Onda sam ja da ostane marić....Schlager je napisao/la:Da se nece Pizon vratiti u Borac![]()
?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
I ja takodje.....
јаооо & ' се $ " на тај пост " & % ' "Schlager je napisao/la:Nauci vec jednom razlikovati Petrica i Petrovica![]()
![]()
I kad si pisao analizu mostarske utakmice,veze nisam imao sta si htio da kazes
$ је $ " ' "(& " " "
не ", него ", ? $ је " ? $ ' на њега ?, онај $ ? & % се ? " $ пут $ % ?
све " ' ? на " ? ' " "
"" ПУТ ""
- nikad_izvini
- Kontakt:
Čitajući ovu temu, ima već neko vrijeme, zaključujem da ste vrlo "negativno nastrojeni". Nemojte me pogrešno shvatiti ali mi se čini da nam pravite uslugu
Nemam ništa protiv toga, samo nastavite, opet nije mi jasno. Europe niste vidjeli decenijama a skoro ste je obezbjedili, da ne kažem 100% ste je obezbjedili. Imate "bolji" raspored od Želje i jednu utakmicu više na domaćem terenu, povoljan rezultatu u 1/2 Kupa, domaću utakmicu i opet nezadovoljni
Da Željo sada završi na mjestu koje vodi u Europu, samo to, ne osvoji titulu ni Kup, ja presretan. Mlao bih bio razočaran, al sretan bez obzira. I mi smo igrali prvi dio prvenstva (pre)loše pa smo bili sretni što uopšte imamo šansu da se borimo za Europu. Čudni ste likovi 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Kako ne kapiras da smo na istom broju bodova zato sto Borac pada a Zeljeznica raste. Poslije 8 kola Borac je imao 22 boda a Zeljeznicar 10. To pokazuje koliko je nas klub u padu i to nas boli.Nije nama cilj da sa bezveznom ekipom izadjemo u Evropu i da se obrukamo,vec da napravimo tim i igru i da odigramo dobro u Evropi,nesto kao Sarajevo ljetos.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ti kontaš da se rezultat pravi tek tako. Nisi vidio Europe par decenija, izboriš je i hop, rezultat
Ako se već pozivaš na Torpedo, pogledaj kakve su debakle doživljavali prije "rezultata". Nisu jedini. Naš narod bi rekao, strpljenja malo. Vi ga očito nemate. Opet kažem, samo nastavite tako, nije problem. Al mi je draže da se tačkamo sa Borcem nego sa Leotarom ili Modričom.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
"" ПУТ ""
Sad ce vikend i znace se gdje ekipa stoji... Moglo bi biti nekih promjena ako se ne uzmu tri boda i udje u finale kupa
Sve objasnjeno onako kako jeste . Skidam kapuVB 1987 je napisao/la:http://www.****/nov/index.php?optio ... Itemid=166
Evo pisanja portparola kluba, očigledno je da je u pitanju bivši portparol
A sto se tice Laktasa ,to ko kaze da ce Stepanovic dobiti otkaz su nebuloze,tim igra ko preporodjen ,plus ovi iz uprave da znaju kakvu velicinu imaju za treneri na to ne bi ni smjeli pomisljati
A sto se tice nas ,osvetiti se Slaviji za ono prosle sezone
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
$ " се & "killer je napisao/la:Sve objasnjeno onako kako jeste . Skidam kapuVB 1987 je napisao/la:http://www.****/nov/index.php?optio ... Itemid=166
Evo pisanja portparola kluba, očigledno je da je u pitanju bivši portparol![]()
A sto se tice Laktasa ,to ko kaze da ce Stepanovic dobiti otkaz su nebuloze,tim igra ko preporodjen ,plus ovi iz uprave da znaju kakvu velicinu imaju za treneri na to ne bi ni smjeli pomisljati![]()
A sto se tice nas ,osvetiti se Slaviji za ono prosle sezonePobjeda na njihovom terenu nije dovoljna
Izbacimo ih iz kupa i u prvenstvu utrpamo 3 komada i onda mozemo reci da smo kvit
"" ПУТ ""
vrijeme je za jednu efikasniju pobjedu kuci uz pune tribine..." je napisao/la:$ " се & "killer je napisao/la:Sve objasnjeno onako kako jeste . Skidam kapuVB 1987 je napisao/la:http://www.****/nov/index.php?optio ... Itemid=166
Evo pisanja portparola kluba, očigledno je da je u pitanju bivši portparol![]()
A sto se tice Laktasa ,to ko kaze da ce Stepanovic dobiti otkaz su nebuloze,tim igra ko preporodjen ,plus ovi iz uprave da znaju kakvu velicinu imaju za treneri na to ne bi ni smjeli pomisljati![]()
A sto se tice nas ,osvetiti se Slaviji za ono prosle sezonePobjeda na njihovom terenu nije dovoljna
Izbacimo ih iz kupa i u prvenstvu utrpamo 3 komada i onda mozemo reci da smo kvit
- nikad_izvini
- Kontakt:
ups, fulih PDF
Al se tiče nekih vaših komentara na temi PL 22 kolo. Opet, da ne smaram bezveze, postavljam na PL 22 kolo 
Evo sada pročitao novine, sada sam siguran da ovaj demagog neće još dugo, u glasu su ga baš isprozivali...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Maricu ostani!VB 1987 je napisao/la:Evo sada pročitao novine, sada sam siguran da ovaj demagog neće još dugo, u glasu su ga baš isprozivali...
Sipovac napolje!
Jasno je da su novinari dobili direktivu da pocnu sa pljuvacinom. Gamad iz Uprave je otpustila Baju i oni su najodgovorniji za rezultate. Upravo, mars napolje!
HAJ FAJV
Jesi li pročitao, možda se meni samo čini da se sprema teren za novog Šefa stručnog štaba...Simpatizer je napisao/la:Maricu ostani!VB 1987 je napisao/la:Evo sada pročitao novine, sada sam siguran da ovaj demagog neće još dugo, u glasu su ga baš isprozivali...![]()
Sipovac napolje!
Jasno je da su novinari dobili direktivu da pocnu sa pljuvacinom. Gamad iz Uprave je otpustila Baju i oni su najodgovorniji za rezultate. Upravo, mars napolje!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Jesam i to je klasicna priprema za novog trenera ako Maric kiksa protiv Slavije. E sad, pitanje je sta ce biti ako Maric odradi posao i mi osvojimo 3 boda i prodjemo u finale.
I dalje imamo manire seoskog kluba. Prvo smijene trenera koji ima i igru i rezultat, zatim pocinje pljuvacina po treneru koji, uz losu igru, opet ima rezultat. Povoljan rez. u prvoj polufinalnoj utakmici i bod u Sirokom je lose? Da vas pitam kada smo, prije ovog proljeca, osvojili bod u Sirokom? Nikad! Kada smo osvojili bod u Mostaru? Nikad! Da li ste zaista ocekivali da srusimo obje tradicije, jednu za drugom? Ja nisam.
Da rezimiram- igru nemamo, ali rezultat imamo! Uprava je sutnula Baju, otjerala Bilbiju, dovela Marica i hrpu anonimusa (od kojih je samo nekoliko opravdalo ocekivanja), Uprava je cekala da dogori pa da misle o stadionu...
I ko je odgovoran za sve ove idiotarije? Uprava! Da bar neki od njih odlete bilo bi mi srce na mjestu. Recimo, za pocetak beskorisni Fiser kada vec velika bagra nece.
I dalje imamo manire seoskog kluba. Prvo smijene trenera koji ima i igru i rezultat, zatim pocinje pljuvacina po treneru koji, uz losu igru, opet ima rezultat. Povoljan rez. u prvoj polufinalnoj utakmici i bod u Sirokom je lose? Da vas pitam kada smo, prije ovog proljeca, osvojili bod u Sirokom? Nikad! Kada smo osvojili bod u Mostaru? Nikad! Da li ste zaista ocekivali da srusimo obje tradicije, jednu za drugom? Ja nisam.
Da rezimiram- igru nemamo, ali rezultat imamo! Uprava je sutnula Baju, otjerala Bilbiju, dovela Marica i hrpu anonimusa (od kojih je samo nekoliko opravdalo ocekivanja), Uprava je cekala da dogori pa da misle o stadionu...
I ko je odgovoran za sve ove idiotarije? Uprava! Da bar neki od njih odlete bilo bi mi srce na mjestu. Recimo, za pocetak beskorisni Fiser kada vec velika bagra nece.
HAJ FAJV
E ovako, ako prođemo u finale kupa i ako sada u subotu dobije slaviju onda sam i ja mišljenja da ga ne treba dirati, ali treba imati spremljenu alternativu jer ruku na srce, ja mislim da je on jako loš trener, to sam napisao još kada sam u Krupi prije dva mjeseca gledao pripremnu utakmicu protiv Zvijezde, a i sada mislim jednako, samo se nadam da će ga maziti rezultati...Simpatizer je napisao/la:Jesam i to je klasicna priprema za novog trenera ako Maric kiksa protiv Slavije. E sad, pitanje je sta ce biti ako Maric odradi posao i mi osvojimo 3 boda i prodjemo u finale.
I dalje imamo manire seoskog kluba. Prvo smijene trenera koji ima i igru i rezultat, zatim pocinje pljuvacina po treneru koji, uz losu igru, opet ima rezultat. Povoljan rez. u prvoj polufinalnoj utakmici i bod u Sirokom je lose? Da vas pitam kada smo, prije ovog proljeca, osvojili bod u Sirokom? Nikad! Kada smo osvojili bod u Mostaru? Nikad! Da li ste zaista ocekivali da srusimo obje tradicije jednu za drugom? Ja nisam.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
I ja se nadam da ce ga maziti rezultati. U suprotnom, neki od ciljeva nece biti ostvareni i popusicemo i mi navijaci a ne samo Maric.
HAJ FAJV
Trebalo ga je zamijeniti dokje to još imalo smisla, ovako smo ušli u desetak odlučujućih dana...Simpatizer je napisao/la:I ja se nadam da ce ga maziti rezultati. U suprotnom, neki od ciljeva nece biti ostvareni i popusicemo i mi navijaci a ne samo Maric.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Nije imalo smisla zato sto je uzeo bod u Sirokom i dobio sve domace. Prije Mostara jednostavno nije bilo pokrica za takvu odluku i pored lose igre. Pokusao je preslikati drugo poluvrijeme iz Sirokog, nije mu uspjelo i to je to.VB 1987 je napisao/la:Trebalo ga je zamijeniti dokje to još imalo smisla, ovako smo ušli u desetak odlučujućih dana...Simpatizer je napisao/la:I ja se nadam da ce ga maziti rezultati. U suprotnom, neki od ciljeva nece biti ostvareni i popusicemo i mi navijaci a ne samo Maric.
HAJ FAJV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.