Ja igrao Big Alla,lik na poluvremenu imao 12 poena i u drugom ne uzme sutaLloriS je napisao/la:Butler 14
Ariza 11
Evans 13
Bravo ljudi ajmo jos po par poena u drugom poluvremenu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja igrao Big Alla,lik na poluvremenu imao 12 poena i u drugom ne uzme sutaLloriS je napisao/la:Butler 14
Ariza 11
Evans 13
Imam i ja na drugom ali sam pao DeRozana ubise ih ljudi 50 razlikeBihac96 je napisao/la:Ja igrao Big Alla,lik na poluvremenu imao 12 poena i u drugom ne uzme sutaLloriS je napisao/la:Butler 14
Ariza 11
Evans 13
Head, mnogo hvala za ove informacije, ide ovdje underHead je napisao/la:Jedan savjet za sutra, zaobidjite Sarajevo iako je kvota od 1,7 primamljiva. Cisto zbog terena, u ovoj bari ni Real ne bi nista mogao pokazati.
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... e=558563CD" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... f332a6eb43" onclick="window.open(this.href);return false;
adis30 je napisao/la:
Nema vjerovatno Irwinga Lebron ce voditi svoj tim do pobijede
Nikola u dobroj formi,nikad niza margina vjerujem u Vucka da moze zabit 18p do kraja 3/4
Big Al bi morao iskoristiti supalj reket Bostona i prebaciti ovih 16p
Butler i Martin ocekujem duel ko ce više utrpati,mogla bi oba preko
Reket Denvera nema ko cuvati pa bi to Favors trebao iskoristiti
Russel ce ponovo ispaliti 30 lopti,a mali Lillard tesko ce ga zaustaviti
Drummond u dobroj formi u Knicksima ga nema ko cuvati pa bi trebao i veceras na 14+ poena
Samo su dva para prošla, ali ovime se moram pohvalitiGriselda je napisao/la:Probat ću jedan sistem, nema šanse da išta dobijem, ali postavit ću u svakom slučaju5/7 igram.
Jihlava - Slovačko X @ 3.10 - međusobni omjer mi pokazuje iks, neki dan je na isti način prošlo pa što bude...
Vestsjaelland - Sonderjyske X @ 3.25 - zadnja dva međusobna susreta završila su 1:1, možda će i sad.
Marseille - Caen X2 @ 2.75 - Caen u odličnoj formi, čak bih rekao i čista dvojka. Preskočiti Marseille![]()
Istra - Lokomotiva 4+ @ 2.65 - znamo što je ovo, htio sam ih preskočiti, ali za sistem može...
Dordrecht - Go Ahead Eagles 2 @ 2.45 - Dordrecht zadnji s dvanaest bodova u 24 utakmice, Eagles mrvicu bolji.
Falkirk - Rangers 2 @ 1.90 - Falkirk se ne sjeća kad su zanji put pobijedili rendžere.
Bala T. - Aberystwyth 4+ @ 2.30 - Velšani, svi znamo kakvi su, a međusobni omjer potvrđuje.
faruk26 je napisao/la:imal na wwinu prijevremena isplata ?
ok,hvala tibreskva je napisao/la:faruk26 je napisao/la:imal na wwinu prijevremena isplata ?
Ima, također ima i prije nego što ti krenu sve utakmice ako si šta zeznuo ima isplata ali ti uzme naravno jedan dio.
naravno samo se javiHass je napisao/la: @miky tebra,planirao sam iduce godine na teniski turnir u Zg,pa ce mi trebat tvoja pomoc oko snalazenja tamo.Is'o sam u Umag,al u Zagreb nisam,pa da vidim mogu li racunati na tebe bro!
e da sad i adresu i br telefona haha u centru sam a bevanda znajopaa7 je napisao/la:Još reci gdje u Zg i sve 5zgmiky je napisao/la: može buraz, samo se javi a inače vrijedi za sve kad ste u mom gradu javite se pa da i pojedemo nešto a ne samo popijemo, Zagreb je prelijep grad i dobar domaćin i svi ste dobrodošli![]()
eto manje bi kladionicu igraliSabinho je napisao/la:@miky sta sam puta isao na praksu u Zg jbt, da smo svaki put po pivu popili kroneri bi postali
vidimo seLloriS je napisao/la: miky ja sam 10 marta u zagrebu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.