurni kriticari i oni su tu stalno nekad su blazi nekad nepodnosljivi al momci imaju svoja misljenja i ja to cijenim, al ti brate muamere prosle sedmice si svim i svacim branio pepa ekipu al ove ti nista nevalja, stvarno nisam nesto pretjerano opterecen tim tvojim razmisljanjem i prisanjem al probaj se sam sa sobom dogovoriti pa onda kritikuj il pohvaljuj. Ovaj Bayern igra fantasticno, trenutni Bayern da se razumijemo u zadnje tri tekme 20 golova, presing na nivou suteva centar suteva atrakcije ma neni licno fantasticno. Veliku al bukvalno veliku nadu daje taj dvojac robery i to je snaga ove ekipe plus lewa plus gece pa i alkantara i ovo strasno obecava i daje meni licno nadu u jos jednu fantasticnu sezonu kao pod jupovom palicom.

:thumbup:

Klare

Post Postao/la Klare » 27 feb 2015, 23:48

Nema nikakvog razloga za kritiku nakon ove pobjede, ne može se svaka utakmica odigrati da se ne pruži prilika protivniku.

Ovo večeras je dobro bilo, protivnik dotučen u 10 minuta, ostalo malo Nojo i rutina.

Večeras bi se Pepu mogla zamjeriti igra bez šestice, jer ta šestica uvijek znači više i za odbranu i za napad, nego li još jedan ofanzivni igrač.

Evo poslije Shakhtara kao da je došao malo sebi, nema više one mahnite formacije sa uduplanim bekovima, jednim stoperom...

Zamjeram mu i žao mi je što u ovakvim utakmicama ne pušta Rodea, jer kad će ako neće sad,
a Rode zaslužuje da igra.

Pizi šansu ni sa klupe ne da, također neopravdano i loš potez.

Sve dok se pobjeđuje, a pogotovo kad se pobjeđuje sa 2-3 razlike moramo biti zadovoljni,

Očekujem ,ja se nadam da neće više eksperimentisati, da će ustaliti sistem sa 2 stopera i obaveznom šesticom, a onda nek traži pozicije za Švajna, Xabija i Tijaga.

Za šesticu naravno prvi izbor Martinez, a u njegovom odsustvu Lahm i Alaba, s tim što bih prije izabrao Alabu, zbog Bernata i Lahma koji su na bekovima čista batina.

Šta s Rodeom, nema planova Pep za njega. :?

ps:Ni ostatak konkurencije u Evropi nije bolji, no Realova najveća nada je svakako Karlo, specijalista za turnire, i njih vidim kao jedinog konkurenta, jer bez obzira na formu u stanju su turnir uvijek odlično odigrati.

Chelsea, Barca, Atletico, PSG ima li još ko? :? , ako mene pitate ipak nisu ozbiljna prijetnja. ;)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 feb 2015, 00:28

Žalosno je da se ekipa kritikuje poslije pobjede od 3 razlike. Eto šta dočekasmo... Trebali ste se uzdrzat barem za rođendan kluba...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Onaj effe naziva Lewu "krampom" a kad majstor proradi ovog ni na mapi.
Toliko rada za ekipu, otvaranja, trke i + gol opet ne valja..
Tuga.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 28 feb 2015, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 28 feb 2015, 00:50

Dok je Guardiola na klupi Martinez neće igrati 6ticu ... Džaba maštaš @klare ...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 feb 2015, 00:53

jest vama bavarcima dobro, jbt kralj :shock: zavidim vam iskreno :!: ....završili ligu vec na pola sezone, natrpali ovu nejač oko sebe i sad se posvetili traženju dlake u jajetu....sve se analizira i svemu se nađe neka mana.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 feb 2015, 01:55

let3 je napisao/la:jest vama bavarcima dobro, jbt kralj :shock: zavidim vam iskreno :!: ....završili ligu vec na pola sezone, natrpali ovu nejač oko sebe i sad se posvetili traženju dlake u jajetu....sve se analizira i svemu se nađe neka mana.
Zbog pojedinaca sa takvim razmisljanjem sve manje i pisem na ovome forumu :puke:

U zadnje cetiri bundesligaske utakmice gol razlika 20:1,Robben trpa svaku tekmu,Lewa polako hvata kontinuitet,Ribery se vraca u staru formu a tema puna pesimisticnih komentara :thumbdown:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 feb 2015, 01:57

Bayern@heart je napisao/la:slika

:cool:
Korijenje koje smo posadili uspjesno je niklo-Franz John :njanjanja:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 feb 2015, 09:50

pozz.momci jel ko moze ako nije frka da metne golove sa jucerasnje tekme ,nisam stigao gledati tekmu pa eto ako nije frka da metnete golove :D .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 28 feb 2015, 10:00

Ljudi moji ćemu takav pesimizam, evo uzmimo poćetnu postavu od sinoćnje tekme, to je napadačka postava protiv lošijih timova gdje su istovoremeno 5 ofanzivnih igrača ( Lewa, Robben, Muller, Gotze i Ribery), e sada kada igramo protiv jačih timova (Chelsea, Real, Baraca itd) onda nam umjesto Gotze ili Mullera treba Alcantara. Kada istovremeno na terenu igraju Robbben, Ribery i Alcantara imamo po krilima i u sredini po jednog igrača koji s loptom u nogama mogu stvoriti višak tj. predriblati 2-3 protivnička igrača i stvoriti višak u protivničkom šensestercu i to protiv svake odbrane na svijetu. Kladim se da je prošle sezone Thiago bio spreman u tekmama protiv Reala mi bi smo nih prošli!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 feb 2015, 13:43

http://www.lastminutegoals.org/bayern-m ... undesliga/" onclick="window.open(this.href);return false;

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 feb 2015, 13:44

PEP je napisao/la:pozz.momci jel ko moze ako nije frka da metne golove sa jucerasnje tekme ,nisam stigao gledati tekmu pa eto ako nije frka da metnete golove :D .
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 feb 2015, 14:08

Sinoć je ono bilo dobro. Bitno je da je Ribery opet top, pa je to sada dodatni bitni faktor. Za protivnika svakog dodatna nova opasnost. Ribery je sinoć bio najbolji, svaki put opasnost za protivnika bilo po njegovoj strani, tamo smo stalno probijali.
anelbavarac je napisao/la:
Onaj effe naziva Lewu "krampom" a kad majstor proradi ovog ni na mapi.
Toliko rada za ekipu, otvaranja, trke i + gol opet ne valja..
Tuga.
:D :D :D :D :D Zar je sinoć nešto posebno odigrao? :D Pa vi ste neki ubjeđivali ovdje sviju (a ubjeđivali ste i sami sebe) kako će Lewa donijet neku dimenziju više u odnosu na Mandžu i Gomeza....Ako je po vama nekima donijeo, svaka vam čast.... :D Eto ko prethodni napadači nisu radili i trčali za ekipu...A eto nisu ni onakve golove ko on sinoć onaj jedan zabijali....

A što se mene tiče, ja uvijek mogu i promjenit mišljenje, nemam ja tih kompleksa, pogotovo ne na forumu. Ja sam Lewu znao pohvalit nakon dobrih predstava. Dok znamo da neki nikad mišljenje ne promjene, jer valjda na taj način svoju "čast" brane. Ili čak i ne pohvale nekog, koga su prije kritikovali.
A ti bio za Lewu, hvališ ga, diviš mu se, pa bi sad htio da svi kažu kako je Lewa najbolji i kako je fantastičan.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 feb 2015, 21:19

Na ovoj temi ništa novo, jedni upadaju u letargiju, drugi dižu euforiju, pa onda opet se neki igrači (pre)više osporavaju, dok se pojedini veličaju bez potrebe...i tako sve u krug.

Ja se ne sjećam da je to tako bilo kada se ovdje najbolje diskutovalo i kada je vladalo veliko drugarstvo.
Hm, možda smo ipak postali razmaženi. :shh:

Nekima su sjećanja izblijedila dok neki češljaju net da se prisjete postave prije Bilalovog dolaska.
Sve ovo danas je dobro, odlično i samo se povremeno javi strah da se od ove ekipe ne izvuče maksimum (najviše radi par igrača koji su na zalasku i bez kojih je pomalo teško zamisliti budućnost tima). Radi svega toga i ove 'naše podjele', jedni misle trenutno i vide većinom pozitivno, dok se drugima javlja žal za 'onom dominacijom' i onim sustavom koji je u tom momentu izgledao neprevaziđen.
Naravno da ima i onih drugih koji gledaju suprotno od svega toga i koji se ne vežu ni za jednu 'frakciju'.
Vom Jäger zum Gejagten

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 01 mar 2015, 02:19

geronimo je napisao/la:Na ovoj temi ništa novo, jedni upadaju u letargiju, drugi dižu euforiju, pa onda opet se neki igrači (pre)više osporavaju, dok se pojedini veličaju bez potrebe...i tako sve u krug.

Ja se ne sjećam da je to tako bilo kada se ovdje najbolje diskutovalo i kada je vladalo veliko drugarstvo.

Nekima su sjećanja izblijedila dok neki češljaju net da se prisjete postave prije Bilalovog dolaska.
Sve ovo danas je dobro, odlično i samo se povremeno javi strah da se od ove ekipe ne izvuče maksimum (najviše radi par igrača koji su na zalasku i bez kojih je pomalo teško zamisliti budućnost tima). Radi svega toga i ove 'naše podjele', jedni misle trenutno i vide većinom pozitivno, dok se drugima javlja žal za 'onom dominacijom' i onim sustavom koji je u tom momentu izgledao neprevaziđen.
Naravno da ima i onih drugih koji gledaju suprotno od svega toga i koji se ne vežu ni za jednu 'frakciju'.
BRAVO.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 01 mar 2015, 11:15

Momci ,sretan dan nezavisnositi ,svima onima koji slave ovaj prelijepi dan ,historijski dan nase domovine.

slika

slika

Domovino , :ljepota: :salut: :cool:

pepe reina bi mogao napustii bayern ,volio bi se vratiti u italiju ,a navodno je zainteresovan inter . :?
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 01 mar 2015, 16:52

Nas novi igrac koji je od ljeta u nasem timu Joshua Kimmich .. danas je postigao gol za Lepzieg.. momak od 20 godina, mnogo paznje privlaci na sebe i dobar igrac..

Mozda ce ga Bayern na jednu godinu poslat dalje na posudbu, ali sigurno veliki talenat.

:clap:
FC Bayern !!!!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 mar 2015, 18:24

geronimo je napisao/la:Na ovoj temi ništa novo, jedni upadaju u letargiju, drugi dižu euforiju, pa onda opet se neki igrači (pre)više osporavaju, dok se pojedini veličaju bez potrebe...i tako sve u krug.

Vidi jednu stvar,trenutno se nista "burno" ne desava u sezoni. Imamo +8 u prvenstvu, LP poprilicno slab protivnik i onda se desavaju takve situacije gdje svako ima svoje misljenje i bubice.

Da dovezem malo na raspravu effe_sa i anela...po meni Levat nista nije donio novo u odnosu na Mandzu. Ali vjerujem da je to tako zbog Pepa. Da je ostao stari Bayern (NAJJACI BAYERN SVIH VREMENA), vjerujem da bi bila vidljiva ta promjena Gomez-Mandzo-Levat.

Nekoliko puta sam pricao da po mom misljenju ovaj Bayern moze biti najjaci klub na svijetu uz totalno oporavljenog Alcantaru. Mislim da je on ona kljucna matica u ekipi, homeostaza, koja sve pokrece.
Martinezu mislim da se crno pise, ne zaboravimo svi da je bilo nekoliko utakmica kada je bio bez povrede te da nije mogao pronaci svoju minutazu, a pogotovo nije mogao na poziciji na kojoj bismo ga svi najradije vidjeli.
Stern des Südens

sitnaburanija
Kontakt:

Post Postao/la sitnaburanija » 03 mar 2015, 13:21

Klaringtone, zabija li ti gomo u firenci?
Ne prizivaj ga, kamena ti ercegovackog.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 03 mar 2015, 17:10

Izgleda da je nas Pepun izazvao saobracajnu nezgodu :wtf:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []