I meni je nekako Split taj nemoguc,gdje ce jakom Dinamo zabit,al ko zna cuda se desavajuHass je napisao/la:@bambus,pratim sve osim Splita.Metn'o sam dvije i seset

Nek nam je sretno.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I meni je nekako Split taj nemoguc,gdje ce jakom Dinamo zabit,al ko zna cuda se desavajuHass je napisao/la:@bambus,pratim sve osim Splita.Metn'o sam dvije i seset
prve dvije su bile malo gutavije,a zadnje dvije su lagano dosle,al bitan je konacan uspjehSemcabih je napisao/la:Hvala ti momče za ove parove. Sve je bilo guravo, al ipak prođe.alex1991 je napisao/la:27.02
19 h tenis cherbourg
Couacaud vs Arnaboldi 1 @1,55
Couacaud mlada nada francuskog tenisa,odlican teniser sa raznovrsnom igrom,u prvom kolu dobio nikad boljeg mirzu basica,a u drugom se poigrao sa odlicnim teniserom kakav je mahut,igra pred domacom publikom koja pravi odlicnu atmosferu,arnaboldija sam gledao u prva dva kola i nije me odusevio,igra ziheraski tenis i ceka protivnikovu gresku,danas je nece docekati,i mladi francuz je apsolutni favorit ovdje.
tenis doha wta
Azarenka vs V.willimas 1
@1,5
Azarenka se vraca svojoj staroj igri nakon teske povrede,u prva dva kola je demolirala kerber i wozniacki,danas isto tako ocekujem da demolira i staricu williams,koja se provukla prva dva kola,spasavala milione brejk lopti,danas nema sta traziti protiv azarenke
Berlocq vs Rola 1 @1,35
Tenis atp buenos aires
Berlocq jucer demolirao fogninija,igra pred domacom publikom na omiljenoj podlozi,u dobrom naletu,dok je s druge strane slovenac rola koji je takodjer u solidnoj formi,ali mislim da danas glatko gubi od carlosa berlocqa
Basczinsky vs Karatancheva 1@1,25
Svicarka u odlicnom naletu,vec nekoliko uzastopnih meceva ne zna za poraz,i mislim da je ovdje apsolutni favorit protiv karatancheve koja igra toplo hladno i kojoj je ovo do sada sto je uradila sasvim dovoljno,protiv bascinsky sve osim glatkog poraza bilo bi nevidjeno iznenadenje.
Kv.3,92
Ulog;20 km
Stvarno mi je dobro došla pauzaGriselda je napisao/la:Jako mi se ne sviđa ponuda danas i nisam baš siguran u ovo, ali moram odigrati listić![]()
HL+/ Standard L. - Cercle Brugge 1@ 1.40 - jer je Standard jači i u dobroj formi, a gosti u lošoj.
Marseille - Caen oba daju gol @ 1.70 - zbog prošlih susreta gdje je većinom dolazilo.
Guimaraes - Maritimo 1 @ 1.75 - čisto na osjećaj i prošle, mislim da dolazi 1 i 3+ (pm1).
Espanyol - Cordoba 1 @ 1.60 - Cordoba nikako da dođe do pobjede, Katalonci će to iskoristiti.
Galatasaray - K. Erciyesspor 1 @ 1.40 - Galata ima pet pobjeda zaredom i napadaju naslov.
Na 5 je dobitak 40
Vrlo moguce Borac-Mlados x2Enemy00 je napisao/la:Hajmo prijedloge nase lige danas:
Zvijezda-Sarajevo 2
Sloboda-Travnik 1
Vitez-Celik oba tima ne daju gol
Moguce iznenadjenje: Borac-Mladost x2
Chicago dobi...BelminM23 je napisao/la:
Još Sarajevo dodati...
Frankie je napisao/la:Atlanta 95
James /
Cleveland h1
Oklahoma 112
Uzas zivi mada zno sam da nema od ovog nista kad je izasla vijest da LBJ nece igrati.
Za dans probati dubl
Vitez - Celik X 3.10
Dortmund - Schalke X2 2.30
kf.7,13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.